Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Σε πλήρη λειτουργία με 4 κλίνες διήθησης το ταχυδιυλιστήριο νερού που διαχειρίζεται η ΔΥΠΡΑ ΑΕ στο φράγμα Βυθού-Πενταλόφου

Από σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, το ταχυδιυλιστήριο νερού του Φράγματος Βυθού – Πενταλόφου, που διαχειρίζεται η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΡΑΜΟΡΙΤΣΑΣ» με Διακριτικό Τίτλο: «Δ.Υ.ΠΡΑ. Α.Ε.», τέθηκε σε πλήρη λειτουργία με τέσσερις πλέον πεντακάθαρες – βαμμένες κλίνες διήθησης – φίλτρανσης του νερού και με την τοποθέτηση της νέας χαλαζιακής άμμου σε αυτές.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση της χαλαζιακής άμμου στις κλίνες διήθησης- φίλτρανσης 2 και 3 (στην 1 και 2 είχε τοποθετηθεί στις 21 Ιουνίου) στο ταχυδιυλιστήριο. Οι 2 κλίνες μπήκανε πάλι σε λειτουργία και από σήμερα ολόκληρο το Βόϊο θα απολαμβάνει ακόμη πιο καθαρό και κρυστάλλινο νερό από τις εγκαταστάσεις του φράγματος.
Συγχρόνως οι εργαζόμενοι στη ΔΥΠΡΑ ΑΕ προχώρησαν και στο άδειασμα της τελευταίας (εφεδρικής) κλίνης με τη βοήθεια μηχανήματος τύπου κλάρκ για την απομάκρυνση της άμμου από το εσωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων.
Οι προσπάθειες από την πλευρά της Διοίκησης της ΔΥΠΡΑ Α.Ε. απέδωσαν καρπούς και αυτή τη στιγμή είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι οι κόποι μας αποδίδουν σε μεγάλο βαθμό και θα συνεχίσουν να αποδίδουν, θέτοντας στο μυαλό μας ένα και μοναδικό στόχο:
ΚΑΘΑΡΟ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΝΕΡΟ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ
ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΒΥΘΟ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ

Οι ευχαριστίες μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη μας κο Καρυπίδη Θεόδωρο για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει και συνεχίζει να μας προσφέρει.







Οι συνεργάτες μας και συγκεκριμένα ο κος Πλακεντάς Παναγιώτης (Αντιπεριφερειάρχης Δυτ.Μακεδονίας, μέτοχος της εταιρείας και μέλος του Δ.Σ.), η κυρία Καρυπίδου Μαρία (Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ε. Κοζάνης), ο κος Κεχαγιάς Φώτιος (Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ε. Κοζάνης, μέτοχος και Αντιπρόεδρο της εταιρείας) και ο κος Γιαννόπουλος Γρηγόριος (Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Γρεβενών, μέτοχος της εταιρείας και μέλος του Δ.Σ.) δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διαχείριση που ασκείται από τη Δ.Υ.Π.Ρ.Α. Α.Ε., μας συμπαραστέκονται και η βοήθεια που μας προσφέρουν είναι σημαντική. Τους ευχαριστούμε και πιστεύουμε ότι πάντα η συνεργασία μας θα είναι άριστη.
Όμως πρέπει να τονιστεί, ότι και ο Δήμαρχός μας κύριος Λαμπρόπουλος Δημήτριος αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας είναι πάντα ενεργά, ενδιαφέρονται και προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια, έτσι ώστε το Βόϊο να απολαμβάνει αυτό το πολύτιμο αγαθό που λέγεται ΝΕΡΟ!!!!!

Για το Δ.Σ. της Δ.Υ.Π.Ρ.Α. Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας