Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Παπα-Νικόλας από Κοζάνη προς αρνητές και ανεμβολίαστους: «Απλοί παπάδες και πνευματικοί πήραν κόσμο στο λαιμό τους» (video Ολόκληρη η συνέντευξη)

Ο ιερέας από την Κοζάνη στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν και δηλώνουν δύσπιστοι με τον κορονοϊό.

Στο βίντεο βλέπουμε τον παπά Νικόλα να περιγράφει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χωριό, με τις συζητήσεις ανάμεσα σε εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και άλλους που δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το κάνουν.


 Ολόκληρη η συνέντευξη στο TOP CHANEL και στον Κώστα Χρυσάκη

  

 

 

 

thecaller.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει κάποιος γιατί οι Ιερείς φοράνε μαύρα ράσα? Ποιον πενθούν 365 ημέρες τον χρόνο?, όταν ο Κύριος των Δυνάμεων Ιησούς Χριστός Αναστήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Πενθούν για τις αμαρτίες του υπόλοιπου κόσμου. Τόσο απλό είναι.

Ανώνυμος είπε...

Τις αμαρτίες όλου το κόσμου και του πλανήτη τις φορτώθηκε ο ίδιος ο Χριστός με την Σταυρική του Θυσία και στη συνέχεια Αναστήθηκε δίδοντας το χαρμόσυνο μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέλος στη ζωή. Γιατί οι ιερείς εξακολουθούν και φορούν μαύρα? Φορούν μαύρα γιατί θρηνούν την κοσμικότητα που δήθεν απαρνηθήκανε μιας και ο Χριστός μας Αναστήθηκε και η διάθεση είναι χαρμόσυνη. Σήμερα με αυτές τις δηλώσεις οι Ιερείς δείχνουν πίστη στο σύστημα της κοσμικότητας. Ξυπνάτε.

Ανώνυμος είπε...

https://orthodoxia.info/news/%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA/

Ανώνυμος είπε...

Εξασκεί το επάγγελμα του γιατρού ο εν λόγω κύριος???

Το Προφίλ μας