Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Οι τεράστιες “τρύπες” στη γέφυρα της Νεράιδας του δήμου Σερβίων Βελβεντού (Φωτογραφίες)

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε, νωρίτερα σήμερα σε γκρουπ από το ΡΕΘΥΜΝΟ, στην γέφυρα της ΝΕΡΑΙΔΑΣ, οι τεράστιες “τρύπες” που δημιουργήθηκαν στην είσοδο και δεν επιτρέπουν στους επισκέπτες να κάνουν βόλτες η να φωτογραφηθούν.

Το σχόλιο και οι φωτογραφίες είναι του Πάρη Γυμνόπουλου



Πηγή: Kozan.gr

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και στο οδόστρωμα της γέφυρας υπάρχει πρόβλημα, οι παραμορφώσεις είναι αισθητές!

Ανώνυμος είπε...

Όταν πέσει θα την προσέξουμε

Ανώνυμος είπε...

Τις άλλες τρύπες στο χωριό του δεν τις βλέπει;
Τι λέει ο κολλητός του δημοτικός σύμβουλος;

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΒΑΡΑ ΦΟΡΤΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα αναλάβει συμαντικό πόστο ο δικός του, θα το κάνει Λας Βέγγας

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις οι βελβενοί φταίγουν για τη γέφυρα. Οι κάτοικοι οχι οι φωτισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αυτοί δεν φταίγουμε για ολα; Χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Από πότε έγινε γέφυρα Νεράϊδας....?

Ανώνυμος είπε...

Η υψηλή γέφυρα Σερβίων γέφυρα Νεράιδας? Τι άλλο θα ακούσουμε? Μήπως Βυζαντινό κάστρο Βελβεντού ή μαρτυρική πόλη Βελβεντού? Μήπως θέλετε να ξαναγράψετε όπως θέλετε την ιστορία της περιοχής κάποιοι?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!.
πχ 1) ΛΙΜΝΗ ΣΕΡΒΙΩΝ (γιατί το περισσότερο έδαφος που καλύπτει η λίμνη, ανήκει στα Σέρβια)
2) ΓΕΦΥΡΑ ΝΕΡΑΪΔΑΣ
3) ΓΕΦΥΡΑ ΡΥΜΝΙΟΥ
4) ΦΡΑΓΜΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
5) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ (ΥΣ Το Πολύφυτο δεν έχει καμιά σχέση με τη λίμνη, ούτε με το φράγμα! είναι χιλιόμετρα μακρυά)
6) ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (και όχι καμένο)
7) ΚΑΣΤΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ και ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΕΡΒΙΩΝ
8) ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και όχι ΣΕΡΒΙΩΝ!!!.. Αυτά Αγεωγραφιτοι!! ξέρει ο λαός!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα 1.20 τι σχέση έχει ο Κωνσταντόπουλος; Τόση εμπάθεια έχεις πια που άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις; Η ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από το κοζαν. Τα παράπονά σου στον κοζαν. Πού κολλάει ο Κωνσταντόπουλος;
Κι εσείς του ai-vreS γιατί βάζετε τέτοια σχόλια;

Ανώνυμος είπε...

ΥΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ....

ΟΙ ΝΤΟΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΝΕΡΑΪΔΑΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΣΤΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ....ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ...

Unknown είπε...

Που να δουνε και το γηπεδο δηλαδη.Αλλα ποιον νοιαζεται για το γηπεδο??

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Εδώ και καιρό, δύο χρόνια γίνεται προσπαθεία αλλαγής της σημερινής ονομασίας.
Τα μηνύματα προς το παρών είναι θετικά.
Αν και ζήτησα να μετονομαστεί ως Γέφυρα Νεράιδας αλλά μάλλον θα στην υπάρχουσα ονομασία θα προστεθεί το "Νεράιδα"

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοει αυτος ο κυριος. Οτι γινεται παρασκηνιακα προσπαθεια αλλαγης ονομασιας της υψηλης γεφυρας Σερβιων. Ποιον ρωτησε? Που απευθυνθηκε? Ενημερωσε κανεναν για αυτες του τις υπογειες διαδρομες? Τους εκλεγμενους αρχοντες, το προεδρειο της τοπικης, τους φορεις της πολης, αυτους τελοσπαντων που ειναι πελατες στο μαγαζι του και καταγονται απο τα Σερβια(και ειναι πολλοι) ??!!! Ζητησε μαλιστα να εξαλειφθει τελειως η λεξη Σερβια !! Η κατασταση εχει ξεφυγει γενικως. Οτι γουσταρει κανει ο καθενας. Ποιος εισαι ρε φιλε..

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ, ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΡΑΪΔΑ.
ΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

vaisogloy exis ksefigi entelos.pios nomizis oti ise re;

Ανώνυμος είπε...

Σε είχα και σε εκτίμηση Ξενοφών.Με παιχνίδια κάτω από το τραπέζι προσπαθείς τι να κάνεις να βάλεις σε διχόνια τον κόσμο? Ένας φίλος σου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΑΙΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ? Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ? ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ? Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ? ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η γέφυρα απέχει 0 μετρα απο τη Νεραιδα και 4 χιλιομετρα απο τα Σέρβια. Αρα υψηλη γεφυρα Νεράιδας είναι το σωστο, τοπικιστές όλοι σας. Η γέφυρα δεν μπορει να πουληθεί στο δευτεριατικο παζάρι σας. Επομένως κέρδος δεν εχετε κανενα. Αφειστε μας τουλαχιστον να εχουμε κερδος εμεις.

Ανώνυμος είπε...

Από την ροή των σχολίων φαίνεται ότι ο πρόεδρος Νεράιδας έκανε μεγάλη γκάφα και πρόδωσε τον ύπουλο ρόλο του στο θέμα. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι του ΑΣΕΠΟΠ για να πάρουν τον δενδροκομικό σταθμό Σερβίων....Και ουτο καθεξής. Και άντε οι Βελβενοι γνωστοί για το κόμπλεξ κατωτερότητας που νοιώθουν για τα Σέρβια και το μίσος που νοιώθουν για αυτά αλλά ρε Ξενοφών τι θα κερδίσεις από αυτό ? Αντί να κοιτάξεις να καλέσεις τους μαγαζάτορες της Νεράιδας να ρίξουν τις τιμές ώστε να έρθει κόσμος να την επισκεφτεί κοιτάς με αυτές τις μικρότητες τι,να απομακρινεις τους Σερβιωτες που σας στηρίζουν ? Ρώτα τους Βελβενους να δεις τη έχασαν από τους Σερβιωτες με την στάση τους. Κύριοι είτε το θέλετε είτε όχι τα Σέρβια είναι η ιστορία της περιοχής . Υπήρχαν Υπάρχουν και θα Υπάρχουν .Αντί να εκμεταλλευτούμε την ιστορία των Σερβίων για το καλό του τόπου συνολικά κοιτάμε να θάψουμε αυτό το θησαυρό.Ως πότε αυτή η κομπλεξικη ζήλεια από χωριό σε χωριό και από χωριό στα Σέρβια.

Συμβουλή από ένα κάτοικο Σερβίων όχι καταγομενο Σερβιωτη.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 8:31 ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΝΕΡΑΙΔΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

2:27 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο 1:20 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ. Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ . ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

1:33 ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ .ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

Επειδη το θεμα ειναι σοβαρο και ειναι συννεχεια απο καποιες αλλες αυθερετες ενεργειες -(Οπως το θεμα του φυτωριου Σερβιων, οπως η ενεργεια της ομαδας των Βελβενδινων που κατακρεουργησε τα πλατανια στα Νταμπαχανα,οπως το πλιατσικο με την πετρα της παλιας πλατειας Σερβιων που κοσμει καποια ξωκλησσια περιξ,οπως το "παμε οπου γουσταρουμε τη λαικη και το Δημαρχειο Σερβιων" οπως το καινουργιο φρουτο 'ναιαδες βελβεντου", οπως το ακουσον-ακουσον θεμα της διαφημισης που δειχνει το πασιγνωστο καδρο -λιμνη, γεφυρα και στο βαθος Σερβια- και απο κατω στη λεζαντα ΤΟ Βελβεντο). Πολλα "οπως" μαζευονται και να δουμε που θα παει η ιστορια. Ας σκεφτουν λιγο πιο ωριμα και ψυχραιμα καποιοι.. Κε Βαιζογλου μηπως προκαλειτε βαναυσα? Η δεν σας νοιαζει καθολου. Οι ονομασιες που δινονται σε μεγαλα εργα, δινονται απο την πολιτεια και εχουν μια βαση και μια βαρυτητα. Δινονται επισημα δηλαδη. Δεν εχουν να κανουν με τοπικες πριτιμησεις, εντασεις και γουστα. Να δωσεις εξηγησεις στο λαο, στο επομενο Δ.Σ

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφών με αυτό το σκεπτικό η Νεράιδα πρέπει να πάρει την Τουρκική της ονομασία Εκμέκ Σου, μήπως δεν σου αρέσει? Τι σχέση έχεις εσύ με την Νεράιδα? Πολύ περισσότερο με την γέφυρα Σερβίων που κανείς σας δεν ξέρει την πραγματική της Ιστορία και πώς εν καιρώ Χούντας οι πολίτες των Σερβίων απαίτησαν από τον Παπαδόπουλο στην Λέσχη αξιωματικών της Κοζάνης να γίνει η γέφυρα. Και τώρα θες και το όνομα να αλλάξει? ΕΚΜΕΚ ΣΟΥ και πολύ σου είναι. Περιμένουμε μετά όλοι οι νέοι με τέτοια μυαλά να αλλάξει η χώρα πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζουμε πλέον και υποψιαζόμαστε με αυτά που γράφονται πως την οδική ταμπέλα της Γέφυρας Σερβίων την κατέστρεψαν κάποιοι κύριοι της Νεράιδας, γιατί? Πρόεδρε τι έχεις να πεις?

Ανώνυμος είπε...

Aυτο το χωριο εχει τους περισσοτερους δημοτικους συμβουλους Σταυρος , Μιχαλης , Δεσποινα, ουτε το Βελβεντο δεν εχει τοσους,αλλα για την Νεραιδα ενα απολυτο μηδεν ξεκινησαν τα παρκινγκ και εδω και ενα χρονο στη μεση το εργο

Ανώνυμος είπε...

Η τοποθέτηση του Κωνσταντόπουλου αύριο στο δημοτικό συμβούλιο κρίνεται επιτακτική επί του θέματος. Είναι γνώστης του αιτήματος του εκλεγμένου προέδρου του συνδυασμού του? Ποιά η θέση του?

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο κύριος Βαϊζογλου λέι πως εδώ και δύο χρόνια ενεργεί να αλλάξει ονομασία η Γέφυρα Σερβίων για αυτό είναι ενήμερος ο Κύριος Κωνσταντόπουλος? Διότι επί των ημερών του αρχίσανε οι ενέργειες σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου. Ποια είναι η θέση σας κ. Κωνσταντόπουλε? Εξακολουθείτε και υποστηρίζετε τέτοιες απόψεις? Κατηγοράτε τον Γιατρό για σαχλαμάρες και εσείς με τους συνεργάτες σας με αυτά που γράφουνε νομίζετε πως παράγετε έργο? Από ότι καταλαβαίνουμε όλοι μας οι Σαχλαμάρα δεν έχει όρια, κόμματα και παρατάξεις. Κρίμα στα Σέρβια για αυτό πού είναι και για αυτό που δεν μπορέσανε να γίνουνε εδώ και πόσα χρόνια.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Συνιστώ ΗΡΕΜΙΑ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.
Δεν θα απαντήσω τώρα στους φίλους σχολιαστές, παρά μόνο σε αυτόν που επικαλείται την ιστορία.
Φίλε μου θα χαιρόμουν πολύ, αν διάβαζες τα βιβλία και τις δημοσιεύσεις του αγαπητού φίλου Σάκη Τσαρμανίδη,αν τα είχες διαβάσει δεν την σκότωνες με τα γραφόμενά σου.

Ανώνυμος είπε...

Και εσείς κύριε Βαϊζογλου ένα ξέρατε την ιστορία των Σερβίων τόσο της Σύγχρονης εποχής όπου κατασκευάστηκε η συγκεκριμένη Γέφυρα, όσο και της Βυζαντινής όπως αυτή αποτυπώνετε μέσα από μοναδικό έργο του Κυρίου Μπουκουβάλα Νικολάου δεν θα αμολούσατε τις σαχλαμάρες σας για θέματα ονομασίας και δεν ξέρω τι άλλο, και αν νομίζετε πως από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να ενεργείτε υποχθόνια και ύπουλα, είσαστε γελασμένος. Λυπάμαι για το χαμηλό επίπεδο σας και την αρρωστημένη σας εμμονή. Σε τι διαφέρετε από τον σημερινό Δήμαρχο? Στις σαχλαμάρες και οι δύο πρώτοι !!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανάβεις την συζήτηση με τα λεγόμενα σου και συνιστάς ψυχραιμία Ξενοφών ? Τοποθετήσου αύριο στο Δ.Σ. και λύσε την αυτοκρατορική σου παρέμβαση στο άρθρο.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον υπάρχει ένας άνθρωπος που δουλεύει για το χωριό του.
Καλά κάνεις Πρόεδρε
Μάλλον την κομπλεξικότητα την εσείς και όχι ο Πρόεδρος κοιτάξτε να διοικήσετε τον Δήμο που τον καταντήσατε Χρήμα Σεξ και Εξουσία

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιζεις να προκαλεις Βαίζογλου. Εισαι και ειρωνας. Μοιαζεις να το απολαμβανεις. Ζητας και ψυχραιμια για θεμα που εσυ ξεκινησες. Ο Τσαρμανιδης τον οποιο εκθετεις, συμφωνει ΜΕ ΤΙς ΠΡΑΚΤΙΚΕς ΣΟΥ ?

Ανώνυμος είπε...

6:08 το να αλλάξεις την ονομασία αυθαίρετα της γέφυρας προσδίδει εργασιομανια? Σαν αλλοίωση ιστορίας το βλέπω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν μερικές μέρες ο ΥΠΟΙΚ του Δήμου ανακοίνωσε μείωση των εσόδων κατα 96%, εσείς ασχολείστε με το αν σας ´´κλεψουν´´ το όνομα της γεφυρας, τον δεν/κο σταθμό (λες και ειναι του μπαμπά σας) και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο μπορεί να περνάει απο το άδειο κεφάλι σας οτι σας υποκλέπτουν. Γιατί δεν μιλάτε για το μέλλον των παιδιών μας που κλέψατε εσείς αγαπητοί συνδημότες όταν μας φορτωσατε με ένα χρέος που κανείς μέχρι τώρα δεν είχε τα κότσια να πει πόσο πραγματικά ειναι;
Γιατί δεν μιλάτε για το οτι θα οδηγηθεί όλη η περιοχή στην μιζέρια γιατί αφήνετε (διαχρονικά) κάποιους να του ´παιζουν´ δημ. άρχοντες και παράγοντες;
Κρατήστε και τα ονόματα σας και τη ´´γή´´ σας, δώστε μας πίσω το μέλλον των παιδιών μας, ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.
ΠΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ;
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΝΕΡΑΪΔΑΣ.
ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΧΟΛΗ
ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΦΘΌΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσυ θα ενθουσιαζοσουν αν κατω απο τη φωτογραφια του ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΥ , εγραφε Σκεπασμενο Σερβιων ? Θα χαιροσουνα σιγουρα ε ?
Πονηρε-η , σε τα μας αυτα ? Σας ξερουμε καλα..
Το μελλον σας το φροντιζει η ΜΚΟ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 8 01 ΣΤΟ ΖΙΝΟΧΩΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΡΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ . ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ . ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡO .

Ανώνυμος είπε...

3 ΙΟΥΛΙΟΥ 8:01 . Επειδή προφανώς είσαι από Βελβεντό για να αναφέρεσαι για χρέος γιατί δεν κάνεις τα ερωτήματα αυτά στους 5χωριανούς σου που εσύ και οι κοινωνία σου ψήφισε την δεύτερη Κυριακή μέσα σε 2 ώρες ? Δεν φέρουν ευθύνη για την κατά 96% μείωση των εσόδων? Αλήθεια τη γίνεται με την δωρεά του κλειστού γυμναστηρίου Βελβεντού , για την ανακήρυξη απελευθέρωσης του Βελβεντού? ............Έχω να πω δεκάδες ..... Εσύ στα ροδοκναςςςςς.

Ανώνυμος είπε...

3 Ιουλίου 2016 - 8:01 μ.μ. Το χρέος του πρώην Δήμου Σερβίων Βελβεντού ανέρχεται σε 5-5,5εκατ. €(με βάση τους ορκωτούς λογιστές). Το χρέος του Βελβεντού σε 700.000€ συν μία δωρεά 500.000€ η οποία εξαφανίστηκε ένα jcb και χωρίς φυσικά να μπει ορκωτος λογιστης να δούμε τη άλλο. Αναλογικα αν το πάρεις τα Σέρβια είχαν 18 χωριά ενεργά και εσύ 2 .Ο πληθυσμός των Σερβίων ήταν 13.000 και ο δικό σου 3000.Η έκταση των Σερβίων 4πλασια του Βελβεντού. Επόμενος βάλτα κάτω και σύγκρινε.Όσον αφορά το θέμα τι να πρωτο αναφέρουμε για εσάς? Την μετά από 100 Χρόνια ξαφνική ευαισθησία των Βελβενων για να εορτάζουν την απελευθέρωση τους, τον ΑΣΕΠΟΠ με την ύπουλη στάση του στο θέμα του φυτωριου,τον κατακρεουργισμο των πλατανων από τους χωριάνους σου στον Άγιο Δημήτριο , την παραβίαση του υδραγωγείου Βελβεντού επί Κωνσταντόπουλου κλείνοντας το νερό , τον προπηλακισμό Σερβιωτων στο Βελβεντό που ήρθαν για διασκέδαση , την απαγόρευση δια νόμου σε όλους τους κατοίκους να ψηφίσουν επί Κωνσταντόπουλου ,τα τραπεζοματα στον Δέσποτα για να μπείτε και εσείς στο όνομα της Μητρόπολης , .........Και πολλά ακόμα. Εσύ ανώτερε Βελβενε.

Ανώνυμος είπε...

Τι απειλές είναι αυτές, τι θα τον κάνετε.
Τι μπορεί να τον κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο, το πολύ να γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΓΈΦΥΡΑ ΡΥΜΝΙΟΥ ΔΟΣΑΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΡΥΜΝΙΟΥ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι Νεραϊδα η ονομασια της, ειναι ΕΚΑΜΕΚ ΣΟΥ, ετσι ονομαζοτανε Τουρκικά και με τέτοια αγυριστα κεφάλια έτσι πρέπει να ξαναονομαστεί.

Ανώνυμος είπε...

2 59μμ πρέπει να ει σε μεγάλος ρατσιστής

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην κάτσει και ασχοληθεί μαζί σου παλιοφασίστα 2:59.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στ Παπαδόπουλος ορμωμενος από Νεραιδα ή τελοσπαντων όπως παλια Εκμεκ κανταιφ , οντας εκλεγμενος και σε πολυ ανωτερο επιπεδο από τον Βαίζογλου δημοτικος αρχων, γνωριζει για τις ενεργειες του καρδιακου φιλου του, του ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ, κι αν γνωριζει τι εχει να πει για τις πρωτοβουλίες του

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Πάρις Γυμνόπουλος ασχολείτε περισσότερο με το Βόλλευ. Ηταν γραμματέας στον Γυμναστικό Σήλλογο Κοζάνης. Δουλειά δεν είχε,(αργόσχολος ειναι-Συνταξιούχος) τράβηξε 3 φωτογραφίες με τις τρύπες της γέφυρας και εγινε ολόκληρο θέμα με 50 σχόλια. Εσεις σχολιάζεται και αυτός απολλαμβάνει αυτό που δημιουργησε.
Υπάρχουν σημαντικοτερα προβλήματα στην περιοχή και με αυτα να ασχοληθειτε, ανεργια, φτώχεια κ.α

Ανώνυμος είπε...

Ζητείται κτηνίατρος στο Κτηνιατρικό Κέντρο Σερβίων – Διαμαρτυρίες Κτηνοτρόφων
Posted by Kozan on 4 July 2016 15:37 | Επικαιρότητα 0
Χωρίς κτηνίατρο παραμένει εδώ και δύο χρόνια το Κτηνιατρικό Κέντρο Σερβίων, με αποτέλεσμα 80.000 γιδοπρόβατα και 1800 βοοειδή, να μένουν χωρίς κτηνοτροφική κάλυψη και φροντίδα, ταλαιπωρώντας και επιβαρύνοντας με επιπλέον κόστος, τους κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής.

«Ακόμη και για να πουλήσουμε ένα ζώο και να χρειαστούμε μία απλή άδεια διακίνησης, είμαστε αναγκασμένοι να διανύσουμε μία απόσταση 140 χιλιομέτρων από την Ελάτη για να έρθουμε στο Κτηνιατρικό Κέντρο Κοζάνης», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο κτηνοτρόφος από την Ελάτη Κώστας Γκαραβέλας, ο οποίος έχει συλλέξει 123 υπογραφές διαμαρτυρίας, από τους κτηνοτρόφους του ορεινού όγκου Καμβουνίων-Λιβαδερού.

ktinotrofoi

Σε επιστολή που έχει σταλεί στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ζητείτε η κάλυψη της θέσης του Κτηνιάτρου για την ορθή λειτουργία του Κτηνιατρικού Κέντρου Σερβίων, κάτι που όπως επεσήμανε ο κ. Γκαραβέλας «πρέπει να γίνει άμεσα, προκειμένου να μπορέσουν οι Κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής, να ανταποκριθούν στο ακέραιο, σε όλες τις υποχρεώσεις τους».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Ανώνυμος είπε...

Proedre diorthose kai tin ora sto rologi, !!! i limni doxa ton Theo gemati einai

Ανώνυμος είπε...

οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή ονόματος της γέφυρας είναι προβοκατόρικη και μάλλον υφέρπει κάποιο σκοτεινό κίνητρο (αν δεν είναι απλά τοπικίστικος κομπλεξισμός) το οποίο για την ώρα δεν μου είναι ακόμα διακριτό. Και φυσικά όσο κι αν ζορίζεται κανείς δεν πρόκειται η γέφυρα να αλλάξει ονομασία. Παρουσιάζει μάλιστα ο συγκεκριμένος κύριος το εξής (γελοίο) "επιχείρημα": να αποδείξετε ότι η Γέφυρα κατασκεύασθηκε στην κτηματική περιοχή Σερβίων". Μα η Νεράιδα ανήκει στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων! Αν κάτι πρέπει να αποδείχτεί σώνει και καλά εδώ, είναι ότι η Νεράιδα ΔΕΝ ανήκει στα Σέρβια! Και είναι κακό ή ντροπή αυτό? Τα Σέρβια είναι μία λαμπρή, ιστορική και περήφανη πόλη, που πολέμησε τον φασισμό και το πλήρωσε με αίμα, που μάτωσε επί Τουρκοκρατίας με σφαγές, διωγμούς, ολοκαύτωμα, με τεράστια προσφορά στην Εθνική Αντίσταση, στις τέχνες και τα γράμματα. Τα Σέρβια έπαιξαν επίσης έναν τεράστιο ρόλο στην απελευθέρωση ολόκληρης της Μακεδονίας μας. Οι Σερβιώτες είναι ένας κόσμος ανοιχτός και ανοιχτόμυαλος, δεν είχαν ποτέ την νοοτροπία του "γαλατικού χωριού", φιλόξενοι σε επιχειρηματίες ή εμπόρους από την ευρύτερη περιοχή δίνοντας πάντα σε όλους ευκαιρίες και μία επαγγελματική ή εργατική στέγη. Σαν Σερβιώτες θεωρούμε την Νεράιδα εξίσου Πατρίδα μας. Δεν ξεχωρίζουμε.Είμαστε πραγματικά τόσο υπερήφανοι για τον τόπο μας, ώστε δεν χρειαζόμαστε αλλαγές ονομασίας και "διαφημιστικά" δεκανίκια. Δεν υποφέρουμε από τοπικίστικο κομπλεξισμό ώστε να ψάχνουμε γελοία εφευρήματα προβολής. Ποιον σκοπό όμως εξυπηρετεί όταν κάποιος πολίτης της Νεράιδας θεωρεί τα Σέρβια κάτι εχθρικό και ξένο? Γιατί ξεχωρίζει κάποιος ανάμεσα σε Νεράιδα και Σέρβια ενώ είναι το ίδιο? Ας απαντήσει λοιπόν ο κος Βαϊζόγλου σ αυτό το ερώτημα. Προς τι το ζόρι? Μεταξύ μας τώρα. Σίγουρα δεν είναι η "κτηματική οριοθέτηση" . Είναι κάτι άλλο. Τι λοιπόν? Α.Τ.

Το Προφίλ μας