Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Δήμος Κοζάνης: Καθημερινή εφαρμογή προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας

Ο Δήμος Κοζάνης πλήρως εναρμονισμένος με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, εφαρμόζει καθημερινά μια σειρά προληπτικών μέτρων που ως στόχο έχουν την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Στο πλαίσιο αυτό ανελλιπώς υλοποιεί:

·         εργασίες πλύσης και ήπιας απολύμανσης οδών, πλατειών, πεζοδρομίων, στάσεων λεωφορείων, λοιπών κοινόχρηστων χώρων, περιμετρικά απορριμματοδεκτών και κάδων αποκομιδής σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων υλικών,
·         πλύσιμο/ απολύμανση των κάδων των σύμμεικτων απορριμμάτων με πλυντήριο όχημα του Δήμου,
·         συστηματικές απολυμάνσεις των χώρων όπου διεξάγονται οι λαϊκές αγορές, σε όλο το εύρος του Δήμου,
·         διαδικασίες πλήρους καθαρισμού και απολύμανσης του στόλου των οχημάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος/ Τμήματος Καθαριότητας σε εξωτερικό συνεργάτη,
·         καθημερινή απολύμανση των απορριμματοφόρων οχημάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος/ Τμήματος Καθαριότητας  με μέριμνα των πληρωμάτων τους και λοιπού προσωπικού του Τμήματος.

Υπογραμμίζεται, πως σε πλήρη εναρμόνιση με τις οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου και σε απόλυτη εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ο Δήμος Κοζάνης λαμβάνει όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα στις υπηρεσίες του, με ιδιαίτερη μέριμνα σε όσες  εξυπηρετούν πολίτες.
Η υγεία των πολιτών αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για τη Δημοτική Αρχή και σε αυτή την κατεύθυνση  αξιοποιείται κάθε δυνατό μέσο για την προστασία της.  
Η υπεύθυνη στάση όλων μας είναι απαραίτητη για την επίτευξη του βασικού αυτού σκοπού.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τους χαζούς απολυμάνουν τα παντα ακομη και τις σκουπιδιάρες. Δε ρώτησαν το δικο μας δήμαρχο να τους πει ότι αυτα ειναι μονο για ψυχολογικούς λόγους.....Α μια και είπαμε για σκουπιδιάρα τι γινεται εκει με τον εργολάβο;

Ανώνυμος είπε...

Καλά εδώ φτάσαμε μαιο και ακόμα διαπραγματεύονται πόσο στοίχισε το καρουζέλ!

Ανώνυμος είπε...

Το σχετικό έγγραφο από την Διαύγεια αφαιρέθηκε. Αν θυμάμαι καλά ήταν κοντά στα 25.000 - 28.000 ευρώ. Μου είχε προκαλέσει τεράστια εντύπωση το πόσο είχε κοστίσει και διερωτόμουν αν ποτέ "θα βγάλει" τα λεφτά που κόστισε η ενοικίασή του.

Ανώνυμος είπε...

Να βγάλει τι; Με τρία ευρώ θέλει 8000 εισητηρια! Και με καιρό ακατάλληλο! Όποιος το σκέφτηκε δεν είδε καν την πρόγνωση του καιρου. Έτσι για να ξέρουμε τις οικονομίες του Ελευθεριου. Βέβαια στην Διαύγεια έχει κι άλλα ωραία.

Ανώνυμος είπε...

28.000 ευρώ για φόντο στις φωτογραφίες του Ελευθερίου στο Facebook! Λες και τα πλήρωσε από την τσέπη του ο Ελευθερίου; Αυτός κιόλας πιστεύει πως παρήγαγε και πολιτισμό με το καρουσέλ, αλλά τον λογαριασμό ας τον πληρώσει ο Δήμος.

Ανώνυμος είπε...

Για χριστούγεννα μιλάμε τι ήθελες να έχει καύσωνα? Δεν ξέρετε τι θέλετε δεν κάνουν τίποτα φωνάζετε, πάνε να κάνουν κάτι δεν σας αρέσει σας έφαγε η μιζέρια.

Ανώνυμος είπε...

Με τους δικούς μας φόρους και τέλη δεν θα κάνετε μαγκιές και φιγούρα. Πόσο στοίχισε θα μας πεις; Γιατί δεν έγινε διαγωνισμός ώστε να βγάλει λεφτά ο δήμος αντί να πληρώσει όπως στο νιαμερο θα μας πεις; τι εξυπνάδες είναι αυτές που τα είδατε; αλλιώς τραβα για ουισκια με τους επιστήμονες να δίνετε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Όσον αφορά την μιζέρια σε δήμο που παίρνει δάνεια απλωταριες δεν γίνονται. Θα μας μιλήσει για μιζέρια ο Ελευθερίου τωρα

Ανώνυμος είπε...

Και για κάτι τρία χιλιάρικα και βάλε σε δικηγόρο που είδαμε στην Διαύγεια και αυτό μιζερια είναι; Δεν έχει νομική συνεργάτιδα ο δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που μοιραζατε καρβουνο με τινος φόρους και τέλη τα πληρώνατε?

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος έχει δικηγόρο. Αλλά προς τιμήν της αρνήθηκε να κάνει γνωμάτευση όπως την ήθελε ο δήμαρχος και έτσι αυτός ανέθεσε σε εξωτερικό δικηγόρο την γνωμάτευση με τρεις χιλιάδες ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 9:58 ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Το Προφίλ μας