Η προγιαγιά της Νανάς έφερε τη συνταγή
από τις γιαγιάδες της και η Νανά την χαρίζει στους φίλους του Emvolos.
Tα αυθεντικά μελομακάρονα γίνονται με καλαμποκέλαιο, μπύρα, κονιάκ αλλά
και χυμό πορτοκαλιού. Τα πασπαλίζει με πολλά φρέσκα καρύδια τριμμένα.
Στο σιρόπι χρησιμοποιεί και μέλι από το δικό τους. Αρμονία και άρωμα
χάρμα … ένα παιχνίδισμα όλω των αισθήσεων.
Ξετρελλαίνομαι να τρώω τα μελομακάρονα
χωρίς σιρόπι, είναι σαν τραγανά μπισκότα νόστιμα όσο δεν φαντάζεστε.
Ρίχνω και λίγο εκλεκτό μέλι από το Πλατύ και πασπαλίζω με καρύδια.
Δοκιμάστε το θα με θυμηθείτε…



















