Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην υψηλή Γέφυρα Σερβίων (φωτογραφίες)

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην υψηλή Γέφυρα Σερβίων (φωτογραφίες)!!!


Από Avles Telidis 





7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα στο μεγαλείο σου, ένας δούλευε και 5-6 κοιτούσαν με τα χέρια στις τσέπες. Το αξιοπερίεργο της όλης ιστορίας είναι οι 2 χημικές τουαλέτες που τοποθετήθηκαν εκεί διπλά στο σημείο επισκευής καθώς και μία πλαστική δεξαμενή νερού ενός τόνου περίπου και μιας σακούλας τύπου big bag αμμοχάλικο να είχε μέσα, ένας Θεός ξέρει. Αυτό λέγετε επισκευή της γέφυρας, γελάει ο Παπαδόπουλος ο Πατακός με αυτά που βλέπουν από εκεί ψηλά.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλείο ξέρεις ποιο είναι; Ότι ο κάθε καφενοβειος έχει άποψη για πράγματα που αγνοεί. Έτσι και εσύ έτσι και ο άλλος ο Ρεχάγκελ που έδινε την γνωμη του με υφακι για την γέφυρα και γελαγε το περιφερειακό συμβουλιο

Ανώνυμος είπε...

Καμία ενημέρωση για το τι ακριβώς γίνεται, πόσο θα διαρκέσει, αν θα κλείσει ή όχι η γέφυρα ή μόνο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, θα έχουμε ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιες είναι οι εργασίες τα μπαλώματα;σε τι θα βοηθήσουν τα μπαλώματα όταν όλη γέφυρα είναι ξεκάθαρο πως είναι ανώμαλη και στραβή;μας.βλεπω επόμενα Τέμπη .

Ανώνυμος είπε...

Με το μάτι καταλαβαίνει κάποιος ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Μήπως δεν είναι μόνο οι ρωγμές;Λέω εγώ τώρα,μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί θάναι οι τυχεροί που εκείνη την κακιά (χ)ώρα θα βρίσκονται πάνω στην γέφυρα.

Ανώνυμος είπε...

Οι άτυχοι δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι αλλά Σταθμάρχες θα βρεθούν για να τους κλείσουν μέσα. θα την πληρωσουν οι υπάλληλοι όπως καταλαβαίνουμε όλοι.

Το Προφίλ μας