Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της ορεινής ζώνης των Καμβουνίων-Λιβαδερού και της προέδρου της Τ.Κ. Μικροβάλτου, στη συνεδρίαση με θέμα τη συζήτηση για τη δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι (βίντεο)

Κατηγορηματική και ξεκάθαρη, κατά της δημιουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων Αμιάντου (ΧΥΤΑΜ) στο Ζιδάνι, ήταν η τοποθέτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων Σερβίων, που εκφράστηκε από τις τρείς παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Δ. Ζάκη, στη συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) της Τετάρτης 13.1.2021.
Συνέχεια εδώ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Ανώνυμος - 14 Ιανουαρίου, 2021 at 19:47

Γελάω από την αρχή μέχρι το τέλος. Να είστε καλά όλοι στα Σέρβια.
Απάντηση

Ανώνυμος - 15 Ιανουαρίου, 2021 at 07:54

Ο γιατρος δημιουργησε παραδοση και οι σερβιωτες αγαπαμε τις παραδοσεις. Κάθε δημαρχος τωρα θα συναγωνοζεται τον προηγουμενο σε σουρδαμαρα που λετε και εσεις

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Η Νέα Δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα που ανέλαβε προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών για τις οποίες προεκλογικά δεν αναφέρθηκε ποτέ και φυσικά ο κόσμος την εμπιστεύτηκε και την ψήφησε για αυτά που υποσχέθηκε να κάνει και όχι για ότι της κατέβει από το μυαλό. Έτσι από την πρώτη μέρα ο Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου έκανε πανελλαδικό κάλεσα στα ΜΜΕ για κάλεσμα ΜΚΟ και λαθροεισβολέων στην περιοχή μας για να γίνει αυτός ο τόπος Χωνευτήρι ψυχών, έτσι δήλωνε τότε. Το αξιοπερίεργο ήταν ότι τις δηλώσεις του της μετέδωσε και το CNN πρωτοφανές γεγονός μιας και καμία Δημοτική Αρχή στην Ελλάδα δεν το έκανε ποτέ και το αποφεύγει δια ροπάλου γιατί η υλοποίηση μιας τέτοιας ιδέας θα υποβαθμίσει ολόκληρο τον Δήμο. Μάλιστα για να μπορέσει να στηρίξει τα επιχειρήματα του προσπάθησε να παρομοιάσει το Ελληνικό μεταναστευτικό επί τουρκοκρατίας και εμφυλίου με αυτό των Λαθροεισβολέων, τελείως άτομο και χαζό. Σήμερα το ίδιο ακριβός κάνει και με τη δημιουργία ΧΥΤΑ Αμιάντου. Υπέβαλε πρόταση στον Υπουργό, ενώ όλοι οι άλλοι Δήμοι το αποφεύγουν συστηματικά και βγαίνει στα ΜΜΕ και δηλώνει ότι ο Αμίαντος δεν ήταν βλαβερός για την υγεία μας μιας και οι σωλήνες νερού ήταν από αμίαντο και πίναμε νερό χρόνια και ότι πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες μελέτες, μα είμαστε σοβαροί? Μια περιβαλλοντική βόμβα θέλει και μελέτη για να μην υλοποιηθεί? . Το ίδιο θα κάνει και στο Δημόσιο Κάλεσμα για την δημιουργία ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών πάρκων σε πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες έρχονται καθημερινά στην περιφέρεια μας για να συμβάλουν στην ενεργειακή αναβάθμιση του νομού από την Απολιγνιτοποίηση μιας και δόθηκε το πράσινο φως από την κυβέρνηση, στο κόλπο και η Περιφέρεια φυσικά . Είναι πολλά τα λεφτά τελικά και δεν χιάζετε να κάνετε κύριοι τις Δημοτικής Αρχής σαν τους Γάτους: εμ να σκόυζετε, εμ να κάνετε έρωτα με το μέλλον του τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξαν κάποιοι που δεν μίλησαν; Κρύβονται πίσω από το δαχτυλάκι τους; Δεν έχουν άποψη ή το θάρρος της άποψης για ένα τόσο σοβαρό θέμα; Και τότε με ποιο θράσος έθεσαν υποψηφιότητα; Εκθέτουν αυτούς που τους εξέλεξαν. Πως αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους, ως γλάστρες ή ως joysticks; Ας το λάβουν αυτό υπόψιν οι ψηφοφόροι όταν θα κληθούν στο μέλλον να ψηφίσουν και πάλι. Μόνο το χέρι ξέρουν να σηκώνουν κατ'έντολήν των παραταξιαρχών τους όταν είναι να ψηφίσουν; Πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος όταν νομίζει ότι η σιωπή του σε κάτι τόσο σοβαρό δεν τον ντροπιάζει;

Ανώνυμος είπε...

η δημοτική αρχή Ελευθερίου-Μπουκουβάλα, όπως τους αποκαλώ πια και όχι Χρήστο και Νικόλα ένα πράγμα μου έδειξε:
ότι ακόμα και σε πολύ μικρή καρέκλα εάν ανέβεις τότε ζαλίζεσαι πολύ. Άλλοι λένε ότι ψωνίζεσαι. Δεν θα πω αυτό αν και έτσι είναι λόγω ευγένειας. Αν και δεν ξέρω πόσο ευγενής μπορεί να παραμείνεις εάν βλέπεις Δήμαρχο και Πρόεδρο να αντιμετωπίζουν όλους τους άλλους με ειρωνεία, φωνές, αγένεια και υπεροψία. Δυστυχώς δεν ξέρω εάν το κάνουν επίτηδες για να μην ασχολούμαστε με τα συμβούλια καθώς είναι προσβλητικό να τα παρακολουθείς και να περνάνε ότι αποφάσεις τους βολεύουν.Πάντως ΧΥΤΑΜ στον δήμο μας δεν πρόκειται να αφήσουμε να γίνει. Περιμένουμε να δούμε τι καραμελίτσα θα μας πετάξουν οι Γερμανοί. Φυσικό αέριο;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που τους έβαλαν υποψήφιους 18,42 αυτό ήθελαν, γλάστρες!

Ανώνυμος είπε...

Μακριά το ΧΥΤΑΜ από τον τόπο μας!!! Όχι άλλη μόλυνση

Ανώνυμος είπε...

ο Αντιδήμρχος Καμβουνίων κ. Αγοραστός γιατί δεν μίλησε καθόλου και κρύφτηκε??? Δεν έπρεπε ως θεσμικός παράγοντας να πάρει θέση??? Επίσης ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Βητόπουλος που ήταν κρυμμένος???Είναι οι μόνοι εκλεγμένοι και δει της δημοτικής αρχής δημοτικοί σύμβουλοι (της ΔΕ Καμβουνιων) που δεν μίλησαν καθόλου!!! Δεν είναι μόνο η καρέκλα...η καρέκλα έχει και ευθύνες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ 11-53 ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ,ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΟΥΝΤΕ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ένα ποτιστήρι να τους κάνουμε δώρο να μην μαραθούν

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας