Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Ενότητα και ανάκτηση της εμπιστοσύνης, οι στόχοι του Νέου Προέδρου

«Λίγα λόγια και πολλή δουλειά» ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους, μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού Σταύρος Παπαδόπουλος.
Ο  Νέος Πρόεδρος ανέφερε ότι «πρέπει να ρίξει νερό στο κρασί του ο Δήμαρχος»,  προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τις ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων  και τις λειτουργικές αδυναμίες που δημιουργήθηκαν στον Δήμο.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι οι βασικοί στόχοι του στην θέση του Προέδρου, θα είναι να συμβάλει στην ενότητα του συνδυασμού της δημοτικής αρχής και στην επιστροφή των ανεξάρτητων ώστε να αξιοποιηθούν  σε θέσεις ευθύνης, ενώ υπογράμμισε και την ανάγκη να αποκτηθεί και πάλι η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την δημοτική αρχή και τον Δήμο, η οποία έχει πληγεί με τις έντονες αντιπαραθέσεις και τις διενέξεις της προηγούμενης περιόδου, με αφορμή  την ψήφιση του Προϋπολογισμού.
ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά... Κ@τ0*R@ και λίγο, μην κουραστείς. Με το συμπάθειο, για τους υπόλοιπους αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ, ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για να αποδείξει ο νέος Προέδρος κ Σταυράκης Παπαδόπουλος την αλλαγή κλίματος θα πρέπει έμπρακτα να αποκαταστήσει τις τεταμένες εδω και χρόνια πολιτικές του σχέσεις με τον Προέδρο νεράιδας κ Ξενοφών. Θα τολμήσει; Έχει το πολιτικό σθένος; Όταν ο Προέδρος νεράιδας κάνει Γ.Σ στην Νεράιδα θα παραστεί;

Ανώνυμος είπε...

Εξ όσων τουλάχιστον γνωρίζω και γνωρίζω πολύ καλά τον Πρόεδρο Νεράιδας,όσες κολοτούμπες και να κάνει ο Μασκαράς, ο Πρόεδρος Νεράιδας τον έχει γραμμένο.

Ανώνυμος είπε...

Αρε κολοκυθα Σταυρακο εχεις το θαρρος να μιλας για ενοτητα.? Βοηθα Φωτακο να βγει βουλευτης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΜ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ.ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πει ανεξαρτητος δεν το καταλαβαινω.Οι ανεξαρτητοι καθονται σπιτι.Μονο για προσφορα σας ψηφισε ο κοσμος και οχι ναστε ανεξαρτητοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΜΕΝΩ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αποφοιτος Τεχνικού λυκειου. Ενταξει τώρα ησυχασες 11,45;

Το Προφίλ μας