Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζεται η δικαστική κόντρα του δημάρχου Σερβίων με τον υπάλληλο Ιωσήφ Μιχαηλίδη-Μπήκε δικηγόρος για την αβασιμότητα της διοικητικής προσφυγής του υπαλλήλου

Σε έκτακτη συνεδρίαση κάλεσε ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου τα μέλη της οικονομικής επιτροπής για την περίπτωση του υπαλλήλου Ιωσήφ Μιχαηλίδη επικαλούμενος λόγους άμεσης ανάγκης διεκπεραίωσης σημαντικών υποθέσεων.

Το θέμα ήταν ο ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για να συντάξει γνωµοδότηση αναφορικά µε την βασιµότητα των λόγων της ειδικής διοικητικής προσφυγής του εν λόγω υπαλλήλου κατά της απόφασης του ∆ηµάρχου Σερβίων. Επίσης για να παραστεί ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Ηπείρου – ∆υτ. Μακεδονίας και να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του ∆ήµου.

Τέσσερα μέλη της επιτροπής απάντησαν θετικά, δυο μέλη ψήφισαν λευκό και ένα δεν έστειλε καν mail.Να θυμίσουμε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας έκανε δεκτή την από 3-11-2022 ειδική διοικητική προσφυγή του Μιχαηλίδη Ιωσήφ του Φωτίου, μονίμου υπαλλήλου του Δήμου Σερβίων εξηγώντας ότι η απόφαση του δημάρχου έσφαλε, δεν έκρινε νόμιμα, είχε ελλιπή αιτιολογία και καταστρατηγούσε άρθρα του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων .

Ι.Π., prlogos.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μένος του Κρέων ως σύμβολο Αυταρχικής εξουσίας στην «Αντιγόνη»

Ζούμε σκηνές αρχαίας τραγωδίας στα Σέρβια με κυρίαρχα στοιχεία το μένος, την αλαζονεία, την εμμονή, την εκδίκηση, την φιλαργυρία, το πάθος και την αμφιταλάντευση. Επιτέλους ο καιρός να κυλήσει μπας και ανασάνει ο Δήμος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ! ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ!!!!!! ΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ!
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9B%CE%93%CE%9346%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%9E9%CE%99?inline=true

Ανώνυμος είπε...

Χρυσοπληρωνει δικηγόρους Θεσσαλονίκης ως Κρέοντας αυθαιρετωντας εμμονικα και αναθέτει 30.000 ευρώ σε εταιρεία της λαρισας για χαζομαρες αλλά ζητιανευει για να φτιάξει την στέγη του καμένου δημαρχείου...

Το Προφίλ μας