Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο της ΤΚ Πλατανορεύματος προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοίκησης Μενέλαο Μακρυγιάννη και τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοίκησης Μενέλαο Μακρυγιάννη και τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου για την ασφαλτόστρωση του κεντρικού οδικού άξονα στο τμήμα Σέρβια–Πλατανόρευμα. Εκφράζουμε την πεποίθηση για ανάλογη συνεργασία.

Επίσης ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτριο Γκαμπούρα για τη διάθεση μηχανημάτων έργου που πραγματοποίησαν εργασίες διάνοιξης-συντήρησης στο ορεινό οδικό δίκτυο της Τ.Κ. Πλατανορεύματος.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

Ευστάθιος Τζικανούλας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον εργοδότη μου που στο τέλος του μήνα μου πληρώνει τον μισθό!
Του είμαι ευγνώμων!

ΝΙΚΟΣ είπε...

Τι ευχαριστας καημενε ευσταθιε...νομιζεις ολοι αυτοι κι εσυ μαζι απο την τσεπη τους κανανε αυτο που λες?? απο τα λεφτα του κοσμου γινονται ολα ...

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βλέπουμε ευχαριστίες για κάτι δεδομένο και αυτονόητο. Θα τους ευχαριστούσες εάν κάνανε κάτι πέρα από αυτό που σοδιάστηκε.

Το Προφίλ μας