Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Β. Κωνσταντόπουλος: “Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά του δημάρχου.”

από το Kozan.gr
Από την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το νερό του Τριγωνικού. Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά του δημάρχου. Χθες στην δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τόσο του προέδρου του Τριγωνικού, τις δικές μου, των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αλλά και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Ζάκη Δ., να δώσει το κλειδί της δεξαμενής ύδρευσης του Τριγωνικού και στον πρόεδρο του χωριού, αναφέροντας γι αυτό ο καθένας μια σειρά επιχειρημάτων, ο δήμαρχος δεν δεσμεύτηκε να το κάνει.
Επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τον αυταρχικό του τρόπο λειτουργίας και
την έλλειψη εμπιστοσύνης σε όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του δήμου.
Έτσι, αφού οι εκκλήσεις όλων έπεσαν στο κενό, το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση και έδωσε εντολή στον δήμαρχο να παραδώσει κλειδί στον πρόεδρο και να λήξει εκεί το θέμα.
Για να δούμε; Θα το κάνει;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθερίου όπως και κάθε δήμαρχος ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταλάβει ότι είναι εκτελεστικό όργανο του δημοτικού συμβουλίου! Εάν έχει πάρει τα κλειδιά με πρωτοβουλία του είναι ,όσο υπερβολικό και εάν ακούγεται , κλοπή δημόσιας περιουσιας

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το πρόβλημά μας, αν θα έχει κλειδιά ο πρόεδρος και μάλιστα της δεξαμενής, η οποία πρέπει να είναι επτασφράγιστη κλειστή.
Μπράβο μας

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο μαλουτας έχει τα κλειδιά από τις δεξαμενές των χωριών της Κοζάνης; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 3:23

Ανώνυμος είπε...

Τριγωνικιωτης

Οσο το Τριγωνικο θα μενει απο νερο, το ποιος εχει το κλεδι της δεξαμενης θα αποτελει προβλημα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ, Ο ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ, Ο ΖΕΥΚΛΗΣ, Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ”;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τι να φτουρήσν αυτοί μπρουστά στουν δάσκαλουν μι δέλτα κιφαλαίου; Ο θκός μας είνι δήμαρχους Σερβίων. Αυτοί τι είν';

Ανώνυμος είπε...

Οταν υπάρχουν κρούσματα παρέμβασης, τότε καλά κάνει και στο κάτω κάτω αυτός είναι υπεύθυνος για ποιότητα και την ασφάλεια των κατοίκων.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί θέλει σόνυ ο πρόεδρος να έχει κλειδί.
Και εγώ να ήμουν Δήμαρχος δεν θα έδινα σε κανένα κλειδιά.
Κλειδιά θα είχαν μόνο οι αρμόδιοι

Ανώνυμος είπε...

Ας τα κρατήσει να κάνει πειράματα όπως είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα κάνει λέει ένα πείραμα και άμα πετύχει θα τα δώσει τα κλειδιά άμα δεν πετύχει το πείραμα θα τα κρατήσει. Πειραματόζωα οι κάτοικοι του Τριγωνικού.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι 8.37 οταν παρουσιαζονται βλαβες τις νυχτες και γενικα εκτος ωραριου, κανενας "αρμοδιος" δεν βρισκεται για να λυσει το προβλημα. Και γιατι η πιο σημαντικη αρμοδιοτητα του προεδρου ειναι να "φροντιζει για την επαρκη τροφοδοσια του οικισμου με νερο". Μην καταργησουμε και εντελως τους προεδρους.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα του χωριου ειναι οτι με τα πειραματα του δημαρχου, το Τριγωνικο που υποτιθεται τροφοδοτει το Πολυρραχο εμεινε απο νερο, ενω την ιδια ωρα το Πολυρραχο ειχε κανονικα. Πως να μην διιαμαρτυρηθει ο προεδρος και οι κατοικοι!

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι άσχετοι . -

Ανώνυμος είπε...

Ο φροντιστής συνεχίζει το χαβά του στο facebook ποστάρει φωτογραφίες και συγκρίνει το τώρα με το τίποτα τον Κοσματόπουλο. Για πολιτιστικός σύλλογος μια χαρά τα πάει για δήμαρχος δεν κάνει . -

Το Προφίλ μας