Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Συνάντηση τη Δευτέρα 24/4/2023 στις 20:00 μμ των εκπροσώπων συλλόγων και φορέων στο πολιτιστικό κέντρο Σερβίων

Συνάντηση τη Δευτέρα 24/4/2023
στις 8 το βράδυ των εκπροσώπων συλλόγων και φορέων στο πολιτιστικό κέντρο Σερβίων. Θα συζητηθούν τα προβλήματα που προέκυψαν από το κλείσιμο της γέφυρας και τρόποι αντίδρασης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως φαίνετε ότι το όλο θέμα με την γέφυρα έχει ξεφτίσει και οι πολίτες συμβιβάστηκαν με την καθυστέρηση. Τα προβλήματα τα γνωρίζουν οι πολίτες προτού κλείσει η γέφυρα. Οι πολλές συνεδριάσεις μου θυμίζουν τις πολλές μαμές και νομίζω πως αυτό έγινε και στην πρώτη συνεδρίαση όπου παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης σε ρόλο γεφυρολόγου μηχανικού να αναλύει και να περιγράφει όλα τα ανεκδιήγητα της θητείας του. 3 χρόνια εγκληματικής αδιαφορίας από πλευράς περιφέρειας και πολιτείας τι άλλο θα πρέπει να συζητήσουμε? Οικονομική ενίσχυση ξεχάστε το πάμε σε εκλογές το πράγμα διέλυσε. Να ξανακούσουμε υποσχέσεις? Αυτό αφήστε το για εκείνους που αρέσκονται στα παραμύθια. Μετά πώς να το κάνουμε στα χρόνια του Μητσοτάκη επί εποχής δημαρχίας Ελευθερίου και η γέφυρα έκλεισε και το δημαρχείο κάηκε και ο τόπος ρήμαξε. Εμείς ακόμα αναζητούμε λύσεις μέσα από προεκλογικές υποσχέσεις? Μεγάλος ξεπεσμός για τα μαρτυρικά Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Γεφυρολόγος με ψέματα. Χριστιανικά ψέματα όμως. Αληθώς Ανέστη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΗΓΕ Ο ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ!. ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%95%CE%9C%CE%9D%CE%A546%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%95%CE%A36?inline=true

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ....
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9F2%CE%A646%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%9B%CE%9E3?inline=true

Το Προφίλ μας