Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Οδ. Βουδούρης: "Το κόμμα είμαι εγώ"

Την πορεία του κόμματος μετά τις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή για το νέο πακέτο μέτρων και τον προϋπολογισμό, πρόκειται να εκτιμήσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, που αναμένεται να συνεδριάσει μετά το μεσημέρι.
Επίσης, θα τεθεί και το θέμα της στάσης των βουλευτών Οδ. Βουδούρη και Π.Μουτσινά, που δεν τήρησαν την κομματική γραμμή και διαφοροποιήθηκαν στις ψηφοφορίες, καθώς και η αποχή που τήρησε στην ψήφιση του προϋπολογισμού ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης.
Τέλος, η Εκτελεστική Επιτροπή θα καθορίσει την τακτική του κόμματος για το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ αναμένεται να συζητηθούν και οι προτεραιότητες της συγκυβέρνησης.

Βουδούρης: "Καμία περίπτωση να φύγω από τη ΔΗΜΑΡ"
Μιλώντας στα Νέα, ο κ. Βουδούρης εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει από τη ΔΗΜΑΡ και όπως είπε θα παραμείνει και θα προσπαθήσει μαζί με τα άλλα μέλη του κόμματος που διαφωνούν με την άποψη ότι απαιτούνται σκληρά, αλλά αναγκαία μέτρα να αλλάξει η στρατηγική της ΔΗΜΑΡ. "Το κόμμα είμαι εγώ", δήλωσε.
Μπίστης: Να αποχωρήσουν από τη ΔΗΜΑΡ
Να αποχωρήσουν από τη ΔΗΜΑΡ κάλεσε τους Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρη Μουτσινά, όπως είχε πράξει ο ίδιος σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μπίστης, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.
"Δεν είναι δυνατό να προπαγανδίζεις τη στρατηγική άλλου κόμματος και να κάθεσαι στο κόμμα σου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπίστης. 
Χαρακτήρισε πάντως ως λάθος το "παρών" των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ στην ψήφιση των μέτρων, το οποίο διορθώθηκε, όπως είπε, με την υπερψήφιση του προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας