Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Εδώ μας λέτε άρρωστους, κανένα εμβόλιο θα στείλετε; (του Ζήση Πιτσιάβα)

του Ζήση Πιτσιάβα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

Ωραία, σύμφωνοι.

Η Π.Ε. Κοζάνης έχει το υψηλότερο επιδημιολογικό φορτίο, τα ενεργά κρούσματα είναι όσα είναι, ανά 100.000 κατοίκους είμαστε στην πρώτη θέση, οι εστίες διασποράς είναι πολλές και ο ένας κολλάει τον άλλον.

Ας πούμε ότι συμφωνούμε.

 Είμαστε άρρωστοι, χρειαζόμαστε γιατρειά, πρέπει να μείνουμε σπίτια μας, να μην πάμε στα μαγαζιά μας, να μην ψωνίσουμε στις λαϊκές μας και στις 6μ.μ. το αργότερο «μάντρωμα».

Και σε αυτό συμφωνούμε.

Αλλά κύριοι της κυβέρνησης, επιτρέπεται να ρωτήσουμε κάτι;

Από πότε οι άρρωστοι θεραπεύονται με περιοριστικά μέτρα και όχι με φάρμακα, νοσοκομεία, μαζικά τεστ και

γιατρούς.

Ποια επιστημονική μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, λέει πως πρέπει να βλέπουμε αστυνομία στους δρόμους και όχι γιατρούς- νοσηλευτές που θα μας θεραπεύουν;

Ποια διδακτορική διατριβή γράφει πως το φάρμακο είναι το συνεχόμενο Lock down και όχι η χορήγηση του πιο ισχυρού αντίδοτου το οποίο ήδη ανακαλύφθηκε;

 

Εμείς να τηρήσουμε τα μέτρα, εσείς θα τηρήσετε καμία από τις υποχρεώσεις σας;

Και επειδή στις ερωτήσεις και τα αιτήματα των 3 μηνών, απαντήσεις δεν παίρνουμε ας περάσουμε στις απαιτήσεις.

Να μου επιτρέψουν για λίγο οι αγαπητοί έμποροι και οι φίλοι της εστίασης, αλλά οφείλουμε πλέον να παραμερίσουμε για το επόμενο διάστημα το ζήτημα της στήριξης των επιχειρήσεων τους και να ενώσουμε τις φωνές μας για ένα πράγμα:

Οι πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης να είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν μαζικά, κατ’ εξαίρεση από τον υπόλοιπο γενικό πληθυσμό.

Το πολιτικό προσωπικό να ορίσει ως μοναδική του διεκδίκηση ως τις 20 Γενάρη το συγκεκριμένο θέμα, παραμερίζοντας κάθε είδους κομματική ταυτότητα, πολιτική αβρότητα και σχέσεις καλής συμπεριφοράς απέναντι σε Υπουργούς και Πρωθυπουργούς.

Αν είμαστε άρρωστοι θεραπεύστε μας, αν έχουμε υψηλό επιδημιολογικό φορτίο διαλύστε το.

Κυριάκο, εδώ είμαστε.

Μετά τιμής…

Οι άρρωστοι της Π.Ε. Κοζάνης…

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας