Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την αποδυνάμωση των αστυνομικών διευθύνσεων Δυτ. Μακεδονίας

Μια πρωτόγνωρη απόφαση προχειρότητας για τα χρονικά της Αστυνομίας έλαβε ο ανίδεος με την πραγματικότητα Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος μέσα σε τρεις ημέρες καλεί 471 αστυνομικούς από τη Δυτική Μακεδονία να μεταβούν και να υπηρετήσουν στον Έβρο για δύο μήνες, αποδυναμώνοντας έτσι τις ήδη αποδυναμωμένες Αστυνομικές Διευθύνσεις της Δυτικής Μακεδονίας.


Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Δένδιας ότι με τις αποφάσεις του δημιουργούνται σοβαρότατα προβλήματα στη φύλαξη των συνόρων της Δυτικής Μακεδονίας με την γειτονική Αλβανία, αφού καθημερινά υπάρχουν κρούσματα διακίνησης Ναρκωτικών, παράνομης και λαθραίας υλοτομίας αλλά και φαινόμενα διαρρήξεων και κλοπών, για τα οποία προφανώς δεν φρόντισε να ενημερωθεί πριν προβεί σε τέτοιες αυταρχικές αποφάσεις.

Επίσης παραβλέπει το γεγονός ότι οι αποφάσεις του δημιουργούν  προ τετελεσμένα γεγονότα για τους οικογενειάρχες αστυνομικούς, οι οποίοι καλούνται  σε περίοδο αδειών να αφήσουν εντός 5μέρου τις οικογένειές του και να εγκατασταθούν στον Έβρο για περίοδο 2 μηνών, με μια κίνηση μη σεβασμού της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής τους ζωής.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε κατά των αυταρχικών αποφάσεων, ανίδεων και ανίκανων Υπουργών που για να καλύψουν τα κενά της ανύπαρκτης πολιτικής τους, αναστατώνουν κατοίκους ακριτικών περιοχών και διαλύουν την οικογενειακή συνοχή των εργαζομένων στην Αστυνομία που ήδη έχουν υποστεί τις συνέπειες της εγκληματικής οικονομικής πολιτικής τους.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούμε τον κ. Υπουργό να  επανεξετάσει την βεβιασμένη και απαράδεκτη αυτή απόφαση, ώστε να ληφθούν υπόψη οι παραπάνω παράμετροι που αγνοήθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας τάξεως και προστασίας του πολίτη. 

Καλούμε τον Κύριο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακή με την ίδια αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετώπισε τον κ. Φούχτελ και τους Γερμανούς αξιωματούχους που περιόδευαν στην Δυτική Μακεδονία για να επισκέπτονται εργοστάσια της ΔΕΗ και νοσοκομεία της περιοχής, να αντιμετωπίσει και τον κ. Δένδια και να τον προσκαλέσει για να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της εγκληματικότητας και λαθρομετανάστευσης της περιφέρειας του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας