Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά -«Αθάνατη» φώναζε το πλήθος

Η Ελλάδα αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά. Λίγο πριν από τις 2 μ.μ. μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών η σορός της...


Την ώρα της μεταφοράς του φερέτρου από το παρεκκλήσι στον Μητροπολιτικό Ναό για την εξόδιο ακολουθία, πλήθος κόσμου χειροκροτούσε, πετούσε τριαντάφυλλα και φώναζε «αθάνατη!».

Η οικογένεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, τα τρία της παιδιά, ο σύζυγός της, η αδελφή της και η ανιψιά της, συνεργάτες, φίλοι, ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας βρίσκονται ήδη στη Μητρόπολη Αθηνών. Λίγα λεπτά πριν από τις 2 μ.μ. στη Μητρόπολη εισήλθαν ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο γγ του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης, η Νίκη Κεραμέως, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Κυριάκος Πιερακκάκης. Ακόμη, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγγελοπούλου, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Ντόρα Μπακογιάννη με τα παιδιά της Κώστας και Αλεξία. Τελευταία από όλους εισήλθε στη Μητρόπολη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Επίσης, στη Μητρόπολη παρευρίσκονται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τη σύζυγό του Δάφνη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Γιώργος Νταλάρας.

Την ίδια ώρα, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη για να συνοδεύσει τη γενναία πολιτικό και φίλη στο τελευταίο της ταξίδι. 
 
Συντετριμμένη η οικογένεια, ο σύζυγός της και τα τρία της παιδιά, αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά, μαζί με όλη την Ελλάδα, στη Μητρόπολη Αθηνών.


Τα τρία της παιδιά, η 24χρονη Αιμιλία, ο 17χρονος Γιώργος και η 15χρονη Κατερίνα, και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, αποχαιρετούν την αγαπημένη τους μητέρα και σύζυγο. Στο πλευρό τους η θεία τους -αδελφή της Φώφης- Μαίρη και η εξαδέλφη τους, ανιψιά της εκλιπούσης πολιτικού.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας