Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Καταγγελία του Προέδρου Τριγωνικού Γ. Παπαθανασίου για τα προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού

Από το kozan.gr
Καταγγελία του Προέδρου Τριγωνικού Γ. Παπαθανασίου, κατά του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου και των αρμόδιων υπαλλήλων, για τα προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού. Όπως λέει ο ίδιος στο kozan.gr, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, το κλείσιμο των βανών στο δίκτυο του Τριγωνικού για να δoθεί νερό στην κοινότητα Πολυρράχου,
είχε ως αποτέλεσμα να μείνει η κοινότητα Τριγωνικού χωρίς νερό από τις 8 το βράδυ, ενώ τόσο ίδιος όσο και οι κάτοικοι του χωριού ζητούν εισαγγελική παρέμβαση

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ "ΕΞΥΠΝΟΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΒΑΝΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΝΕΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο δήμαρχος τράβηξε < >. ΄Δεν ήρθε όταν ήταν κομμένο να τραβήξει. Τράβηξε το νερό μετά από 5 ώρες που δεν είχαμε..
Γιατί δεν πήγε να τραβήξει τα πάνω πάνω σπίτια που ακόμα δεν έχουν νερό;;
Τα παρουσίασε όλα όπως τον βόλευαν..
Για φωτογραφίες κ βίντεο καλός είσαι

Ανώνυμος είπε...

Το Πολύραχο είχε νερό, το Τριγωνικό δεν είχε γιατί ο δήμαρχος κρατάει τα κλειδιά και ο πρόεδρος του Τριγωνικού δεν έχει πρόσβαση στην δεξαμενή για να φροντίσει για το νερό του χωριού του.
Αν είναι δυνατόν ο πρόεδρος (όπως και ο αρμόδιος υπάλληλος) να μην έχει κλειδί από την δεξαμενή!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρωτάτε ποιός έκλεισε την βάνα;Ρωτήστε τον υδραυλικό Αντιδήμαρχο να μάθετε,αυτός ξέρει.Απο βάνες άλλο τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Η πιο άσχετη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Χειρότερη κι από τον Κοσματόπουλο. Τουλάχιστον μ' εκείνον γελούσαμε ενώ μ' αυτόν κλαίμε.
Κάνει λέει πειράματα ο δήμαρχος μια εβδομάδα και μετά θα δώσει τα κλειδιά. Κι αν πετύχει λέει το πείραμα θα τα δώσει, αν δεν πετύχει δεν θα τα δώσει. Ότι να 'ναι!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιά Δημοτική αρχή να την πίνεις στο ποτήρι.Ο ένας Αντιδήμαρχος στο γραφείο του,ο άλλος για καφέ στην πλατεία,ο τρίτος στο μαγαζί του στην πλατεία και ο τέταρτος στην γύρα για καμμιά βάνα ή διαρροή.Ο Δήμαρχος στο FB να γράφει ή να βγαίνει καμμιά φώτο.Τα παραλέω;Όχι κύριοι αυτή είναι η αλήθεια,ένας Δήμος σε αναβρασμό,ενας Δήμος του Μέλλοντος.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Επιτέλους να τελειώσουμε με το παλιό, το σάπιο, το μαύρο. Μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς". Έτσι δεν μας έλεγε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΒΡΕΣ

Μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς» (1:25)

Και το είπε αυτό σε μία συνέλευση του ΜΟΣ όπου πρόεδρος της συνέλευσης ήτανε ο Κος Γιώργος Παπαδόπουλος (π. Νομαρχιακός Σύμβουλος, π. Δημοτικός Σύμβουλος και π. Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων)
Ο Ζάκης, 1ος Σύμβουλος της Γέφυρας, είναι πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική από τα γεννοφάσκια του.
Και τόσοι άλλοι μέσα στην αίθουσα (Η πρόεδρος του ΜΟΣ ο Μαμουνής πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κτλ κτλ)
Το Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν αντέδρασε κανείς (!!!) πλην του Γιάννη του Θύμνιου!.

Και στο τέλος όλοι χειροκροτήσανε τον Δήμαρχο !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aν πάει σε δικαστήρια η υπόθεση ο Ελευθερίου πρέπει να πληρώσει τον δικηγόρο από την τσέπη του και όχι ο δήμος δηλαδή όλοι εμείς. Γιατί κανείς δεν τον εξουσιοδότησε να κλείσει τις βάνες και να πάρει τα κλειδιά. Ο δήμαρχος εκτελεί αποφάσεις και έχει και κάποιες αρμοδιοτητες δεν είναι παντοκρατορας

Το Προφίλ μας