Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Β. Κωνσταντόπουλος: "Οι κάτοικοι του Τριγωνικού γι αυτήν την δημοτική αρχή είναι κάτοικοι δεύτερης κατηγορίας" (Φωτογραφίες)

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 28-12-2022, ετέθη από την παράταξή μας το θέμα της λειτουργίας του ιατρείου στο Τριγωνικό.
Ο δήμαρχος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν ότι θα γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στο κοινοτικό κατάστημα και θα τοποθετηθεί κλιματιστικό για την θέρμανση του χώρου έως τις 8 Ιανουαρίου του 2023.
Η γιατρός ειδοποίησε σήμερα τον πρόεδρο του χωριού ότι αύριο θα επισκεφθεί το Τριγωνικό για την συνταγογράφηση των φαρμάκων και ότι θα πρέπει να υπάρξει θέρμανση του χώρου, σε αντίθετη δε περίπτωση δεν θα μεταβεί στο Τριγωνικό.
Σημειώνεται ότι σήμερα στο Τριγωνικό ζουν μόνιμα περί τους 200 κατοίκους οι οποίοι και εξυπηρετούνται από τον γιατρό.
Παρά τις δεσμεύσεις του δημάρχου και των αρμοδίων αντιδημάρχων, τίποτα από όσα δεσμεύτηκε η δημοτική αρχή δεν έγινε. Κάποιοι τεχνίτες που πήγαν για να κάνουν εργασίες, δεν τις ολοκλήρωσαν και η κατάσταση σήμερα είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες.
Οι κάτοικοι του Τριγωνικού γι αυτήν την δημοτική αρχή είναι κάτοικοι δεύτερης κατηγορίας.
Για να μην πούμε πού σπαταλήθηκαν τα χρήματα που ήρθαν στον δήμο για τις ανάγκες αντιμετώπισης των συνεπειών λόγω COVID-19.
Για του λόγου το αληθές, οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται τραβήχτηκαν σήμερα το απόγευμα 15-01-2023.
 






16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος αρρωσταίνει, τα χωριά ερημώνουν και κάποιοι παριστάνουν δημόσια τον Παπατζή σε πανηγύρι. Αυτή είναι η σοβαρότητα στο δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Χρέος σας είναι να μας ενημερώσετε που πήγαν τα λεφτά.Και όπως χρέος σας είναι να μας πείτε πόσα λεφτά βρηκε στα ταμεία του δήμου απ την προηγούμενη δημοτική αρχή πόση χρημματοδότηση ήρθε, αν ήταν υποχρέωση του δήμου να καθαριστούν ιδιωτικά οικόπεδα,αλλά και πως έγινε η κατανομή σ' όλα τα χωριά του δήμου....Περιμένουμε απαντήσεις, αλλιώς με την σιωπή σας είστε συν υπεύθυνοι..

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο 20:04.
Περιμένουμε απαντήσεις από την αντιπολίτευση για όλα τα θέματα που έθιξε αλλά και για άλλα θέματα που συζητιούνται.

Ανώνυμος είπε...

Ώπα 50 φορές τα έχει πει ο Κωνσταντόπουλος και μερικές φορές η Χριστοδούλου. Εντάξει. Χρήμα στον δήμο λόγω κορονοιου και διασπασης. Πήραν επιχορηγήσεις όλοι οι δήμοι για να πληρώσουν χρέη. Να δω πόσα θα αφήσει πίσω του ο κιτσαρας και πόσες δικαστικές εκκρεμοτητες

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται ναι γινεται ναι εισαι αυτος που επι θητειας σου εισεπραξες τα περισσοτερα απο καθε αλλο δημαρχο αλλα να μ σε θελουν για δευτερη θητεια. Γινεται ναιιι. Αναζητουνται επισης οι συμβουλοι-αντιδημαρχοι. Μαλλον μετρανε αντιστροφα...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο, να εγκαλειτε την αντιπολίτευση γι' αυτά που κάνει η δημοτική αρχή λες και συγκυβερνουν. Αντί να ζητάτε τα ρέστα από το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Κε Κωνσταντόπουλε;Όλοι τους είναι άσχετοι και ανύπαρκτοι.Αυτή είναι η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο κωνσταντοπουλος μιλα για το ιατρειο του τριγωνικου το 2023 και απαντα ο καθηγητησ προγυμναστησ για το τι εγινε το 2011 με τη βιβλιοθηκη οταν μαλιστα ηταν αυτοσ προεδροσ δημοτικου συμβουλιου. Απιθανα πράγματα σε έναν απιθανο τοπο. Να φέρετε και αλλους τετοιους. Γιατρους καθηγητες

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν θα βγάλει τα άπλυτα του άλλου, γιατί πολύ απλά θα είναι η συνέχιση της σαπίλας. Ο Ελευθερίου ως πρόεδρος του ΔΣ όφειλε να πάει στον εισαγγελέα για την γνωστή ιστορία της παραίτησης του αλλά δεν πήγε. Γιατί? Αυτά να τα ακούει η κυρία Σπυρίδου εάν θέλει να ανέβει στην εκτίμηση των ψηφοφόρων. Το ξέρω ότι το σχόλιο μου θα λογοκριθεί γιατί τσούζει την παλιά παρεούλα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει λοιπόν ο Ελευθερίου. Η ίσως ο αγαπημένος δήμαρχος του πριν τον Κωνσταντόπουλο.
Πάρτε το χαμπάρι. Ο τόπος μας πρέπει να σωθεί από την αυθαιρεσία την έπαρση την αλαζονεία και την κακοψυχια. Ας σκεφτεί ο καθένας μας πως θα γίνει αυτο

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυρίδου και ακούει και είμαι σίγουρος οτι θα τους κατατροπωσει γιατι ετσι μας αξίζει. ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΛΑΖΑΡΙΤΣΑ να παν αυτοί από κει που ήρθαν,αλλωστε μεντορας του Ελευθερίου ηταν ο Κωνσταντόπουλος. Σε θέλουμε ετσι οπως εισαι,οτι δεν ειναι οι δύο αντρες αρχηγοι. ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟς δημότες.

Ανώνυμος είπε...

Πως θα γίνει αυτό αναρωτιεσαι. Η Λαζαρίτσα είναι η λύση και είναι εκει. Γυναίκα σταράτη, ικανή και δεν εχει καμία σχέση με το παρελθόν. Πραλίγο δεν πηγε στην δευτερη Κυριακή την προυγούμενη φορά και εχοντας απέναντι τους πάντες.Παλικάρι είναι Εγω τη θαυμάζω και δεν τη ψήφισα αλλά την παραδέχομαι




















Ανώνυμος είπε...

Στο Μέγκα στην πρωινή εκπομπή σήμερα είχαν έναν δήμαρχο μουσουλμάνο από την Κομοτηνή. Ο δήμαρχος απέλυσε η έδωσε ποινές σε υπαλλήλους μέσω φεισμπουκ! Και αμέσως θυμήθηκα έναν άλλο δήμαρχο που είναι όλη μέρα στο φεισμπουκ και ήθελε το Σεπτέμβριο του 2021 να διώξει κάτι υπαλλήλους των παιδικών σταθμών. Τον άδειασε το δημοτικό συμβούλιο που εκεί δεν έχει ούτε την πλειοψηφία. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ανανέωσε μόνος του τις συμβάσεις αυτών των υπαλλήλων γιατί μάλλον κατάλαβε ότι θα τον ξανά αδειάσει το συμβούλιο και δεν θα υπήρχαν και παιδικοί σταθμοί. Άσε που έρχονται και εκλογές. Ίσως τον ξέρετε λέει ότι έχει 120 επιστήμονες αλλά κανείς δεν τους έχει δει

Ανώνυμος είπε...

9:43 μην μου πεις ότι είναι αυτός που μας έλεγε στο ανοιχτό θεατράκι πέρσι ότι οι θεωρίες της κλιματικής αλλαγής είναι σαχλαμάρες!

Ανώνυμος είπε...

Μας πρηξατε η Σπυρίδου δήμαρχος, η Σπυρίδου δήμαρχος. Με ποια προσόντα και ποιες σπουδές.

Ανώνυμος είπε...

Μας πρηξατε η Σπυρίδου δήμαρχος, η Σπυρίδου δήμαρχος. Με ποια προσόντα και ποιες σπουδές.

Το Προφίλ μας