Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ο Δρ. Π. Πανέτσος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. στο Kozanimedia: “Τα φανάρια προστατεύουν τη γέφυρα των Σερβίων και δεν την επιβαρύνουν”- Τι απαντά για το αν είναι ασφαλής για τα ΙΧ-Βίντεο

“Η βλάβη που προέκυψε στη γέφυρα των Σερβίων ήταν πολύ πιο σημαντική από αυτή που εκτιμούσαμε και μας ανάγκασε να επικαιροποιήσουμε τη μελέτη, να πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας και είναι πιο επικίνδυνη για την ασφάλεια εκεί τοπικά…” αναφέρει, μιλώντας στο Kozanimedia Ο Παναγιώτης Πανέτσος, προϊστάμενος της Παρακολούθησης και Συντήρησης των Γεφυρών και άλλων τεχνικών έργων της Εγνατίας Οδού, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες παρακολουθεί στενά την κατάσταση της γέφυρας.

“Χρειάστηκε να γίνει σε μεγάλο βάθος καταστροφική αποκάλυψη επικάλυψης και σε θέση που τυχαία πήγαμε, γιατί δε φαινόταν κάτι εξωτερικά….ήταν μια κανονική επιφάνεια σκυροδέματος και ο τένοντας αποκαλύφθηκε πολύ λαβωμένος”, αποκαλύπτει ο ίδιος, χωρίς να αποκλείει πως δεν θα υπάρχει σοβαρή βλάβη και σε άλλα σημεία της γέφυρας.

Ο Παναγιώτης Πανέτσος, μιλώντας πάντα στο Kozanimedia, αναφέρει πως “εφόσον δεν βρούμε κάτι και οι αναλύσεις μας δείξουν ότι δεν έχουμε απώλεια κρίσιμη, δε νομίζω πως, για τις επόμενες δυο εβδομάδες τουλάχιστον να πάμε σε πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας”

Τέλος, ο ίδιος είναι κατηγορηματικός πως “τα φανάρια προστατεύουν τη γέφυρα και δεν την επιβαρύνουν”.

Δείτε το βίντεο:

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πείστηκε ο επιστήμονας Ελευθερίου;

Ανώνυμος είπε...

Πινοκιο μην τον παραξηγεις δεν ξέρει δεν είναι Δάσκαλος. Καντου δύο φροντιστήρια να καταλάβει τι σημαίνει φανάρια τι θεωρίες κλιματικής αλλαγής. Μόνο για μπάλα και Ρεχάγκελ μη μιλήσεις σε παρακαλω

Ανώνυμος είπε...

“Δεν έχω πεισθεί ακόμη ότι το φανάρι βοήθησε στη λύση του προβλήματος" δήλωσε ο Ελευθερίου. Και απορώ πως παίρνουν μέτρα όταν δεν έχει πεισθεί ο Ελευθερίου. Πεστα κιτσο. Ντροπή. Να μην σε ρωτάνε; Να μην σε έχουν πείσει; Δεν ξέρω εάν πείστηκε και για το ότι το κράτος εξόφλησε την ΔΕΗ σε όλους τους δήμους γιατί είπε προκαλώ κάποιον να μου δείξει άλλον δήμο και ο Κωνσταντόπουλος έβγαλε ΦΕΚ με όλους τους δήμους .

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα υπάρχει από το 2020 γιατί αρνούνται να το πιστέψουν?. Σήμερα ο καθηγητής Dr Στέργιος Μητούλης μίλησε στην ΕΡΤ. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/s-mitoulis-politikos-mixanikos-gia-ti-gefyra-ton-servion-se-oriaki-katastasi-i-leitourgia-tis-gnosto-apo-to-2020-to-provlima/

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΟΎΝ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΈΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΌΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όσο γνωρίζει ο Μητσοτάκης τα προβλήματα των σιδηριδρόμων, άλλο τόσο γνωρίζεις εσύ Ελευθερίου τα προβλήματα της Γέφυρας.

Ανώνυμος είπε...

“Το φανάρι στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων δεν έχει λόγο ύπαρξης. Κι ΑΝ η Γέφυρα κινδύνευε, τώρα κινδυνεύει περισσότερο, γιατί πολύ απλά βάζουμε βάρος συσσωρευμένο” είπε ο 3Α δήμαρχος Σερβίων

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ: Ως επιστήμονας χαρακτηρίζεται κάποιος που εξειδικεύεται σε έναν ή περισσότερους τομείς της επιστήμης και ο οποίος χρησιμοποιεί την επιστημονική μέθοδο προκειμένου να διεξάγει ερευνητική εργασία (θεωρητική ή εφαρμοσμένη). ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ!

Το Προφίλ μας