Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η παλιά γέφυρα της Νεράιδας στα 40 μέτρα βάθος με φωτογραφική απεικόνιση βυθομέτρου

 Η παλιά γέφυρα της Νεράιδας στα 40 μέτρα βάθος με φωτογραφική απεικόνιση βυθομέτρου .Παρά την πάροδο 43ών χρόνων από την κατάκλισή της από τα υπέροχα νερά του ποταμού Αλιάκμονα,που σχηματίζουν την Λίμνη Πολυφύτου,παραμένει αναλλοίωτη..!!!





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιάς Νεράιδας? Η γέφυρα είναι του 1956 και τότε δεν υπήρχε η Νεράιδα. Και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί από τον γνωστό........

Ανώνυμος είπε...

Ai-Vres νομίζω πως φέρεις μεγάλη ευθύνη για τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις του γνωστού αγνώστου κυρίου που προσπαθεί συστηματικά να προκαλέσει την κοινωνία των Σερβίων. Το γεγονός αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως καμιά σχέση δεν έχεις με αυτόν τον τόπο ή καλύτερα σπάζεις πλάκα. Ο καθένας δηλώνει και παριστάνει όποιον θέλει λυπόμαστε που δίνεις βήμα σε κάτι τέτοιους ανθρώπους που προσπαθούνε να αυτόπροσδιοριστούνε μη έχοντας γνώση της πραγματικής ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα
ρε συ παπάρα η Νεράιδα είναι προσφυγικό χωριό και οι πρόσφυγες ήρθαν στην Ελλάδα το 1922.
Η ιστορία σου δεν γράφει τίποτε για πρόσφυγες;
Οσο και να σκας,Νεράιδα υπήρχε, υπάρχει, θα υπάρχει και θα μεσουρανεί.

Ανώνυμος είπε...

Η Νραϊδα υπήρχε ανόητε 1.18 και την έθαψε το νερό. Μαζί με σχολείο και εκκλησιά και σπίτια. Και μόνο για αυτο το λόγο η γεφυρα έπρεπε τιμης ενεκεν να ονομαστει γεφυρα της Νεράιδας. Αλλά που τέτοπια μεγαλοψυχία από τους παρεπιδημούντες στα Σέρβια. Όχι όλους ευτυχώς. μερικοί σαν εσένα κάνουν τη διαφορά προς τα κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Απομεινάρι χουντικό 3:42 αρκετά
Το κούρασες πέξτο με το άλλο χέρι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας