Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τραγική η κατάσταση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο-Παραιτήθηκε ο προσωρινός διοικητής Λάζαρος Αποστολίδης – «Είχαμε προτείνει λύσεις αλλά δεν έγινε τίποτα»!

Από το kozanimedia.gr
Την παραίτησή του από τη θέση του προσωρινού διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, αλλά και από τη θέση του διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, υπέβαλε σήμερα ο δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής Λάζαρος Αποστολίδης, μετά την οδυνηρή (και χωρίς δική του υπαιτιότητα όπως όλα δείχνουν) απόφαση για την εκ περιτροπής λέιτουργία των Παθολογικών των νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας!

Μιλώντας στο Kozanimedia, ο κ. Αποστολίδης τόνισε πως «τα αίτια της παραίτησης μου είναι τα αδιέξοδα που πλέον δε μπορούν να επιλυθούν. Θα έπρεπε να ληφθούν πολύ νωρίτερα μέτρα, ώστε να μη φτάσουμε εδώ. Αν υπήρχε πρόνοια προ επταμήνου δε θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε αυτή τη λύση για να προστατέψουμε, ουσιαστικά, τον ασθενή. Αυτό είναι το μείζον: Η προστασία των ασθενών. Με δυο ειδικούς και έναν ειδικευόμενο είναι αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες. Εμείς προτείναμε λύσεις όπως η μετακίνηση γιατρών από τη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει πληρότητα, αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν αντέχουμε παραπάνω…»

Το έγγραφο της παραίτησης του κ. Αποστολίδη, όπως δημοσιεύτηκε στο kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας