Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Πως θα γίνουν και τι χρόνος θα χρειαστεί για τις εργασίες αποκατάστασης/συντήρησης στο σημείο που εντοπίστηκε πρόβλημα στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων (Bίντεο)

Πως θα γίνουν και τι χρόνος θα χρειαστεί για τις εργασίες αποκατάστασης/συντήρησης στο σημείο που εντοπίστηκε πρόβλημα στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων. Ο διδάκτωρ της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Παναγιώτης Πανέτσος, προϊστάμενος της Παρακολούθησης και Συντήρησης των Γεφυρών και άλλων τεχνικών έργων της Εγνατίας Οδού, ο οποίος βρέθηκε, χθες Δευτέρα 9/1, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξήγησε σχετικά.
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω ότι απαιτείται συνέντευξη του φροντιστη ειδικού γεφυρολογου. Ποιοι διδάκτορες τώρα .....

Ανώνυμος είπε...

Η μισή Γέφυρα είναι κρεμαστή, και η υπόλοιπη σταθερή. Το κρεμαστό κομμάτι είναι από την πλευρά της νεράιδας μέχρι και το μέσο περίπου της γέφυρας. Εάν η ολιγόωρη συντήρηση, που επικαλούνται στο περιφερικό συμβούλιο, έχει να κάνει με το τέντωμα των καλωδίων αριστερά και δεξιά της γέφυρας τότε με μαθηματική ακρίβεια η γέφυρα θα υποστεί μεγαλύτερη ζημιά και θα οδηγηθεί σε ολική ακαταλληλότητα. Εύχομαι να βγω ψεύτης.

Ανώνυμος είπε...

11:06 ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΣΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ;
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

11:06

Ούτε ειδικός το παίζω αλλά και ούτε είμαι, απλά έχω συνομιλήσει με ειδικούς επί του θέματος προτού τους καλέσει ο Κασαπίδης. Όταν ακούμε από το στόμα του ιδίου ότι κάνανε αγώνα για να βρούνε τα κατασκευαστικά σχέδια της Γέφυρας στην Ιταλία και αλλού διαβάσαμε ότι τελικά τα βρήκανε στην Γαλλία τα είχε ένας συλλέκτης που τα αγόρασε από το ‘’μοναστηράκι’’ της Γαλλίας δεν διερωτάσαι τι παιχνίδι μπορεί να κρύβουν τέτοιες δηλώσεις? Βρήκαν φόρμουλα να κονομήσουν ακόμα και στην εξεύρεση των σχεδίων. Τάχα δεν τα είχε και η ίδια η εταιρεία στην Ιταλία αλλά και η Ελληνική ‘’Σκαπανεύς’’ του Πατέρα του Τσίπρα ! Τώρα μας μιλούν για ολιγόωρες επεμβάσεις. Εμένα δεν με βγάζεις από το μυαλό ότι είναι σε θέση να την κάνουν μεγαλύτερη ζημιά για να κοπεί η κυκλοφορία όταν παντού σε όλη την Ελλάδα έχουν επεβλήθη διόδια. Έτσι το βλέπω το όλο θέμα. Εσύ αγαπητέ να ακούσεις τις συμβουλές των υποψηφίων Δημάρχων. Γίνεται? Ναι γίνεται.

Το Προφίλ μας