Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αιχμές του ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ και ΔΗΜΑΡ. «Δεν μπορεί να προχωράμε μαζί στα εύκολα και χώρια στα δύσκολα»

Αιχμές για τη στάση που κρατά η ΔΗΜΑΡ στην ψήφιση των μέτρων αλλα και πρόσκληση να ξανασκεφτεί τη στάση της απηύθυνε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση του προϋπολογισμού Φιλιππος Σαχινιδης.
"Ακούω τη ΔΗΜΑΡ να λένε ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν την κοινή πορεία, θέλουν να ξαποστάσουν λίγο και μετά πάλι συνεχίσουμε ολοι μαζί, θελουν να προχωρήσουμε μαζί στα εύκολα και χώρια στα δύσκολα. Τι θα συνέβαινε αν και εμείς λέγαμε ότι θέλουμε να ξαποστάσουμε λίγο και πορευόμασταν μόνον με βάση τις αρχές μας;

Εμείς έχουμε κάνει πολλές υποχωρήσεις από τις αρχές μας, πληρώσαμε και συνεχίζουμε να πληρώσουνε το κόστος ομως πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.Καλούμε τη ΔΗΜΑΡ να μην εγκαταλείψει τον αγώνα γιατί το διακύβευμα ειναι μεγάλο, ελάτε μαζί μας να δώσουμε τον αγώνα ελάτε μαζί μας να διορθώσουμε όλα τα αρνητικά και να δώσουμε προοπτική στους νέους".
Ομως ο κ.Σαχινιδης έριξε τα πυρά του και στη ΝΔ κυρίως για την δήλωση του πρωθυπουργού οτι η διαπραγμάτευση τελείωσε.
"Αποφασίσαμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση με προοπτική 4ετίας ώστε να επιταχυνθεί η έξοδος από την ύφεση, παρά τις διαφορές μας με τη ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει γίνει, ούτε θα γίνει υποστύλωμα της ΝΔ . Υποστέλλουμε τις κομματικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ για τις ανάγκες πολιτών και της χώρας αλλά είναι προσβλητικές οι προσκλήσεις και οι παληκαρισμοί ότι προχωράμε και όποιος θέλει ας ακολουθήσει, γιατί και μεις προχωρήσαμε μόνοι μας και δεν τα καταφέραμε .
www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας