Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης Λευκάρων

Μέχρι την Πέμπτη θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη στην εφεδρική γεώτρηση της Τ.Κ. Λευκάρων. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της Τ.Κ. Λευκάρων είχε να κάνει με σοβαρή βλάβη στην αντλία της γεώτρησης και την αποκατάστασή της σε ειδικό συνεργείο και όχι σε διακοπή ρεύματος. (η σχετική οφειλή παρελθόντων ετών που ξεχνούν ορισμένοι αποπληρώνεται κανονικά)  Παράλληλα ο οικισμός εξυπηρετείται από τη βασική γεώτρηση της Νεράιδας πλην ορισμένων κατοικιών. Επίσης να τονίσουμε ότι δεν τίθενται ζητήματα δημόσιας υγιεινής όπως λαθεμένα αναφέρθηκε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε τι πάθαμε με αυτούς! Επαίρονται και κομπορημονούν γιατί κάνουν τα αυτονόητα.
Χάλασε η πομόνα των Λευκάρων και έστειλαν το συνεργείο του ιδιώτη να το επισκευάσει. Δουλειά δηλαδή αυτονόητη, δεν μπορείς να αφήσεις το χωριό χωρίς νερό.
Απουσιωπά όμως ο δήμαρχος ότι η βλάβη είναι από τις 31 Μαίου και ότι το χωριό όλο αυτό το διάστημα (15 μέρες δηλαδή) είχε προβλήματα με την ύδρευση.
Κομπορημονούν γιατί αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα. Αλλά βέβαια αυτό είναι το μέγεθος των ανθρώπων αυτό και το έργο τους. Να τους χαιρόμαστε.

Δημοτης Σ-Β είπε...

http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/synelifthi-o-artemis-sorras/
Τον δικο μας αστερα, ποτε θα τον αρπαξουν; Ως ποτε θα τελει υπο προστασια ελεω Δημου;

Το Προφίλ μας