Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Συνάντηση φορέων και συλλόγων των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού για τις επιπτώσεις από το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας Σερβίων

Συνάντηση φορέων και συλλόγων των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού για τις επιπτώσεις από το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας Σερβίων θα πραγματοποιηθεί την Μ. Πέμπτη 13/04/2023 και ώρα 20.00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων . 
Θα συζητηθούν οι τρόποι δράσεις και οι πιθανές ενέργειες εκ μέρους των φορέων και των συλλόγων για το κλείσιμο της γέφυρας.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος καλεί; Κάτι υποψιαζόμαστε. Δεν ξέρετε ότι Μεγάλη Πέμπτη έχει εκκλησία για τη Σταύρωση που τελειώνει αργά το βράδι; Ούτε λίγο σεβασμό στα θεία; Μεγάλη Πέμπτη συγκέντρωση ρε άγνωστοι οικοδεσπότες; Σύλλογοι που ενδιαφέρονται για το καλό μας να σου πετύχει.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πήρε τέτοια πρωτοβουλία όταν όλος ο κόσμος θα είναι στην εκκλησία; Η κοινωνία είναι αλλού κι αλλού οι "φορείς" δηλαδή. Σαν να μας λένε ότι δεν είναι μέρος της κοινωνίας αυτοί. Ξένο σώμα δηλαδή. Δείχνει και μία περιφρόνηση και άρα καταφέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που δήθεν επιδιώκει. Πυροβολισμοί ατζαμήδων στον βρόντο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί νομίζουν ότι περιφρονούν την εκκλησία, όχι τον ίδιο τον λαό. Πώς εκπροσωπείς τον λαό όταν τον γράφεις κανονικά; Εντάξει, δεν πιστεύεις, δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις λύσεις σε μία κοινωνία την οποία γράφεις κανονικά. Αφελείς.

Ανώνυμος είπε...

να χαμε να λέγαμε και να χάναμε να πούμε, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Κάντε και μία συνάντηση το Μ.Σάββατο πρίν την Ανάσταση και μετά μία μετά το ψήσιμο του αρνιού.

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Δεν ξέρω ποιος καλεί ούτε υποψιάζομαι κάποιον και άρα ας μην κατηγορηθώ ότι θέλω να επιτεθώ σε κάποιον "φορέα" συγκεκριμένα, βρίσκοντας ευκαιρία. Δεν έχει καν σημασία να ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι, ότι όποιος κατουράει στο πηγάδι, το βρίσκει στο ποτήρι.

Μια ευαισθησία τη διακρίνω πάντως, ας είμαστε δίκαιοι. Πάλι καλά που δεν το έκαναν και τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν θα περνάει από έξω ο Επιτάφιος. Είναι μια ευγενής παραχώρηση και ένδειξη μεγαθυμίας.

Λίγος σεβασμός δε βλάπτει ρε παιδιά. Δεν είναι θέμα πίστης, είναι θέμα σεβασμού. Το να δείξεις σεβασμό είναι εύκολο. Το να δείξεις ασέβεια είναι το δύσκολο. Οπότε γιατί τόση προσπάθεια; Ανέξοδος κόπος.

Καλό Πάσχα.

Ανώνυμος είπε...

Ε δηλαδή το βγάζουν από τα μάτια. Από τα λίγα πράγματα που έμειναν ορθια σε αυτήν την ταλαίπωρη πατρίδα μας είναι η πίστη μας και τα χριστιανικά αισθήματα των ανθρώπων. Πέρα από κόμματα και χρώματα. Ισοπεδώστε τα και αυτά κσι μετά να μας λέτε ότι φταιγουν οι άλλοι για τη διάλυση της συνοχής του έθνους. Και δεν είμαι πατριδοκάπηλος όπως θα βιαστήκατε να συμπεράνετε μερικοι. Απλός πολίτης είμαι που σέβομαι την ελληνική παράδοση με τις αφηγήσεις της, με τις εκκλησίες της, με τα Χριστούγεννα τη Λαμπρή. Δεν θα γίνουμε εδώ Λουξεμβούργο άοσμο άχρωμο και άγευστο ;;

Το Προφίλ μας