Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που βρίσκεται στο Νο10 της Ολυμπιακής κατάταξης!

Ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου ανέβηκε τρεις θέσεις στην Ολυμπιακή κατάταξη και πλέον βρίσκεται στο Νο10!

Δείτε τι αναφέρει ο σύλλογος Μακεδονική Δύναμη σε ανάρτησή για τον αθλητή της:

●ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΌΝΕΙΡΟ● PARIS 2024 ● OLYMPIC GAMES 

● Σήμερα ανακοινώθηκε η βαθμολογία τής  παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για την Ολυμπιακή κατάταξή   (RANKING)  των αθλητών, στις ολυμπιακές κατηγορίες!!!

  Για πρώτη  φορά  Έλληνας αθλητής (Τεληκωστογλου Απόστολος)  στην θέση  νούμερο ΔΕΚΑ στο Ολυμπιακό  RANKING  στην ολυμπιακή  κατηγορία των – 80 kg !!!

  Σύντομα  θα ανακοινωθεί  από την παγκόσμια  ομοσπονδία Ταεκβοντό  πόσοι  αθλητές  θα πάρουν  το  πολυπόθητο  εισιτήριο  απευθείας  για την συμμετοχή  τούς στην Ολυμπιάδα  στο Παρίσι  2024  χωρίς  την διαδικασία πρόκρισης !!!

● Ο Αθλητής του Συλλόγου μας  και( Αργυρός  παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών  του 2019) θα πρέπει  να διατηρήσει την  υψηλή  βαθμολογία του  μέχρι  τα τέλη του 2023 συμμετέχοντες σε βαθμολογούμενες διοργανώσεις για να μπορέσει  να βρεθεί  στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός τού πλανήτη , στην Ολυμπιάδα  του 2024 !!!

● Το Δ.Σ. του Συλλόγου οι Προπονητές τού ,και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης  σύσσωμοι  θα εργαστούν για να μπορέσει  να πραγματοποιηθεί  το όνειρο  του  αθλητή με την μεγαλύτερη διάκριση Έλληνα αθλητή σε παγκόσμιο επίπεδο ανδρών!!!

https://maksports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας