Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Μεγάλη ανησυχία σε Βελβεντό και Σέρβια-Αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού

από το Kozanimedia.gr

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε Βελβεντό και Σέρβια, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, τα οποία θα φτάσουν και σε διψήφιο, αθροιστικά, αριθμό.

Από το βράδυ της Πέμπτης είχαν αρχίσει οι σχετικές φήμες και πληροφορίες, ειδικά στο Βελβεντό, ενώ στο Εργαστήρι Μοριακής Βιολογίας του Μαμάτσειου

Νοσοκομείου έχουν ήδη φτάσει περισσότερα από 40 ύποπτα δείγματα, τα οποία αναλύθηκαν το βράδυ της Παρασκευής και τα υπόλοιπα αναμένοναι να αναλυθούν το Σάββατο.

Ευχή όλων είναι να μην επιβεβαιωθούν οι δυσοίωνες εκτιμήσεις και η διασπορά του ιού να είναι μικρότερη της αναμενόμενης, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για πιθανές εστίες μετάδοσης στις δυο γειτονικές περιοχές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αστυνομία ΠΌΤΕ θα κάνει κανέναν έλεγχο? Μέχρι και οι τυφλοί βλέπουν τι γίνεται. Σε πάρκα ,σκοτεινά μέρη, γήπεδα.....Για τους πολίτες δεν λέω κάτι. Κάποιοι ανεβάζουν φωτογραφίες στο facebook που μαζεύονται σε σπίτια... και εμείς πληρώνουμε την ανευθυνότητα τους.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά ο κόσμος αποδεικνύει ότι δεν έχει μυαλό. Πόσα και πούπουλα στους επικίνδυνους που μαζεύονται σε σπίτια. Καταγγελία χρειάζονται κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη αναμένετε πως προκύπτει και σε τελική φάση τι είναι τα κρούσματα προϊόν επικείμενη περιόδου εκπτώσεων για να μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις? Εσείς που διαμαρτύρεστε για τον κόσμιο και τα παιδιά που δήθεν κόβουν βόλτες έξω σας λέω ότι τα Σέρβια είτε είχαν κορώνα ιό είτε δεν είχαν είναι το ίδιο και το αυτό, εάν τώρα σας αρέσει ο ρόλος του χαφιέ φορέστε και μία κουκούλα και βγείτε και στους δρόμους να υποδείξετε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 8,52 είσαι εκτός πραγματικότητας εάν λες χαφιέ κάποιον που θα κάνει καταγγελία τον κάθε βλακα που δεν τηρεί τα μέτρα και να κινδυνεύει ο καθένας να τον μόλυνση.

Ανώνυμος είπε...

Με πιθανότητες και προβλέψεις δεν μπορεί να στήνεται μια είδηση εαν δεν μπορείς να το κατανοήσεις τότε είσαι εκτός πραγματικότητας και επικίνδυνος

Ανώνυμος είπε...

οι κυνηγοι το βιολι τους ολοι στις επαλξεισ.σημερα στο τριγωνικο γινοτανε πολεμος.Ημαρτονη θηροφυλακη τι κανει?Η αστοινομια?

Ανώνυμος είπε...

ο οιος της ρουφιανας τελικα δεν εξαλιφεται με τιποτα..ου..ααα

Ανώνυμος είπε...

Ποια ρουφιανια ρε ντουντουμπαλε? Επειδή εσύ είσαι αμόρφωτος και απολίτιστος και δεν καταλαβαίνει την σοβαρότητα της κατάστασης....

Το Προφίλ μας