Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Απάντηση του Συλλόγου Γυναικών Πλατανορρεύματος «ΟΛΥΜΠΙΑ» στην πρόσφατη ανάρτηση του πρώην Προέδρου της Τ.Κ Πλατανορεματος, κ. Λαγογιάννη Γεώργιο:

Ο Σύλλογος Γυναικών Πλατανορρεύματος «ΟΛΥΜΠΙΑ» με λύπη απαντάει στην προσβλητική και κακεντρεχή ανάρτηση του πρώην προέδρου της Τ.Κ Πλατανορρεύματος κ. Λαγογιάννη, δίνοντας μάλιστα ιδιαίτερη βάση στην άστοχη αναφορά του για τον Σύλλογο μας. 

Ο Σύλλογος μας ποτέ δεν ζήτησε, ούτε αποδέχτηκε τότε την πρόταση του πρώην Προέδρου, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, λόγω του αμφισβητούμενου

ιδιοκτησιακού καθεστώτος του συγκεκριμένου κτίσματος, επισημαίνοντας σε αυτό το σημείο το γεγονός ότι το εν λόγω οίκημα έχει παραχωρηθεί εδώ και χρόνια σε οικογένεια παλιννοστούντων και σήμερα κατοικείται ξανά. 

Σχετικά με την φράση που ανέφερε ο κ. Λαγογιάννης στην ανάρτηση του « Ο ενημερωμένος πολίτης, είναι και σωστός πολίτης», παραθέτουμε το εξής απόφθεγμα του Albert Einstein: « Όποιος είναι απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα ζητήματα.» Ο κ. Λαγογιάννης, ας μην προσπαθεί να αποδυναμώσει τη δράση και το όνομα του Συλλόγου Γυναικών Πλατανορρεύματος «ΟΛΥΜΠΙΑ», διότι αποκλειστικός σκοπός του Συλλόγου είναι η ανάδειξη και η βελτίωση του βιοτικού και πολιτιστικού επιπέδου του τόπου μας! 

Με Τιμή, 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πλατανορρεύματος «ΟΛΥΜΠΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας