Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Ενημερωτική παρουσίαση του Προγράμματος Υποτροφιών του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια για τους μαθητές της Σιάτιστας

Με την υποστήριξη του Δήμου Βοΐου
Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, 6 μ.μ., Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας
 Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας ενημερωτική παρουσίαση για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του και την υποτροφία που προσφέρει το Ίδρυμα Παπαγεωργίου. Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Βοΐου.
Η συγκεκριμένη υποτροφία αφορά σε τελειόφοιτο μαθητή ή μαθήτρια της 6ης Δημοτικού, που φοιτά σε Δημοτικό Σχολείο της Σιάτιστας, και  καλύπτει δίδακτρα και διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια  για να φοιτήσει στο Γυμνάσιο – Λύκειό του. Η υποτροφία χορηγείται αρχικά για ένα σχολικό έτος και ανανεώνεται κάθε χρόνο, εφόσον η επίδοση στα μαθήματα είναι υψηλή, η διαγωγή κοσμιότατη και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν παρουσιάσει σημαντική μεταβολή.  
Η γραπτή δοκιμασία για την επιλογή έχει οριστεί να γίνει στο 3o Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:30. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν μόνο γραπτά, στα Ελληνικά και στα Μαθηματικά της Ε΄ και Στ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου και στα Αγγλικά. Για τη χορήγηση της υποτροφίας θα ληφθούν υπόψη και οικονομικά κριτήρια.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα το οποίο διευρύνει συνεχώς αυξάνοντας κάθε χρόνια τον αριθμό τους και προσθέτοντας νέες κατηγορίες.
Περισσότερες πληροφορίες για την ενημερωτική συνάντηση: Γραφείο Εισαγωγής Μαθητών και Υποτροφιών Κολλεγίου Ανατόλια, 2310 398 203 (κ. Κορίνα Θεοδωρίδου), enroll@anatolia.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας