Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Η αλήθεια κ. Δήμαρχε Σερβίων … δεν αδίκησε, ποτέ, κανέναν.

Της Λαζαρίτσας Σπυρίδου

Χωρίς σχόλια … στη δημοσίευση  του δημάρχου  Σερβίων Χ. Ελευθερίου, που αφορά στο αίτημα της αντιπολίτευσης, για  αναβολή της δημοτικής συνεδρίασης της περασμένης Κυριακής,  προχωρώ στο δια ταύτα  και σας ρωτώ αγαπητοί συνδημότες:

1) Εάν εσείς καλούσασταν να ψηφίσετε για μια δανειακή πράξη (επενδυτικού χαρακτήρα) ύψους 1.899.579.60  ευρώ, μεταξύ Δήμου Σερβίων και  παρακαταθηκών και δανείων, διάρκειας 15 ετών, δε θα είχατε την υποχρέωση να είστε απόλυτα ενημερωμένοι  προκειμένου να συνεχίσετε  με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους δημότες?

2) Θα δεχόσασταν ένα τέτοιο θέμα να μη συζητηθεί?

3) Θα μπορούσατε να βγείτε στην κοινωνία χωρίς ντροπή?

Η παράταξη «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» λέει αβίαστα ΟΧΙ.

 Αυτό πράξαμε λοιπόν.

 Ζητήσαμε  η έκτακτη συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί δια περιφοράς αλλά διά μέσου τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να ενημερωθούμε σχετικά, να ακούσουμε και να μας ακούσουν. Αντί  λοιπόν η δημοτική Αρχή, να  εκτιμήσει και οπωσδήποτε να σεβαστεί  το εύλογο αίτημα μας,  ούτος ώστε να προχωρήσει το ζήτημα χωρίς να χρονοτριβούμε… λαμβάνουμε σήμερα εκ νέου την επανάληψη της προηγούμενης πρόσκλησης, εν μέσω μάλιστα ενός δημόσιου κατηγορώ του Δημάρχου.

 Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει πολιτική « αλητεία» αλλά επειδή πράγματι όπως κατά επανάληψη το δηλώνει και ο ίδιος, δεν είναι πολιτικός, ο κάθε λογικός νους καταλήγει ότι είναι θέμα χαρακτήρα.

 Αυτό  θα κριθεί.

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πως το κάνει για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά οι αναλήθειες… πόσο να σε προχωρήσουν?

 Σε κάθε περίπτωση, εμείς, δηλώνουμε στρατιώτες των δημοτών.

 Συνεπώς  ποτέ δε θα μπλοκάραμε έργα ανάπτυξης που προσδίδουν προκοπή . Είμαστε θετικοί στο πρόγραμμα « Αντώνης Τρίτσης»  και σε κάθε πρόγραμμα που πάει τον τόπο μας ισόνομα, μπροστά!

 Όμως ποτέ, δε θα κινηθούμε ανενημέρωτοι ,ποτέ πρόχειροι και πάντως… μόνο με  αλήθειες.

  Η αλήθεια κ. Δήμαρχε Σερβίων, στο βάθος του χρόνου , δεν αδίκησε  ποτέ κανέναν.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι πολιτικός κάποιος που ήταν δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος συμβουλίου και τώρα δήμαρχος και δήλωσε εγγράφως ότι "Θα έπρεπε όμως να γνωρίζουν ότι τα όρια της ανεκτής κριτικής ενός πολιτικού είναι ευρύτερα από ενός κοινού ανθρώπου"; Αυτοχαρακτηρηστικε δηλαδή ο ίδιος σαν πολιτικός!! Και συμπεριφέρεται σαν παλιός κομματαρχης και πολιτικός που κάνει το άσπρο μαύρο. Μπράβο Και Σπυρίδου. Και πολύ επιεικής είστε μέχρι τώρα όπως και ο Κωνσταντόπουλος και ο γεωργακοπουλος

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας κα Σπυριδου! Φυσικα και ο χρονος δεν αδικησε ποτε κανεναν!!! Για αυτο και σε δυο χρονια θα αποτελει παρελθον ο τωρινος καταστροφικος για τον τοπο μας Δημαρχος Σερβιων!!!

Αλλο είπε...

Δεν ντρέπεστε να Σπυρίδου και εσείς και η υπόλοιπη αντιπολίτευση και αμφισβητείτε τον Δήμαρχο; Αν είναι δυνατόν! Ο δήμαρχος κατέχει την απόλυτη αλήθεια! Πρέπει να κάθεστε προσοχή μπροστά στον αυτοκράτορα! Γίνεται, ναι γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας κα Σπυριδου! Μπραβο για το ηθος και τη σταση σας! Συνεχιστε ετσι για το καλο του Δημου μας!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.Σκέψου μονάχα ότι οι μισοί απ'αυτούς που σε ψήφισαν μέσα στα Σέρβια,στις επόμενες δεν θα σε ψηφίσουν.Θα πέσει πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά προκαλεί θλίψη όταν βλέπει κανείς, αντιδήμαρχο να γράφει στη σελίδα του στο Φ/Β και να αποκαλεί τρελούς συναδέλφους του εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους γιατί διαφωνούν μαζί τους. ΝΤΡΟΠΗ <<< ΝΤΑ <<<.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του ΔΣ αποκαλεί πάλι "αφελείς" Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης!!! Αδυνατεί να καταλάβει ότι είναι Πρόεδρος όλων των Συμβούλων.
Αυτό είναι κατάντια για τον τόπο μας. ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου μπορείς να μας πείς γιατί το Βελβεντό έχει Τράπεζα Πειραιώς (Μπράβο Κε Στεργίου) και τα Σέρβια ΟΧΙ;Η δικιά μου απάντηση είναι γιατί είσαι ανίκανος,η δικιά σου;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστευω13:38 να είναι ανίκανος κάτι άλλο συμβαίνει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η δική μου άποψη 13.38 είναι ότι ως Δημοτική αρχή κάναμε τα πάντα για να μείνει το κατάστημα. Αλλά εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η Τράπεζα είναι ιδιωτική και κάνει ότι θέλει. Στο βελβεντο μένει μια θυρίδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι λειτουργεί σαν υποκατάστημα. Οπότε την ανικανότητα να την βρεις στον εαυτό σου και στον κόσμο σου...

Ανώνυμος είπε...

και ποιος εισαι εσυ που απαντας σαν δημοτικη αρχη;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Παραιτηθείτε τώρα,είστε ΑΝΊΚΑΝΟΙ.

Το Προφίλ μας