Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Θ. Κοσματόπουλος: «Όσοι με κατηγορούν για την παρουσία μου στο τρισάγιο του Ν. Γκαντώνα, ας συγκρίνουν τον εαυτό τους με εκείνους τους ανθρώπους και ας κοιταχτούν στον καθρέφτη»

 της Αργυρώς Ζιάμπα από το kozanilife.gr
Την απάντηση του στο KOZANILIFE.GR σε όσους τον κατηγορούν έδωσε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος σχετικά με την παρουσία του στο τρισάγιο του τ. Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο της Χούντας, Ταξιάρχου Νικόλαου Γκαντώνα που τελέστηκε στη γενέτειρά του Γαλατινή την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, καθώς επίσης και στο γεγονός πως ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τη σημαία της 21ης Απριλίου 1967.
Ο ίδιος δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:
«Οι άνθρωποι με κάλεσαν στο μνημόσυνο και πήγα. Με τον Νικόλαο Γκαντώνα γνωριζόμασταν προσωπικά. Ήμουν γιατρός δικός του και της οικογένειάς του. Εγώ όπου κληθώ πηγαίνω κανονικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν ορισμένοι έχουν κολλήματα, ενοχές και εμπλοκές και επηρεάζονται από αυτά, είναι δικό τους πρόβλημα. Ο άνθρωπος αυτός, διετέλεσε υπουργός, διαχειριζόταν τα
οικονομικά όλης της χώρας και όταν πέθανε δεν είχαν λεφτά να τον θάψουνε. Και τώρα οι τελευταίοι παράγοντες των δήμων έχουν οικονομήσει και έχουν φάει χρήματα. Δεν ντρέπονται λιγάκι; Ο κάθε ένας θα μας πει που πήγαμε και τι κάναμε; Ας συγκρίνουν τον εαυτό τους με εκείνους τους ανθρώπους και μετά ας κοιταχτούν στον καθρέφτη».
Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ή ότι το ακαταλόγιστο ή μας δουλεύει όλους. Να τον χαιρόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ 7 ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.....!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ όπου σε καλούν πας κανονικά. Μόνο στο μνημόσυνο στην Παναγιά για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς δεν βρήκες χρόνο να πας, παρ' όλο που ο δήμος Κοζάνης έστειλε πρόσκληση. Φαίνεται πως έχεις αλλεργία στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε το να πας σε ένα μνημόσυνο ενός φίλου σου, δεν σε παρεξηγεί κανένας.
Αλλά το να προβάλλεις την χούντα, με την φωτογράφιση σου ή να νοσταλγείς τηνχχούντα αυτό είναι πράγματι επιλήψιμο.
Κατάλαβες

Ανώνυμος είπε...

Τι λές Δήμαρχε; Στο μνημόσυνο ας πήγαινες. Τη φωτογραφία με τη σημαία τι την ήθελες; Δεν καταλαβαίνεις ότι μας προσβάλεις σαν τόπο και σαν πολίτες των Σερβίων;

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ.

Το Προφίλ μας