Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Συνεχίζει η Οικ. Επιτροπή του Δήμου Σερβίων να παίρνει αποφάσεις πάρα την απόφαση του ΣτΕ που τις θεωρεί άκυρες!


ΑΔΑ: ΨΛΤΜ46ΜΓΗ5-Υ0Υ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 2/2023 ΠΕΡΙ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ  ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ»

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%96%CE%9F%CE%A646%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%A4%CE%93%CE%A8?inline=true

Βασίλης Κωνστανόπουλος – Ευάγγελος Πράσσος: «∆εν συμμετέχουμε στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, επειδή σύμφωνα με την 2377/2022 πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία ακυρώνεται ο νόμος του Θεοδωρικάκου για την συγκρότηση των Επιτροπών των δήμων, όσες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής λαμβάνονται μετά την 1η ∆εκεμβρίου του 2022 είναι άκυρες. Ως εκ τούτου η σημερινή συνεδρίαση η οποία διενεργείται με την παλιά συγκρότηση της Οικονομικής Επιτροπής είναι άκυρη και η απόφαση που λαμβάνεται είναι επίσης άκυρη»

Από το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Χριστοδούλου Μαίρη – Ελευθερία δεν λήφθηκε email.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι και παίρνουν και αποφάσεις που κοστίζουν λεφτά στον δήμο μας

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βασίλη, έχεις δίκαιο. Να θυμάσαι όμως και εσύ και οι αναγνώστες μας, ότι οι νόμοι περί κυβερνησιμότητας των ΟΤΑ όπως ο 4623/2019 έγιναν για να αποφευχθούν αδιέξοδα της τοπικής αυτοδιοίκησης από την αρνητική στάση των θεσμικών οργάνων της, όπως αυτά που επήλθαν στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού στη δημοτική περίοδο 2014 - 2019.
Νομίζουμε ότι ήσουν πρωταγωνιστής αν όχι πρωταθλητής στη συγκεκριμένη δραστηριότητα άρνησης, αμφισβήτησης και καταψήφισης όλων σχεδόν των σημαντικών αποφάσεων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού... Κάνε λίγη υπομονή και μην εκτίθεσαι..

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα 00.25 ο νόμος αυτός της "κυβερνησιμοτητας" που λες βγήκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Άλλωστε νοθεύει την λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών. Καλά λοιπόν που μας λέτε και την άποψη σας για την δημοκρατία! Που για σας σημαίνει απουσία εξαφάνιση κάθε κριτικής φωνής κάθε αντιπολίτευσης! Ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ σωστός διότι στόχευε στην συνεργασία κάτι που ποτέ δεν απέκλεισε και το απέδειξε η αντιπολίτευση Κωνσταντοπούλου και Σπυρίδου! Κάθε τι σωστό το ψηφίζουν και όχι μόνο αλλά χάρη σε αυτούς βγήκαν στην επιφάνεια τα εκτρώματα που ήθελε να περάσει ο Ελευθερίου όπως η χωματερή αμιάντου! Αλλά φαίνεται πως πόνεσε πολύ!
Επίσης να λέτε πάλι καλά που υπήρχε ο Κωνσταντόπουλος επί θητείας κοσματοπουλου- και σώθηκε κάτι.
Βέβαια που να ξέρετε εσείς από την 5ετια του γιατρού. Η διαδρομή σουβλάκια ουίσκι ιδιαιτερα δεν άφηνε περιθώριο ενασχόλησης με τα κοινά άλλωστε !
Μήπως να θυμηθούμε ποιον στήριξε ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ; Με τον Κυριακίδη να είναι και υποψήφιος;

Το Προφίλ μας