Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Τ.Ο.Ε.Β. ΣΕΡΒΙΩΝ: Συγκέντρωση τη Δευτέρα 27-03-2023 και ώρα 9μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων με θέμα την αύξηση της τιμής χρέωσης του κυβικού.

Ο Τ.Ο.Ε.Β. ΣΕΡΒΙΩΝ καλεί τα μέλη του, σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 27-03-2023 και ώρα 9μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων για συζήτηση με θέμα την αύξηση της τιμής χρέωσης του κυβικού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα χρόνια συσσωρευμένα χρέη του ΤΟΕΒ προς την ΔΕΗ οδηγούν ξεκάθαρα το ΔΣ του να αυξήσει την τιμή του κυβικού και για άλλη μια φορά να επιβαρύνει τους επαγγελματίες αγρότες και τους ιδιοκτήτες των αγροτεμαχίων. Προφανώς το ΤΟΕΒ ψάχνει χρήματα για να πληρώσει τον διακανονισμό στην ΔΕΗ. Εδώ και τώρα ο Δήμαρχος Σερβίων οφείλει να επέμβει και να σταματήσει αυτή την ‘’παράνομη’’ τακτική. Εφόσον το νερό του δικτύου του ΤΟΕΒ παραχωρείτε δωρεάν από την Λίμνη της ΔΕΗ και επιπλέον το ΤΟΕΒ που διοικητικά ανήκει στον Δήμο Σερβίων δεν επιφέρει από την λειτουργία του ανταποδοτικά έσοδα σε αυτόν, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι η λειτουργία του εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα ιδιωτών και ταυτόχρονα ζημιώνει στο σύνολο όλους τους πολίτες και τον Δήμο Σερβίων. Να κλείσει εδώ και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά μ' αυτό το καρκίνωμα που λέγετε ΤΟΕΒ, ως πότε όλα τα δ.σ. του δήμου θα το ξεχρεώνουν. Κανονικά να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και οι υπεύθυνοι να καθίσουν στο σκαμνί....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ε ψιτ 17.06 να δεις ποιος άλλος φορέας είχε μηδέν χρέος στην δεη το 2021 γιατί το πλήρωσε το κράτος και τώρα 2 χρόνια μετά έχει χρέος 1.208.000 ευρώ....
αλήθεια θα μας πει κάποιος ποιος στήριξε την σημερινή διοίκηση του τοεβ;
εγώ να θυμίσω αυτή την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ανακοίνωση της σημερινής διοίκησης του τοεβ που κανονικά ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ της καθώς ασκεί πολιτική κριτική σε παρατάξεις του δήμου σερβίων δηλαδή στον εποπτεύων φορέα του:

ΤΟΕΒ Σερβίων, κατά Κωνσταντόπουλου & Σπυρίδου: «Οι κοπτώμενοι της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων για τα συμφέροντα και την ευημερία των αγροτών»
https://kozan.gr/archives/314404

Το Προφίλ μας