Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ψήφιση προϋπολογισμού του Δήμου Σερβίων

Αύριο Τρίτη 27/1/09 και ώρα 7 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων για την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου για το οικονομικό έτος 2009.
Πληροφορίες μας λένε ότι τα τηλέφωνα των δημοτικών συμβούλων έχουν 'πάρει φωτιά' από την επικοινωνία και τις διαβουλεύσεις, ενώ προ-συνεδριάσεις έγιναν χθες και σήμερα.
Το μεγάλο βέβαια στοίχημα είναι με πόσες ψήφους υπέρ θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, δεδομένης της κατάστασης. Μεγάλα ερωτηματικά αποτελούν ο Γιάννης Τάσιος που είναι πλέον ανεξάρτητος, ο Χρήστος Μπουχουράς που επηρεάζει πολλούς, οι δυσαρεστημένοι που δεν έγιναν αντιδήμαρχοι, οι απερχόμενοι αντιδήμαρχοι από τη συμπολίτευση και κατά πόσο συμπαγής είναι η αντιπολίτευση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φανταζεστε τι εχει να γινει αν δεν ψηφιστει ο προυπολιγισμος? μεγάλα γλεντια. βγαλε τασιο, βγαλε μπουχουρα, βγαλε δυσαρεστιμενους, ποιος εμεινε?

Ανώνυμος είπε...

Akoygete oti o teos proedros d.s & 1/2 tha ine ypopsigios dimarhos;

Ανώνυμος είπε...

ο τεως πρόεδρος και θα ψηφίσει τον προυπολογισμό και δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Ο ανύπαρκτος που διαρέει κάτι τέτοια δεν κάνει ούτε για υποψήφιος διαχειριστης πολυκατοικίας

Ανώνυμος είπε...

Έχουν σχέση οι αρχαίοι θεοί με εξωγήινους; Έχουν σχέση οι πιστοί της άποψης πως οι Έλληνες είναι εξωγήινοι με θρησκείες, νεοθρησκείες και παραθρησκείες; Η ομάδα Έψιλον, τι κλάδος της όλης υπόθεσης είναι; Οι ραελιανοί τι κομμάτι της πίτας πρεσβεύουν; Υπάρχει σχέση ανάμεσα στο νεο-αμάλγαμα της εξωγήϊνης προέλευσης των ανθρώπων και των παγανιστικών θεών; Τα αγρογλυφικά ποιος τα κατασκεύασε; Ιδίως, ας δοθεί ιδιαίτερη προσοχή εις την σύγκριση των λεγομένων της Γένεσης της Βίβλου με τα άλλα γραπτά διαφορετικών λαών της Μεσοποταμίας, όπως λ.χ. οι Βαβυλώνιοι, διότι η επιστήμη έχει αποδείξει πως τα λεγόμενα της Βίβλου και προγενέστερα είναι, και σαφώς πιο αξιόπιστα.

____________________________________________
Και μη μου πείτε ότι τα σχόλια που γράφονται έχουν περισσότερο επαφή με την πραγματικότητα από το δικό μου

Το Προφίλ μας