Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το προγραμματισμένο για σήμερα 1ο Street Party στα Σέρβια

Αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το προγραμματισμένο για
σήμερα 1ο Street Party στα Σέρβια

 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άδεια η πόλη, που πήγαν όλοι ; Τα Σέρβια που ζήσαμε: άλλα χρόνια δεν χωρούσε καρφίτσα στην πλατεία και φέτος η πλατεία είναι άδεια. Ούτε πυροτεχνήματα δεν πέσανε προφανώς για να μην ξυπνήσουν τις αναμνήσεις εκείνων των χρόνων όπου η πόλη έσφυζε από ζωή. Το χαρμόσυνο μήνυμα την Αναστάσεως του Χριστού μας συμβολίζει την Ζωή και την Αιωνιότητα της σε αντίθεση με τις ‘’πασχαλινές’’ ευχές του Δημάρχου που ευχόταν ΑΝΑΤΑΣΗ που σημαίνει τέντωμα των χεριών προς τα πάνω ως γυμναστική άσκηση. Τι Ζωή να συνεχίσουν να έχουν τα Σέρβια ? Ποιο είναι το βασικό κριτήριο για ένα νέο να παραμένει στον τόπο του ; Οι απαντήσεις θα δοθούν στην ώρα της κρίσης όχι του Κυρίου και Θεού μας Χριστού αλλά των εκλογών. Τότε η Ανάταση θα σημάνει ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Χριστός Ανέστη !

Ανώνυμος είπε...

Γεμάτα είναι τα Σέρβια. Φάνηκε το βράδι της Ανάστασης. Απλά ο κόσμος δεν βγαίνει έξω. Ο Κόβιντ άλλαξε τη ζωή μας.

Ανώνυμος είπε...

Εξαρτάται σε ποια Σέρβια ζεις 19.14 εγώ είμαι έξω κάθε μέρα και δεν βλέπω κίνηση ούτε κόσμο, τώρα εσύ άμα βγήκες μόνο στην Ανάσταση τι να σε πω.

Ανώνυμος είπε...

Φάνηκε το βράδυ της Ανάστασης λέει ο άλλος.Τόσος κόσμος είχε έρθει απο τις πόλεις που ζει για το Πάσχα. Λογικό να έχει κόσμο. Αμα κάνεις καμία βόλτα μόλις σκοτεινιάζει τις καθημερινές ημέρες δεν υπάρχει άνθρωπος, πόλη φάντασμα.
Το κακό είναι γενικότερο στην Δυτική Μακεδονία, μετά το κλείσιμο της Δ.Ε.Η ερήμωσαν όλα, Στα επόμενα 10 χρόνια στα Σέρβια θα ζούνε σχεδόν μόνο συνταξιούχοι.

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν σας αρέσει ο τόπος φύγετε. Γιατί κάθεστε κ μιζεριαζεστε?

Ανώνυμος είπε...

Η περίπτωση να διώξουμε εσάς που διαλύετε τον τόπο μας δεν σου περνάει από το ξυραφενιουαλο σου; Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε καταλάβει ένα πράγμα. Η μόνη πηγή πακτωλού χρήματος σε αυτόν τον τόπο που ρημάζει καθημερινά είναι η Δημαρχεία. Αυτό φαίνετε ξεκάθαρα από τις απευθείας αναθέσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αλλά και στην απορρόφηση των Ευρωπαϊκών Πακέτων. Όσον περισσότερο Νηστικός είσαι στην καθημερινότητα σου όπως αυτό αποτυπώνετε μέσα από το Πόθεν Έσχες της φορολογικής σου συνείδησης, τόσο περισσότερο ονειρεύεσαι την κατάκτηση αυτής της θέσης. Φυσικά τριγύρω σου είναι ακροβολισμένοι και με το χέρι στην σκανδάλη ‘’επιφανείς’’ πολίτες που πρόθυμα θα σου παρέχουν την υποστήριξή τους για να εξασφαλίσουν βιοποριστικό επάγγελμα στην μίζερη καθημερινότητα τους. Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν. Το θέμα είναι να το καταλάβει ο απλός πολίτης. Γίνεται ; Ναι Γίνεται !

Ανώνυμος είπε...

Κόσμος προφανώς δεν υπάρχει. Το παλικάρι που μίλησε για κόσμο παραπάνω, μάλλον ζει σε παράλληλη διάσταση του 1990. Τα Σέρβια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά προ 10ετιας.Εγω αμφιβάλω και για τους 1800 κατοίκους που δίνουν στα Σέρβια. Ακόμα και τόσοι να είμαστε εδώ, το 70% είναι συνταξιούχοι, το οποιο σημαινει με μαθηματική ακρίβεια ότι οδεύουμε προς κοινότητα σε μια 10ετια. Δυστυχώς δεν έγινε καμία κίνηση από κανέναν πολιτικό φορέα της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να διεκδικήσουν επενδύσεις στον τόπο μετά το κλείσιμο της ΔΕΗ και της Λαρκο. Καμία ενέργεια. Μόνο πλασάρουν επιστημονικούς συμβούλους με αντίκτυπο ένα μεγάλο μηδέν. Το τρένο χάθηκε δυστυχώς για αυτήν την περιοχή. Εδώ έκλεισε η γέφυρα και δε έγινε καν θέμα στα media, εδώ μεταξύ μας το ξέρουμε μονο. Εντάξει έχουμε και εκλογές, μην πλήξουν περαιτέρω τον Κασαπιδη και τον Μητσοτάκη.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι άδικος 17:02
Ξεχνάς πως με "Ρεχάγκελ τον Μουσουρούλη θα πετύχουμε όπως το 2004 στην Πορτογαλία";

https://www.taxidromos.gr/topic/2981889/eleutheriou-me-rexagkel-mousourouli-petixoume-opos-2004-stin-portogalia-VIDEO.html

Ανώνυμος είπε...

Που έχει ακριβώς κόσμο;γιατί καθημερινά βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους καμία σχέση με τα Σέρβια πριν 11 χρόνια . Και δεν έχει δεν μας αρέσει δεν έχει δουλειές πρώτον και κύριον και ξέρω τουλάχιστον άλλες τέσσερις οικογένειες που μόλις κλείσουν τα σχολεία θα φύγουν . Τι θα γίνει και με αυτό το θέμα;δεν ανοίγουν θέσεις πουθενά και σε τίποτα ,πως θα ζήσουμε ;καλές οι ψήφοι και όλα αλλά

Ανώνυμος είπε...

επειδή πολλοί μας λένε ότι έτσι είναι σε όλα τα χωριά: χωριό είναι τα Σέρβια μας; εάν είναι να το αποδεχτούμε και να πάψουμε να τα αποκαλούμε πόλη, ειδικά κάθε ερασιτέχνης κατά φαντασίαν λαογράφος και κάθε προγυμναστής. ειδικά αυτοί που προπαγανδίζουν "φέραμε την ανάπτυξη". με εσωστρέφεια και αδυναμία συνεργασίας και κατηγορώ εναντίον όλων απλά μένεις μόνος και όσους κατά φαντασίαν "εχθρούς" και να δημιουργήσεις στην προσπάθεια σου να δείξεις ότι "δέχεσαι πόλεμο" η αλήθεια είναι μία: τα Σέρβια μας μαραζώνουν. με ένα καμένο δημαρχείο, ένα εγκατελελειμένο τούρκικο σχολείο, δουλειές ανύπαρκτες, αθλητισμό να πεθαίνει και φυσικά αιολικά και φωτοβολταικά παντού. ΑΠΕ και ταυτόχρονα προσπάθεια ιδιωτικοποίηση Βουνάσας και προσπάθεια ιδιωτικοποίησης και του δάσους στο Λιβαδερό. και ενώ όλη η Ελάτη ξεσηκώθηκε οι αμετ ανόητοι το δηλώνουν κιόλας πως άμα ξαναβγούν θα εφαρμόσουν αυτό που όλη η περιοχή καταδίκασε....να δείτε που θα ξαναφέρουν και το θέμα του χυτα αμιάντου. 2 μαγαζιά έχουν απομείνει στην πλατεία, συμπτωματικά δύο πρώην και νυν αντιδημάρχου
μια πενταετία του γιατρού και μια μια το παρεάκι με κουμπάρους και η καταστροφή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. ας σώσουμε κάτι στις εκλογές τουλάχιστον

Ανώνυμος είπε...

φοβερός ο δήμαρχος! Ζητάει από εργολάβο να καθαρίσει το στρατόπεδο που φυσικά δεν ανήκει στο δήμο. Αλλά ζητάει να του παραχωρηθεί το στρατόπεδο και μακάρι να παραχωρηθεί. Αίτημα πολλών ετών. Βέβαια ο δήμαρχος είχε βρει αίτημα να παραχωρηθεί το κτίριο του ειρηνοδικείου στον δήμο σερβίων αλλά το αγνόησε και το κτίριο κατέληξε στην αστυνομία και ο ελευθερίου πανηγύριζε! Τώρα ο δήμος νοικιάζει κτίρια διότι κάηκε το δημαρχείο και η αστυνομία έχει κτήριο!ρε που τους βρήκαμε! τι ψηφίσαμε! 4 μήνες υπομονή και ξουτ!

Το Προφίλ μας