Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφοράς για προμήθεια κάδων απορριμμάτων

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»,  για τις ανάγκες του Δήμου, σύμφωνα με την αριθμ. 20/2020  τεχνοοικονομική  έκθεση της Δνσης Υποστήριξης Καθημερινότητας. Η προμήθεια τροχήλατων πλαστικών κάδων απορριμμάτων
με ποδομοχλό  διαφόρων χωρητικοτήτων είναι αναγκαία προκειμένου να αντικατασταθούν οι φθαρμένοι και μη λειτουργικοί υφιστάμενοι κάδοι σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Σερβίων.
Η προμήθεια θα γίνει με απευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 118 παρ. 1 του Ν.4412/16.
Ενδεικτικός προϋπολογισμός :24.800  € με ΦΠΑ και θα βαρύνει τον ΚΑ 20.7135.01 με τίτλο : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»
Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας έχει εκδοθεί α) Η υπ’ αριθ. 279/2020. Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης (ΑΔΑ: 9ΑΠΥ46ΜΓΗ5-Ψ7Μ) και β) βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης (ή πρότασης) ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού.
Παρακαλείσθε όπως υποβάλλετε την προσφορά σας εγγράφως, έως και 17/07/2020  και ώρα 14:00 μ.μ., στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Σερβίων , Δ/νση: Πλατεία Ελευθερίας- Σέρβια, Τ.Κ.50500
Επί του φακέλου θα πρέπει να αναγράφονται : 
Στοιχεία του αποστολέα : Επωνυμία & λοιπά στοιχεία
Προς : ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Προσφορά για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ»
Η προσφορά  που θα γίνει αποδεκτή είναι η πλέον συμφέρουσα  με κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης να είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά: βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, η οποία εκτιμάται βάσει των  κριτηρίων της μελέτης της Δνσης Υποστήριξης Καθημερινότητας του Δήμου μας.
Η υποβολή της προσφοράς από το διαγωνιζόμενο αποτελεί τεκμήριο και είναι απόδειξη ότι αυτός έλαβε υπόψη κατά τη σύνταξη της προσφοράς του, τις γενικές συνθήκες της προμήθειας και τα συμβατικά στοιχεία της αντίστοιχης μελέτης και τα αποδέχεται πλήρως.
Μετά την κατάθεση της προσφοράς δεν γίνεται δεκτή αλλά απορρίπτεται ως απαράδεκτη κάθε τροποποίηση ή απόκρουση όρου της προσφοράς.
Συνημμένα με την οικονομική σας προσφορά παρακαλούμε όπως προσκομίσετε (κατάθεση –αποστολή) τα παρακάτω δικαιολογητικά :
  • Τεχνική προσφορά σύμφωνα με το επισυναπτόμενο φύλλο συμμόρφωσης(Έγγραφο/Δήλωση Τεχνικής Έκθεσης-Τεχνικών Προδιαγραφών ) με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υπό προμήθεια κάδων  υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο ή αρμοδίως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό πρόσωπο
  • Τεχνικά/ενημερωτικά φυλλάδια (Prospectus)
Σύμφωνα με την παρ. 4 αρ. 92 ν. 4412/16 ορίζεται ότι τα τυχόν τεχνικά/ενημερωτικά φυλλάδια και άλλα έντυπα - εταιρικά ή μη - με ειδικό τεχνικό περιεχόμενο, μπορούν να υποβάλλονται σε άλλη γλώσσα, χωρίς να συνοδεύονται από μετάφραση στην ελληνική (άρθρο 80 παρ.10 Ν.4412/2016).
Κάθε μορφής επικοινωνία με την αναθέτουσα αρχή, καθώς και μεταξύ αυτής και του αναδόχου, θα γίνονται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα.
Σε κάθε περίπτωση η υπηρεσία , έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τους προσφέροντας την μετάφραση οποιουδήποτε στοιχείου κριθεί απαραίτητο για την ακριβή εκτίμηση της προσφοράς.
  • Πιστοποιητικά ποιότητας του κατασκευαστή / τεχνικής υποστήριξης
  • Υπεύθυνη δήλωση εγγύησης καλής λειτουργίας τουλάχιστον 18 μηνών  για τον πλήρης κάδο (η εγγύηση να είναι ανεξάρτητη από τα προβλεπόμενα σε οποιαδήποτε εργοστασιακή εγγύηση και να καλύπτει, χωρίς καμία  επιπλέον  επιβάρυνση  του  Αγοραστή, την αντικατάσταση ή επιδιόρθωση οποιασδήποτε βλάβης ή φθοράς συμβεί, μη οφειλόμενης σε κακό χειρισμό) , υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο ή αρμοδίως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό πρόσωπο .
5) Υπεύθυνη δήλωση παροχής ανταλλακτικών  τουλάχιστον  για  10  έτη, υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο ή αρμοδίως εξουσιοδοτημένο για το σκοπό αυτό πρόσωπο. Το διάστημα παράδοσης των ζητούμενων κάθε φορά ανταλλακτικών θα είναι μικρότερο από 5 ημέρες.
6)   Όλες οι λοιπές Υπεύθυνες δηλώσεις που προβλέπονται στις Τεχνικές προδιαγραφές 
Επίσης:
α) Όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα, όλα τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης της εταιρείας, ώστε να προκύπτει ο διαχειριστής του νομικού προσώπου, τα μέλη του Δ.Σ., η νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας κ.α. (βεβαίωση ΓΕΜΗ, με ημερομηνία έκδοσης έως τριάντα (30) ημέρες πριν την υποβολή τους, καταστατικό, ΦΕΚ, πρόσφατα θεωρημένα κλπ).
β) Όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, πρόσφατη εκτύπωση μέσω TAXIS NET ενεργούς δραστηριότητας επιτηδεύματος.
Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, με τις τροποποιήσεις του Ν. 4605/01.04.2019, ο ανάδοχος θα πρέπει να  προσκομίσει (κατάθεση –αποστολή)  τα παρακάτω δικαιολογητικά :
α) Απόσπασμα ποινικού μητρώου, ή ελλείψει αυτού, ισοδύναμου εγγράφου που εκδίδεται από αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή του κράτους-μέλους ή της χώρας καταγωγής ή της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος ο εν λόγω οικονομικός φορέας, από το οποίο προκύπτει ότι πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, το οποίο να έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή του. Το εν λόγω δικαιολογητικό δύναται να αντικατασταθεί με υπεύθυνη δήλωση από τον οικονομικό φορέα σε περίπτωση φυσικού προσώπου ή  σε περίπτωση νομικού προσώπου εκ μέρους του νομίμου εκπροσώπου όπως αυτός ορίζεται στην περίπτωση 79Α ΤΟΥ Ν. 4412/2016(η υποχρέωση αυτή αφορά σε περιπτώσεις εταιρειών Ε.Π.Ε., Ο.Ε. και Ε.Ε. τους διαχειριστές, ενώ σε περιπτώσεις εταιρειών Α.Ε., τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ατομική επιχείρηση το φυσικό πρόσωπο).                     
β) Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας, (να είναι σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής του, άλλως στην περίπτωση που δεν αναφέρεται χρόνος ισχύος σε αυτό, εφόσον έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή τους).
γ) Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας (ΙΚΑ και ατομική ασφαλιστική κύρια και επικουρική ασφάλιση), (να είναι σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής του, άλλως στην περίπτωση που δεν αναφέρεται χρόνος ισχύος σε αυτό, εφόσον έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή τους).
δ) Όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα, όλα τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης της εταιρείας, (καταστατικό, ΦΕΚ, πρόσφατα θεωρημένα κλπ), ώστε να προκύπτει ο διαχειριστής του νομικού προσώπου, τα μέλη του Δ.Σ., η νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας κ.α. (ο χρόνος έκδοσής τους να είναι έως τριάντα 30 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή τους).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,., τηλ: 2464350105
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας