Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Η ώρα της…κρίσης στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού-Το βράδυ της Δευτέρας 11 σύμβουλοι του Α.Κοσματόπουλου θα ζητήσουν την παραίτησή του;

Από το kozanimedia.gr
Ραγδαίες είναι, πλέον, οι εξελίξεις στη σπαρασσόμενη δημοτική αρχή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, με τον δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο να έχει απωλέσει, ουσιαστικά, τη «δεδηλωμένη» στην παράταξη της συμπολίτευσης και να αδυνατεί να ελέγξει τα τεκταινόμενα.
Σύμφωνα με τις αποψινές πληροφορίες του Kozanimedia, ορίστηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (8 μ.μ.), στην έναρξη του οποίου οι 11 (αυξημένοι κατά έναν, πλέον…) δημοτικοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας προτίθενται να ζητήσουν ακόμη και την παραίτηση του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου!
Όπως σημειώνουν αρκετοί εξ αυτών, ο δήμαρχος ξεπέρασε κάθε όριο και με τις σημερινές του δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, καθώς όχι μόνο επιμένει στα «στριγκάκια», αλλά αφήνει υπόνοιες και για οικονομικά σκάνδαλα, προχωρώντας, παράλληλα, και σε νέους, ιδιαίτερα απαξιωτικούς σε βάρος τους χαρακτηρισμούς.
Οι 11 σύμβουλοι μέχρι και τη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας θα εξετάσουν, πάντως, όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, με τις περισσότερες εκτιμήσεις να συγκλίνουν στην άποψη πως ο δήμαρχος, αν και, ουσιαστικά, σχεδόν απομονωμένος, θα αρνηθεί να ανακαλέσει ή να παραιτηθεί.
Σε μια τετοια περίπτωση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και των Κώδικα που διέπει τη λειτουργία των ΟΤΑ, δεν προβλέπεται πρόταση μομφής, με το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού να συνεχίζουν τη λειτουργία τους σε ένα…ιδιότυπο και εξαιρετικά σπάνιο καθεστώς και με τον δήμαρχο σε μια πρωτότυπη «ομηρία» μέχρι νεωτέρας…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, εκτός της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, εξοργισμένοι με τις δηλώσεις και τις πρακτικές του δημάρχου φέρονται και οι περισσότεροι εργαζόμενοι-υπάλληλοι στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, οι κινήσεις των οποίων επίσης αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Παναγιώτης Πλιάτσιος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

toys epiase o ponos gia ton dhmo xa xa o dhmarxos einai terastios kai na pareth8oyn oloi toys .....enas na koykoylosh ta palia kai oi ypolhpoi na xexreosoyn eeeee noymera sas phre xampari

Ανώνυμος είπε...

βλαμμένε

Ανώνυμος είπε...

Min xerese Kostadopoule, den exases tis ekloges alla paredoses ston Giatro tin dimarxia !!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ολοι το είδαμε απο την αρχή οτι ο δήμαρχος στραβά αρμένιζε γιατι τον ανεχτήκατε τόσο καιρό ?Ο άνθρωπος δεν παίζεται είναι αλλού για αλλού.ΨΕΜΜΑΤΑ ,ΑΝΟΗΣΙΕς,ΒΛΑΚΕΊΕς ,ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΑ,ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Απορώ πως σπούδασε γιατρος και ποιοι τον εμπιστευοναι να τους εγχειρήσει?Μόνο για τα πανηγύρια είναι να κρατάει το ντέφι.Λυπάμαι πολύ για την κατάντια του Δήμου

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίζω τους τριγκάκιδες και του αι βρες και του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Για σου δήμαρχε μην βάλεις ποτέ στριγκ δεν σου πάει άστο για τους συμβούλους σου τους πάει μούρλια.

Ανώνυμος είπε...

Στρινγκ… το απολυτο φετιχ για καθε αρσενικο…
11 λόγοι που ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις στρινγκ
Οι δημοτικοί σύμβουλοι απαντουν
Ναι, το στρινγκ το αγαπάμε, μας κάνει ωραίο ποπό, είναι σέξυ, έχει αμέτρητα σχέδια και -το βασικότερο όλων- αρέσει στους άνδρες! Αλλά αυτοί οι άντρες δεν αρέσουν στο δήμαρχο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν πρέπει να το φοράς, γιατί θα γίνεις ρεζίλι, θα πονάς ή θα έχεις... δυσάρεστα αποτελέσματα. Όπως όταν είσαι δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος, χοντρός, άρρεν, δήμαρχος, υπουργός, πρωθυπουργός, μητροπολίτης οπλίτης παπάς τσαμπουκάς οικολόγος ορυκτολόγος προκτολόγος κ.ά. πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ τους διαχειριστές του ai-vreS για την ανάρτηση των σχολίων. Έτσι για να κάνουμε λίγο πλάκα μιας και το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Είναι πολύ σοβαρό αν κάποιοι φορούν στρινγκ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Ανώνυμος23 Ιουνίου 2016 - 5:52 μ.μ.

ο αντιστρινγκάκιας.

Το Προφίλ μας