Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Τι σύστημα θα παίξουμε το βράδυ κόουτς;

Από το τρελό κουνέλι
http://trelokouneli.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό τοις πάσι οτι ο Πρετεντέρης δεν χωνεύει το Γιώργο Παπανδρέου.Πολλές φορές απο την εφημερίδα ''Βήμα΄΄ ο Κος αυτός...ειρωνευόταν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και εν δυνάμει Πρωθυπουργού νε σχόλια χαμηλού επιπέδου.Είναι σαφές οτι ο Δ.Ο.Λαμπράκη, το παίζει..δίπορτο! Με τα ΝΕΑ να στηρίζουν σφόδρα το ΠΑΣΟΚ (βλέπε Παπαχρήστο-μονιμα σχόλια υπέρ Γιώργου) και ενα...ΒΗΜΑ που με εκπρόσωπο τον...Πρετεντέρη να κατηγορεί μόνιμα τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ολοι θυμόμαστε το ρητό, ο Λαμπράκης...ανεβοκατεβάζει Κυβερνήσεις!!! Και τώρα φαίνεται οτι ο μάγκας ο Πρετεντέρης θέλει να κρατησει στην εξουσία τον...Καραμανλή, με οποιοδήποτε τρόπο...Τον βολεύει καλύτερα...οπως και του Ψυχάρη...

Ανώνυμος είπε...

karagkiozakia!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτές οι ευρωεκλογές!!Θα βγεί από το πρόγραμμα ο ΚΑΡ-ΑΜΑΝ-...ΗΣ.Θα κόψει τα τουρνουά στο X-BOX με τα παιδάκια του.Αλλά θα τον χορτάσουμε εμείς αυτόν και τις μπαρούφες του.
Αχ Γιώργο δεν βουλιάζουμε....Απλά πιάσαμε πάτο...
Οσο γλυώδη υποκείμενα σαν τον Πρετεντέρη θα μπορούν να κανονίζουν το μέλλον της πατρίδας χωρίς η πατρίδα να μπορεί να τα αποβάλλει στο βόθρο τόσο η Ελλάδα μας θα υποφέρει.Οι αυλοκόλακες πάντα υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν απλά θα αλλάζουν ονόματα (ΚΟΥΡΗΣ-ΘΕΜΟΣ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ).Απλά η ζωή κύκλους κάνει και φυσικά θα γυρίσει ο τροχός θα ....... και ο φτωχός.(Αυτός πάντα ελπίζει μία φορά στα 4 χρόνια).

Χ.Ε.

Το Προφίλ μας