Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η συζήτηση των προβλημάτων του ΚΑΠΗ Μικροβάλτου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού 29.10.2014 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συζήτηση των προβλημάτων του ΚΑΠΗ Μικροβάλτου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού 29.10.2014 (ΒΙΝΤΕΟ)


Κατόπιν αιτήματος του ΚΑΠΗ Μικροβάλτου, που προωθήθηκε από τον αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Καμβουνίων Ευθύμιο Δισερή, συζητήθηκε στη -διακοπείσα τελικά- συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου 2014, μεταξύ των θεμάτων προ ημερήσιας διάταξης και το ζήτημα των προβλημάτων στη λειτουργία του ΚΑΠΗ Μικροβάλτου.
Την κατάσταση που επικρατεί από πλευράς του ΚΑΠΗ περιέγραψε ο πρόεδρός του Θύμιος Σταθόπουλος και η λύση που προτάθηκε από το δήμο και θα τεθεί σε εφαρμογή από 1.11.2014, είναι η απασχόληση του ίδιου ατόμου που εργάζεται σήμερα, να συνεχιστεί μέσω εργολάβου.
Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ από όλη τη συζήτηση…



ΣΗΜ.: Προβληματίστηκα αρκετά για τη δημοσίευση ή όχι του ΒΙΝΤΕΟ και δεν θα σχολιάσω τα λεχθέντα…
Θα σταθώ, όπως έχω κάνει και παλιότερα, σε γενικότερες διαπιστώσεις και σε μια πρόταση.
Η εσωστρέφεια στο Μικρόβαλτο καλά κρατεί. Μια μικρή κοινωνία εδώ και καιρό «στα χαρακώματα». Δυστυχώς, για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε αρνητικοί πρωταγωνιστές.
Η «αγορά» καταστημάτων «εστίασης» του Μικροβάλτου είναι αρκετή για να καλύψει την επαγγελματική «επιβίωση» ενός καφενείου, μιας καφετέριας και του ΚΑΠΗ, αρκεί να ακολουθηθεί η μόνη οδός που θα βγάλει όλους από το σημερινό αδιέξοδο. Αυτή της συνεννόησης και τήρησης άγραφων κανόνων που θα συμφωνηθούν μεταξύ των μερών. Άλλη λύση δεν υπάρχει… Η πρόταση του δήμου δεν φαίνεται να βελτιώνει τα πράγματα ούτε στο ελάχιστο.
Δυστυχώς «η μάχη του Μικροβάλτου», όπως χαρακτηρίστηκε στη συνεδρίαση, προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί με νέα «επεισόδια»…
Μ.Μαστρ.     
.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη απο τον επιλογο προκυπτει...οτι ο καβγας γινεται για να απασχοληθει το ιδιο ατομο;
οπως ειπε ο κ.Θυμιος Σταθοπουλος η προηγούμενη δουλευε το καπη σαν καφε, ουζερι, σουπερ μαρκετ, αμισθί και χωρις ένσημα.....
σκεψου Δημαρχε αν ζητησει απο το ΙΚΑ τα ενσημα της............

Ανώνυμος είπε...

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια!!!

ε.παπαδοπουλος είπε...

Δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα, αν το κυλικείο του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Μικροβάλτου λειτουργούσε νόμιμα.

Τι κρύβει η επιμονή του Προέδρου του, για συνέχιση της χωρίς άδεια λειτουργία του;
Επιμονή περίεργη, που να τον κάνει να απειλεί δημόσια με στυλιάρωμα όσους θέλουν την νόμιμη λειτουργία;
Μήπως αυτός θέλει να οδηγήσει σε αδιέξοδο την κατάσταση και να κλείσει το κυλικείο, για να ανοίξει το καφενείο του που τόσο πολύ επιθυμεί; Και όχι ότι καίγεται για τον καφέ και το αναψυκτικό των συνταξιούχων;
Και αλήθεια κ. Δήμαρχε, αφού όλοι δουλεύουν εθελοντικά, τι γίνονται οι εισπράξεις του κυλικείου 3000 ευρώ περίπου το μήνα, αφού όπως ομολόγησε (μάλλον τον ξέφυγε) ο Πρόεδρος το κυλικείο τα τελευταία τρία χρόνια ( γιατί μόνο τρία) δούλευε σαν καφέ-ουζερί-σούπερ μάρκετ;

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Παπαδοπουλε ασχοληθειται με αλλα πιο ουσιωδη πραγματα στη ζωη και μονο με το πως θα δουλευει το καπη! Επισης υπαρχουν και αλλα προβληματα στο χωριο οχι μονο το θεμα του καπη οποτε μην μας πειτε οτι ενδιαφερεστε και για το χωριο! Οπως επισης και εσεις εχετε κτηριο που ενοικιαζετε και απο την πρωτη στιγμη που ενοικιαστηκε αρχισαν τα προβληματα για το πως λειτουργει το καπη και αρχισαν και οι μυνησεις!

Ανώνυμος είπε...

Παπαδόπουλε αν εισαι τοσο νόμιμος δε θα άφηνες κτήριο σου να δουλεύει ως καφενείο χωρίς άδεια!Ο ΚΥΡΙΟΣ Σταθοπουλος ειχε καφενείο και μετά το νοικιάζε επί 13χρονια ξανάσαν καφενείο και τετοια πράγματα δε έκανε ποτέ!Και υπάρχουν άτομα τωρα που λένε οτι αμα δε κλείσει το ΚΑΠΗ δε θα μπορει αυτός που νοικιάζει το κτήριο σας δε θα τα βγάζει πέρα και δε θα μπορει να σας δώσει το ενοίκιο!Γι αυτό μην μας πείτε οτι θέλετε κατι νόμιμο αλλα να το κλείσετε για να δουλέψει το κτήριο σας!

Ανώνυμος είπε...

Μα το λενε και οι ανθρωποι που εχουν το καφενειο πως το καπη τους δημιουργει προβλημα και δεν μπορουν να δουλεψουν. Πρωτον οταν εισαι σωστος στη δουλεια σου τοτε δουλευεις καλα και χωρις κανενα προβλημα, οταν εσυ ο ιδιος διωχνεις τους πελατες σου μην κατηγορεις αλλους και δευτετον τα προηγουμενα χρονια δουλευαν ολα τα μαγαζια και καπη αλλα και τα καφενεια μια χαρα χωρις κανενα προβλημα και χωρις τα ξεφτιλικια που γινονται τωρα! Ακομη ο κυριος Σταθοπουλος ειναι ΚΥΡΙΟΣ με ολη τη σημασια της λεξεως δεν εχει προβει σε μυνησεις αγωνιζεται για να μην κλεισει το καπη και να εχουν οι γεροντες το δικο τους χωρο! Κυριε Παπαδοπουλε μηπως το προβλημα σας δεν ειναι μονο η νομιμη λειτουργια του καπη; Μηπως υπαρχουν και αλλοι λογοι;

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Παπαδοπουλε μπορειτε να πειτε στον κοσμο που διαβαζει τα παραπανω ποσα χρονια εχεις να πας στο Μικροβαλτο αν εχεις ιδεα για τα προβληματα που εχει το χωριο Στην κοζανη που μενεις εχεις επιλογες που θα πας να πεις τον καφε στο χωριο εχεις; Τα εχεις βαλει με τοχωριο και το καπη και τους παππουδες Καθε τεσσερα χρονια που πας στο χωριο θα φροντισουμε να σε δινουμε καφε νομιμο

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν το ενδιαφερει το χωριο αν τον ενοιαζε το χωριο θα εκανε κατι καλο οχι συνεχεια μυνησεις! Αφηστε το χωριο στην ησυχια του! Μεινεται στην κοζανη γιατι πανω στο χωριο δεν νομιζω να σας υποδεχονται με ανοιχτες αγκαλες!

Το Προφίλ μας