Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Νέα συνάντηση αύριο Πέμπτη των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Κοσματόπουλου

Αυριο, Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του ai-vreS, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των 10 (ή 11 σύμφωνα με άλλες πληροφορίες) δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανασίου Κοσματόπουλου, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Αν και οι περισσότεροι εξ αυτών υποστηρίζουν πως "ο κύβος ερρίφθη", όλα τα ενδεχόμενα για την κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ερχόμενης Δευτέρας παραμένουν ανοιχτά...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re pedia desteton.mas dimioyrgi xilia provlimata.piga sto spitimoy ke i gineka moy me rotise ti xroma strig forao i an exo gomena sto dimarxio.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ. ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ .ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΟΤΙΣΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ ΣΧΌΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ.ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΑ .ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Ή ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΆΜΕΣΑ.ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΩΡΗΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΟΥΣ 11 ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απευθείας μίσθωση ένδεκα (11) στρινγκάκιδων για την υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη στο Δήμο τους στρνγκάκιδες Σερβίων και Βελβενδού».



Ελληνική Δημοκρατία ΣΕΡΒΙΩΝ, 23/06/2016
Νομός ΚΟΖΑΝΗΣ Αρ. Πρωτ.: 6965
Δήμος Σερβίων
Γραφείο Αντιδημάρχου
Κοινωνικής Προστασίας& Αλληλεγγύης στρινγκάκιδων.


Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
για την απευθείας μίσθωση ένδεκα (11) κατοικιών για την υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη στο ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντης ο Δήμαρχος έχει 11 προδότες! Οι καβγάδες κυριάρχησαν στη σύσκεψη των δημοτικών υπαρχηγών του δήμου Σερβίων, ειδικά για τα οικονομικά και η μάχη μεταφέρεται στο δήμο, ωστόσο την ίδια ώρα προβληματίζει η δύναμη που διαθέτει η αξιωματική συγκυβέρνηση του Δήμου.
Μετά το πακέτο των προαπαιτούμενων η δημοτική κυβερνητική δύναμη περιορίστηκε σε 11 αποστάτες δημοτικούς συμβούλους και με την ψήφιση του στρινγκ να είναι αποστατικό εσώρουχο, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά.
Στον δήμο λένε ότι οι 11 σύμβουλοι είναι «μπετόν» και δεν πρόκειται να υπάρξουν διαρροές,ενώ εκτιμούν ότι οι δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, όπως αυτή του Μάκη Βορίδη, για συνκυβέρνηση από την παρούσα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον κ. Κωνσταντόπουλο, προκάλεσαν θόρυβο και λειτουργούν υπέρ του δήμου Σερβίων, καθώς δύσκολα κάποιοι από τους 11 συμβούλους θα ρίξουν τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Θίχτηκαν λέει οι σύμβουλοι από τον δήμαρχο.Όταν ήταν παρόντες σε παγανιστικές τελετές τύπου Σωρρα στο δημαρχείο κορδονονταν και έπιναν το αθάνατο νερό. Δυστυχώς κύριοι σύμβουλοι δεν πείθεται με την ξαφνική αυτή στάση σας προς τον δήμαρχο.Αντίθετος μας βαζεται σε υποψίες ότι άλλο λάκκο έχει η φάκα, και είναι από Βελβεντό μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ούτε ένας τους Βελβεντινός... Ψάξτε το γενεαλογικό τους δέντρο έναν έναν...

Ανώνυμος είπε...

Βρε και ο Ζήνος ο κομμουνιστής με σεξ χρημα και εξουσια;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΟΡΜΠΑ: Τη δική του απάντηση στα πολλά “εγώ” του δημάρχου Σερβίων Βελβεντού, Σάκη Κοσματόπουλου και στη λύση που βρήκε με το χλώριο στο νερό, όπως ανέφερε στη σημερινή του συνέντευξη στην τηλεόραση του FLASH (κλικ εδώ), δίνει μέσω σχολίου του στο kozan.gr, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Έργων στο δήμο, Ζορμπάς Μιλτιάδης, αποδεικνύοντας ότι η κρίση στο εσωτερικό της παράταξης του Α. Κοσματόπουλου, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. όπως γράφει ο κ. Μ. Ζορμπάς: “Πολλές φορές αυτά είναι τα προβλήματα δημιουργούνται από τα συνεχή “εγώ”. Και περνάμε στην ουσία: Δεν ασχολήθηκε μόνο ο Δήμαρχος με το χλώριο, ασχολήθηκαν και τρεις – τέσσερις υπάλληλοι που ανησυχούν και χτυπούσαν καμπανάκι και δύο αιρετοί συνεργάτες σου, το τελευταίο 48ώρο. Αδιάψευστοι μάρτυρες οι υπάλληλοι του Δήμου και η ειδ. συνεργάτης σου. Γιατί όλοι οι αιρετοί πονάμε από τα προβλήματα του Δήμου και θέλουμε να λύνονται το συντομότερο.Και το θέμα δεν έχει λυθεί, απλά δρομολογήθηκε η λύση. Έχει ακόμη ενέργειες να γίνουν μέχρι να βρεθεί στις αποθήκες της κάθε δεξαμενής το υλικό. Υ.Γ. Όλοι επιθυμούν την καλύτερη λειτουργία του Δήμου. Όμως ο λαός λέει “Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη” ή καλύτερα “Απόδωται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεό”.” - See more at: http://www.kozan.gr/post/270847

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να ετοιμάσουμε το καρναβάλι για το 2017. Μια Πλατφόρμα και ένα τρακτερ του Κοσματόπουλου και πάνω οι 11 με τα στριγκάκια. Αν μη τι άλλο θα κάνουμε λίγο πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

και γω λέω να βγάζετε όλες τις αναρτήσεις

Το Προφίλ μας