Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Στη νομική οδό ο Δήμος Βελβεντού για τον αποκλεισμό του Καταφυγίου;

Την Τσικνοπέμπτη μηχανήματα της ΠΕ Κοζάνης επιχειρούσαν αποχιονισμό στο δρόμο προς Καταφύγι Βελβεντού, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο σημείο με πάγο. Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης του Δήμου Βελβεντού τέθηκε πάλι επί τάπητος ο αποκλεισμός του Καταφυγίου με το δήμαρχο Μανώλη Στεργίου να αναφέρει ότι η αδιαφορία της περιφέρειας είναι χαρακτηριστική.

Μάλιστα για πρώτη φορά έγιναν αναφορές για νομικές ευθύνες και για την χρήση της νομικής οδού αν δεν τελεσφορήσουν και πάλι οι εκκλήσεις τους. Πιθανόν να γίνει πάλι μια συνάντηση με τον περιφερειάρχη με παρούσα και την Κοινότητα Καταφυγίου.

Ιωάννα Παπαδημητρίου, prlogos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου ειναι πολυ καλυτερα τωρα που εισαστε μονοι!! γιατι κατηγορατε την περιφερεια ??μηπως για να καλυψετε την δικια σας ανικανοτητα ?!!εσεις τι κανετε? αλλα ειναι δεδομενο οτι σας βολυει να μην μπορει να παει κανεναςς στο καταφυγι..

Ανώνυμος είπε...

εσυ που εισαι απο το ανεξαρτητο χωριο εισαι παρα πολυ δημοκρατικος ανθρωπος ! η εισαι στην ιδια κληκα με τους και δεν ανεβαζεις τιποτα που να ειναι αρνητικο για αυτους! δεν πειραζει αγελη παντα θα υπαρχει...

Το Προφίλ μας