Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νίκου Σαρρή με την Ειδική Γραμματέα κ. Ν. Δανδόλου

Η αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου σχεδίου παρέμβασης για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποίησε στην Αθήνα την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νίκος Σαρρής με την Ειδική Γραμματέα  Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Νίκη Δανδόλου, παρουσία της Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Παρασκευής Βρυζίδου.
Τα μεγάλα προβλήματα χαμηλής ανταγωνιστικότητας και υψηλής ανεργίας που αντιμετωπίζει η ΠΔΜ απαιτούν άμεσα  δημόσιες παρεμβάσεις που θα αφορούν την  εκπόνηση και υλοποίηση ενός ειδικού προγράμματος  για την ΠΔΜ το οποίο θα αυξήσει τους πόρους και τις παρεμβάσεις στην Περιφέρεια και θα ενσωματώσει προτεραιότητες του νέου αναπτυξιακού σχεδιασμού, ανέφερε ο Πρόεδρος κ. Σαρρής στην κ. Δανδόλου τονίζοντας ότι οι άξονες του ολοκληρωμένου σχεδίου παρέμβασης θα πρέπει να αφορούν  αφενός την στήριξη της επιχειρηματικής δράσης και αφετέρου την ανάπτυξη δεξιοτήτων επιχειρηματικότητας, μέσω της καινοτομίας, του ψηφιακού και τεχνολογικού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας