Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Τι γίνεται με τα ΜΑΒΕ;

Του Νίκου Λαζαριώτη

Εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ μια κατάθεση απόψεων  μέσα από το διαδίκτυο για το θέμα της ταφής προϊόντων αμιάντου στο εγκαταλελειμμένο ορυχείο των ΜΑΒΕ στο Ζιδάνι. Επίσης αποτέλεσε θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο.

 Ο χώρος των ΜΑΒΕ στο σύνολό του (κτίρια, ορυχεία και περιβάλλον χώρος ) ήταν ιδιοκτησία της Τράπεζας (ΕΤΒΑ). Στη συνέχεια επειδή ο αμίαντος είναι καρκινογόνος ο χώρος στο σύνολο  αγοράσθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (με συμβολικό τίμημα, αν δεν κάνω λάθος, 1 ευρώ) προκειμένου να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης για να γίνει συνολική περιβαλλοντική αποκατάσταση. Η Περιφέρεια ανέθεσε και εκπόνησε τις μελέτες και δημοπράτησε τα έργα αποκατάστασης. Μέχρι σήμερα δαπανήθηκαν περισσότερα από 15.000.000 ευρώ και έγινε αποκατάσταση στις αποθέσεις και καθαρισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων. Μένει για αποκατάσταση το ορυχείο.

Μια πρόταση να γεμίσει με τα στείρα από τις αποθέσεις των λατομείων μαρμάρου στο Τρανόβαλτο απορρίφτηκε λόγω του υπερβολικού κόστους μεταφοράς.  Το ορυχείο σήμερα, επειδή είναι ακάλυπτο, αποτελεί μόνιμη πηγή ρύπανσης.

Μπορεί ο χώρος των ΜΑΒΕ  να βρίσκεται μέσα στα διοικητικά όρια του Δήμου Σερβίων αλλά είναι ιδιοκτησία της Περιφέρειας.  Η Περιφέρεια θα πάρει τις αποφάσεις για το τι μέλει γενέσθαι.  Από το Δήμο Σερβίων  μπορεί να ζητηθεί γνωμοδότηση αλλά τον αποφασιστικό ρόλο τον έχει η Περιφέρεια.

Ο Δήμος δεν εκπόνησε καμία μελέτη, δεν έχει την ιδιοκτησία  της έκτασης, δεν έχει κεφάλαια να διαθέσει, δεν μπορεί να συστήσει επιχείρηση, ουσιαστικά μόνο να γνωμοδοτήσει μπορεί. Επομένως τι νόημα έχουν οι αντιπαραθέσεις δημοτών και Δήμου αλλά και μεταξύ των παρατάξεων και  των μελών του δημοτικού συμβουλίου ;

Σε δουλειά να βρισκόμαστε ; Υπάρχουν άλλα θέματα που έχει αρμοδιότητα και  ευθύνη  η δημοτική αρχή για να γίνει αντιπολίτευση.

Εάν το δημοτικό συμβούλιο  αποφασίσει ότι θέλει να γίνει χώρος ταφής τα ΜΑΒΕ μπορεί να το επιβάλλει ; προφανώς όχι.

Εάν το δημοτικό συμβούλιο  αποφασίσει ότι δεν θέλει να γίνει χώρος ταφής τα ΜΑΒΕ μπορεί να το επιβάλλει ; προφανώς όχι.

Ας θυμηθούμε τι αντιδράσεις υπήρχαν για τις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και από όλους ΟΤΑ της περιοχής Μπουτζακίων αλλά τελικά το έργο έγινε. Να θυμίσω ότι το αφεντικό στη ΔΙΑΔΥΜΑ είναι ο ΑΚΤΩΡ και επειδή η Δυτική Μακεδονία παράγει λίγα σκουπίδια για την οικονομική βιωσιμότητα της επένδυσης έχουν μεταφερθεί, μέχρι στιγμής, απορρίμματα από Αίγιο, Κατερίνη, Κέρκυρα κ.λπ. ).

Επομένως οι διαμαρτυρίες κατά της ταφής αμιάντου στον συγκεκριμένο χώρο των ΜΑΒΕ πρέπει να απευθύνονται στην Περιφέρεια και όχι στο Δήμο Σερβίων.

Τώρα πως τα κατάφερε επικοινωνιακά η δημοτική αρχή να φορτωθεί και να δέχεται κριτική για ένα πρόβλημα για το οποίο δεν ζητήθηκε επίσημα η άποψη της, δεν έχει αποφασιστικό ρόλο και  δεν είναι σε θέση να δώσει λύση είναι άλλο θέμα.

ΣΕΡΒΙΑ 17/01/2021

ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Νίκο. Δηλαδή δεν αφορά τους κατοίκους του δήμου αν το Ζιδάνι γίνει χαβούζα αμιάντου για όλη την Ελλάδα. Αν μας βγει το όνομα ποιος θα αγοράσει αγροτικά ή κτηνοτροφικά προϊόντα της περιοχής; Ποιος θα πλησιάσει την περιοχή; Όσο για τον δήμαρχο, είναι αυτός που άνοιξε το θέμα και περιφέρεια και κυβέρνηση βρήκαν την ευκαιρία να μας φορτώσουν τον ΧΥΤΑΜ. Έχει ακέραια την ευθύνη. Αν τελικά γίνει ο ΧΥΤΑΜ θα έχει την σφραγίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

"Να θυμίσω ότι το αφεντικό στη ΔΙΑΔΥΜΑ είναι ο ΑΚΤΩΡ και επειδή η Δυτική Μακεδονία παράγει λίγα σκουπίδια για την οικονομική βιωσιμότητα της επένδυσης έχουν μεταφερθεί, μέχρι στιγμής, απορρίμματα από Αίγιο, Κατερίνη, Κέρκυρα κ.λπ. ).

Επομένως οι διαμαρτυρίες κατά της ταφής αμιάντου στον συγκεκριμένο χώρο των ΜΑΒΕ πρέπει να απευθύνονται στην Περιφέρεια και όχι στο Δήμο Σερβίων.

Τώρα πως τα κατάφερε επικοινωνιακά η δημοτική αρχή να φορτωθεί και να δέχεται κριτική για ένα πρόβλημα για το οποίο δεν ζητήθηκε επίσημα η άποψη της, δεν έχει αποφασιστικό ρόλο και δεν είναι σε θέση να δώσει λύση είναι άλλο θέμα.
Μια πρόταση να γεμίσει με τα στείρα από τις αποθέσεις των λατομείων μαρμάρου στο Τρανόβαλτο απορρίφτηκε λόγω του υπερβολικού κόστους μεταφοράς. Το ορυχείο σήμερα, επειδή είναι ακάλυπτο, αποτελεί μόνιμη πηγή ρύπανσης"


- Αφεντικό στην ΔΙΑΔΥΜΑ είναι το Διοικητικό Συμβούλιο και υπάρχουν οι ΜΕΤΟΧΟΙ οι οποίοι είναι οι δήμοι της Δυτικής Μακεδονίας. Μέσας σε αυτούς και ο Δήμος Σερβίων.
- Η δημοτική αρχή το «φορτώθηκε επικοινωνιακά»; Κύριε Λαζαριώτη ή είστε ελλιπώς πληροφορημένος ή στηρίζετε τον Δήμαρχο χωρίς να κρατάτε τα προσχήματα: Το θέμα ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ ) Δυτικής Μακεδονίας! Μάλιστα πέρσι τον Μάρτιο η πρόταση της ΠΕΔ δημοσιεύτηκε και ακολούθησε δελτίο τύπου της παράταξης Δημοτική Συνεργασία με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντόπουλο που κατήγγειλε αυτό ακριβώς! Ότι χωρίς καμία εξουσιοδότηση πήγε ο κος Δήμαρχος και πρότεινε ΧΥΤΑ Αμιάντου! Άλλωστε παρουσία δημοτικών συμβούλων το πρότεινε και στον κο. Χατζηδάκι γεγονός που ειπώθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο! Θυμίζουμε ότι η συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι δόθηκε ΠΡΙΝ η περιφέρεια συγκροτήσει επιτροπή για τα ΧΥΤΑΜ όπου ο Δήμαρχος έκανε δηλώσεις για τα ΜΑΒΕ! Χρησιμοποίησε μάλιστα το επιχείρημα «πίναμε νερό στα χωριά από αμιαντοσωλήνες πάθαμεκάτι;»
- Όσον αφορά τα ΜΑΒΕ: Εκκρεμεί η οριστική αποκατάσταση, ένα 5% του έργου απομένει , με την αποκαθήλωση και θάψιμο του κελύφους. Τώρα πια καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο ΣΚΟΠΙΜΩΣ καθυστερεί η πλήρης αποκατάσταση.
Αλήθεια κε Λαζαριώτη εσείς που είστε τεχνοκράτης δεν σας προβληματίζει ότι μία περιουσία της Περιφέρειας της Δυτ. Μακεδονίας σε χώρο που ανήκει στον Δήμο Σερβίων προτάθηκε για ΧΥΤΑ , χωρίς κάποια διαβούλευση και κυρίως ΧΩΡΙΣ να έχουν εξεταστεί άλλες προτάσεις;
Τα υπόλοιπα που λέτε, ότι το ΔΣ του Δήμου Σερβίων δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα είναι αδιανόητα για κάποιον δημοκράτη! Μπορούν να επιβάλλουν οι τοπικές κοινωνίες, ο ΛΑΟΣ , ο οποίος εκλέγει κάποιους να τον ΥΠΥΡΕΤΟΥΝ και να διαχειρίζονται τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΧΙ να αποφασίζουν ερήμην του! Πότε υπήρξε στο προεκλογικό πρόγραμμα του νυν Περιφερειάχη και του νυν Δημάρχου Σερβίων η πρόταση δημιουργίας ΧΥΤΑ Αμιάντου στα ΜΑΒΕ;
Επίσης είναι αδιανόητο να λέτε ότι σε ένα έργο ΤΟΣΟ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για το μέλλον ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ –ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ο Δήμος «σε δουλειά να βρίσκεται»!!!!! Ο οικονομικός,, κοινωνικός και περιβαλλοντικός αντίκτυπος είναι τεράστιος και εσείς λέτε «σε δουλειά να βρίσκεται»; Τέτοια τοποθέτηση του τύπου «αν το αποφασίζουν εμείς τι να κάνουμε» ούτε ο πιο ηττοπαθής, μοιρολάτρης ψηφοφόρος δεν θα μπορούσε να κάνει!
Ειλικρινά σκέφτομαι ότι όλο το κείμενο σας είναι μια προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου που έχει παίξει ο Δήμαρχος και της προσπάθειάς σας να δείξετε ότι σχεδόν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο αντιπολιτεύεται τον Δήμαρχο χωρίς λόγο!


Ανώνυμος είπε...

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΥΜΑ Η ΑΚΤΩΡ; ΤΟ ΛΕΣ ΒΡΕ ΝΙΚΟ; ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΤΩΡ ΕΧΕΙ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ!
ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ;
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΙΑΔΥΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΧΥΤΑΜ ΣΤΟΟ ΝΟΤΙΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ ΤΟΠΟΣ!
ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΤΡΟΜΕΡΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΧΑΒΟΥΖΑ Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά είναι να απορείς πώς ένας άνθρωπος της Αριστεράς έχει αυτήν την άποψη.Θα σταθώ κυρίως στο ότι η Περιφέρεια θα αποφασίσει,ο Δήμος δεν αποφασίζει αλλά γνωμοδοτεί.Κε Λαζαριώτη σκέτη απογοήτευση είναι τα λεγόμενά σας.Η υγεία και το περιβάλλον αφορά τους κατοίκους της περιοχής,ο Περιφερειάρχης έρχεται και φεύγει αλλά ο λαός μένει.Μη προσπαθείς να ελαφρύνεις την ευθύνη και το εγκληματικό λάθος του Ελευθερίου,σύσσωμο το Δ.Σ.του Δήμου μας και όχι μόνο,έπρεπε νάχει ένα στόμα,μια φωνή,μια απόφαση...ΟΧΙ.Αν εσύ θέλεις τον λαό βουβό και τον Δήμαρχο παιχνίδι στα χέρια της κεντρικής εξουσίας δικαίωμά σου,αλλά όλα αυτά μακριά από τον τόπο μας.Ελικρινά λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ενας ανθρωπος να τα πει, το ΟΧΙ θα επρεπε να ειναι προς την περιφερεια!
Δικη τους ιδιοκτησια ειναι! Ετσι μας συμφερει να λεμε θα ειναι σφραγιδα ελευθεριου! που απο χρονια εχουν αποφασισει τι θα γινει και οι προηγουμενες δημοτικες αρχες ηταν τελειως απαθεις δεν το λεμε
Που ειναι οι διαμαρτηριες το 2012 και το 2013 οταν οι υπουργοι ελεγαν μισολογα για το ποια αποβλητα θα καταληγουν στο ζιδανι?? εκ των υστερων και αφου αυτοι εκαναν τη δουλιτσα τουσ ησυχα να αποφασιζουν για την περιοχη? που ειναι μια επιστολη διαμαρτηριας του κων/λου ? τωρα ασ παει για διαμαρτηρια στην περιφερεια
Αλλα και ο ιδιος ξερει ποιος παιρνει αποφασεις γιατι και τοτε πιονι ηταν! απο τα ησυχα βεβαια

Ανώνυμος είπε...

Ε ΑΣ ΠΕΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ! ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΥΤΑΜ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΜΑΒΕ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ!
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ! ΔΙΟΤΙ ΠΟΝΗΡΕ 14:01 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΕΓΕ ΧΥΑΤΜ ΣΤΑ ΜΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟ 2016: Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΧΥΤΑΜ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΜΑΒΕ;
ΜΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ τους ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ; ΜΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ!
ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑΤΑΛΛΩΝ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ
https://energypress.gr/news/oi-theseis-protaseis-tis-ped-dytikis-makedonias-gia-mia-dikaii-metavasi-sti-metalignitiki-epohi

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΜΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΕΙ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Ποτέ δεν τέθηκε θέμα το 2012, 2013 της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι για τον αμίαντο όλης της χώρας. Αυτό που συζητήθηκε και ομόφωνα αποφάσισε το δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο ήταν η ταφή του αμιάντου του εργοστασίου από τον καθαρισμό του σε ειδικό χώρο υγειονομικής ταφής. Μάλιστα ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης στο περιφερειακό συμβούλιο δεσμεύτηκε ότι δεν συζητάμε για την ταφή αμιάντου όλης της χώρας.
Όλα τα άλλα είναι λάσπη στον ανεμιστήρα από τα παπαγαλάκια του δημάρχου.
Ας βρουν το θάρρος να πουν ένα όχι στον ΧΥΤΑΜ ανεξάρτητα αν ο δήμαρχος ξεκίνησε την διαδικασία.
Αν έχουν πολιτικό σθένος ας το κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Δύο παροιμίες που αρέσουν και στο Νίκο
Ο εχθρός του εχθρού σου Νίκο δεν είναι αναγκαστικά φίλος σου
Και τα στέρνα τιμούν τα πρώτα
Αυτό και ειλικρινά κριμα

Ανώνυμος είπε...

αστείο κείμενο. Γράφτηκε για να πουλήσει εκδούλευση. Προσπάθεια αποπροσανατολισμού για γέλια χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ετσι είναι όπως τα λέει ο Λαζαριωτης όμως η αλήθεια ενοχλεί

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθείς τα πάντα όπως λες αλλά έχεις ερωτήσεις ( πουλάς πνεύμα και εκδούλευση) Σου προτείνω να ακούσεις την κ.Σπυρίδου στο δημοτικό συμβούλιο για το ΧΥΤΑΜ θα πάρεις απαντήσεις ξεκάθαρης θέσης ,Θα πάρεις μαθήματα ήθους.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο Λαζαριώτης 09.54. <> Αν δεν θέλει να δέχεται κριτική είνα πολύ απλά τα πράγματα.Δεν έχει παρά να δηλώσει ότι δεν θέλει και αυτός τη ΧΥΤΑΜ στη συγκεκριμένη περιοχή. Γιατί δεν το κάνει; Τι τάχα περιμένει να μάθει απ τη <>; Δεν ξέρει ότι θα την παρουσιάσουν όπως τους συμφέρει; Αν γίνει ο ΧΥΤΑΜ ποιός θα τους ελέγχει;

Ανώνυμος είπε...

Καλό ειναι και η Ρίτσα 15-44 να κάθεται ν' ακούει ώστε να μπορούν να καταλαβαίνουν και οι δημότες τη συζήτηση, και όχι κάθε τρείς και λίγο να πετάγεται σαν την χήρα στο κρεβάτι. Ο κόσμος βλέπει και μπορεί να κρίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑΜ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥ : ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ ΤΕΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑΜ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ε ΤΙΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΒΡΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΗΓΕ! ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΥΓΚΟΠΗ! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΩΤΑ Φ/Β ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΧΙ ; ΟΥΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ; ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΘΑ ΛΕΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασαπίδης δήλωσε ότι την άλλη εβδομάδα θα κάνει συνεδρίαση η επιτροπή. είναι πλεον ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να βγάλει ψήφισμα ΚΑΤΑ Του χυταμ το δημοτικό συμβούλιο σε συνεδρίαση που θα ζητήσουν οι συμβουλοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Προφίλ μας