Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο FLASH TV: εξαγγελία κλειστού κολυμβητηρίου με ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια, ίδρυση δομών με θέσεις εργασίας, πιλοτική τηλεθέρμανση στα Σέρβια, μελέτη βιωσιμότητας για τηλεθέρμανση κατοικιών μέσω στήριξης των ορυχείων



Πηγή: FLASH TV 
Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Βαγγέλη Χριστόδουλο 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας κε Κωνσταντόπουλε και θερμά συγχαρητήρια! Παρακολούθησα την συνέντευξη σας και το συμπέρασμα το οποίο έβγαλα είναι ότι πραγματικά θέλετε και έχετε όρεξη να εργαστείτε για να βγει από το αδιέξοδο ο Δήμος μας! Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι εφόσον εκλεγείτε, όπως είπατε, θα αποποιηθείτε το μισθό του Δημάρχου! Όπως ομοίως θα πράξουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα κληθούν να καλύψουν θέσεις ευθύνης! Αποδεικνύει ότι θέλετε να εργαστείτε εσείς και η ομάδα σας για την ανάπτυξη του Δήμου και όχι για την καρέκλα! Μπράβο σας και πάλι!!!

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη ΜΠΡΑΒΟ!!! Απεδειξες για μια ακόμη φορά το ήθος και την εντιμότητα σου. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν αγωνίζεσαι για την καρέκλα, αλλά για τόπο σου!! Εύγε!!! Είμαστε δίπλα σου!

Ανώνυμος είπε...

Στην θητεία του ως δήμαρχος είχε βάλει σε μία κανονικότητα την πόλη των Σερβίων με όσες οικονομικές δυσκολίες υπήρχαν και με μηδενικά κονδύλια λόγω κρίσης. Έγινε το πείραμα και η αλλαγή με τον γιατρό, το αποτέλεσμα, γύρισε η πόλη οχι μόνο 5 χρόνια πίσω, αλλά πολλά περισσότερα. Τα πειράματα αυτήν την φορά ας γίνουν στα εργαστήρια και οχι στην κάλπη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά βγάζεται μάτι με τον Κωνσταντόπουλο. Η κανονηκότητα, ο γιατρός ,η εμπειρία Δεν τρώμε κουτοχορτο.Αρχισε να είναι εκνευριστικό

Ανώνυμος είπε...

Ακούγοντας ένας Λιβαδεριώτης τις εξαγγελίες του προγράμματός σας, εύλογα θα αναρωτιούνταν:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ, Κ. ΚΩΝΣΤΑΤΟΠΟΥΛΕ;
Ένας κάτοικος του αστικού ιστού, όπως λέτε, ναι αφού το 90% των μεγάλων έργων εκεί σκοπεύετε να τα υλοποιήσετε και καλά θα κάνετε, εγώ δεν είμαι αντίθετος με την υλοποίηση οποιουδήποτε έργου. Το Λιβαδερό όμως το αναφέρατε μόνο μία φορά για μελέτες αρδευτικού έργου. Μήπως εδώ δεν υπάρχουν προβλήματα ή δεν σας τίθενται από τους αρμόδιους και από τους υποψηφίους σας; Εσείς είστε παλιός, δεν κατεβαίνετε πρώτη φορά!
-Δε γνωρίζετε ότι κι εδώ υπάρχει νεολαία και όχι μόνο που θέλει και έχει ανάγκη να γυμναστεί; Με 8-9 μήνες βαρύ χειμώνα, πού και πώς θα εκτονωθεί ο νέος του χωριού; Τι θα λέγατε με την ιδέα δημιουργίας ενός μικρού κλειστού γυμναστήριου κι εδώ; Καμιά μελέτη για κάτι τέτοιο; Ή μήπως …Α! είναι μεγάλο έργο!
-Το μεγάλο υψόμετρο, οι φοβερά δύσκολες συνθήκες το χειμώνα, το τεράστιο κόστος για τη θέρμανση που για την κάθε οικογένεια σε πετρέλαιο σημαίνει 5.000 ευρώ περίπου, δεν αρκούν ώστε να μην φαίνεται ουτοπική η δημιουργία ενός αυτόνομου κεντρικού συστήματος θέρμανσης και στο Λιβαδερό, όπως εξαγγέλετε για τον αστικό ιστό της περιοχής Σερβίων, με 2-3 κεντρικούς λέβητες ξύλου; Μπας και γλυτώσουμε και το δάσος μας! Καμιά μελέτη για κάτι τέτοιο, επίσης; Ή μήπως …Α!, έχουμε άλλες προτεραιότητες!
-Τα ΚΕΠ πού πήγαν; Τελειώσαν για μας; Πρέπει να τρέχουμε στα Σέρβια για μια βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής; Η έλλειψη αγροτικού γιατρού κατά καιρούς για μεγάλα διαστήματα;
-Δε ενημερωθήκατε επίσης ότι υπάρχει μέγιστο πρόβλημα με το δίκτυο ύδρευσης όπου οι μισοί κάτοικοι στα ψηλά σημεία από την άνοιξη και μετά δεν έχουν νερό να πλυθούν και να πιουν, με συνεχείς διακοπές νερού και με τις σχετικές αναρροφήσεις ως κακό επακόλουθο για την υγεία των πολιτών, που από το ίδιο δίκτυο τροφοδοτούνται και οι σταύλοι και μάλιστα σε τεράστιες αποστάσεις από το χωριό; Πώς να μείνει νερό για τους κατοίκους μετά; Αποσύνδεση των σταύλων από το δίκτυο του χωριού είναι αδύνατον να γίνει; Όχι βέβαια!
Κλπ, κλπ, κ. Κωνσταντόπουλε.
Το λέω με απογοήτευση γιατί πίστευα ότι εσείς, με τη γνώση σας και την εμπειρία σας κάτι θα λέγατε και για μας αυτή τη φορά, μιας και από την προηγούμενη τετραετία δε νομίζω να έχετε να καυχηθείτε ότι κάνατε κάτι για το Λιβαδερό, πέρα από την ..καθημερινότητα! Και μιλάμε για ένα χωριό που έχει 1.400 περίπου ψηφοφόρους, δε σας συγκινεί ο αριθμός;
Προλαβαίνετε όμως να ενσωματώσετε κάποια από τα παραπάνω στο πρόγραμμά σας σε επόμενες συνεντεύξεις σας! Έτσι κι αλλιώς λόγια είναι! Μέχρι να αποφασιστεί η εκπόνηση μελετών, να.. να…! Θα τελειώσει η τετραετία και μετά θα ζητήσουμε κι ένα μεγάλο συγγνώμη, όπως κάναμε κι από τους κατοίκους των Καμβουνίων, και όλα καλά! Έτσι κι αλλιώς για τα απομονωμένα χωριά πάντα θα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες κ. Κωνστατόπουλε, αυτές του αστικού ιστού! Αυτή είναι η μοίρα μας, την ξέρουμε από γεννησημιού μας και τη βιώνουμε καθημερινά!
Τρέξτε λοιπόν, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού σας αγώνα, σε επερχόμενες εκδηλώσεις του Λιβαδερού και σπεύσατε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας δίνοντας το χέρι σας χαιρετίζοντας τους κατοίκους του! Όταν όμως θα τους κοιτάξετε στα μάτια, να έχετε έτοιμη την απάντηση στο ερώτημα:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ, Κ. ΚΩΝΣΤΑΤΟΠΟΥΛΕ;

*το κείμενο αφορά όλους τους υποψηφίους δημάρχους (με αφορμή την ανακοίνωση του προγράμματος του κ. Κωνσταντόπουλου), εφόσον το πρόγραμμά τους είναι παρόμοιο!

ai-vreS είπε...

Αν αναφέρεσαι σε μας 6.54, δημοσιεύουμε τα δελτία τύπου των συνδυασμών. Στο συνδυασμό να τα πεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι Δήμαρχος για όλους τους Δημότες.Και για το Λιβαδερό αγαπητέ φίλε,νάσαι σίγουρος.Θα σας ακούσει και μετά θα πράξει με υπευθυνότητα και με έργα,θα σας ακούσει πρώτα,όχι δουλειές στο γόνατο και αοριστίες.Εχει την εμπειρία και την θέληση,δεν θα σας απογοητεύσει.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης αν δεν σας αρεσει ο κωνσταντοπουλος να ψηφίσετε παλι το γιατρό. Ηταν φανταστικός δήμαρχος και αυτος και οι σύμβουλοι του. Καλα να πάθετε. 100 χρονια πίσω

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Αγαπητέ 8,09

Κατ' αρχάς θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν ψηφίζεις μόνο εμένα αλλά μια ομάδα ανθρώπων που στελεχώνουν τον συνδυασμό και είναι ικανά και άξια στελέχη, με μεγάλες εμπειρίες για να ανταποκριθούν στις δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται ο δήμος μας.
Δεύτερον, σε μια σύντομη συνέντευξη όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος, προσπαθείς για κάθε χωριό να αναφερθείς σε ένα δύο πράγματα, τα πιο σημαντικά για το χωριό. Για το Λιβαδερό, το πιο σημαντικό είναι η κατασκευή του αρδευτικού. Με περισσότερες λεπτομέρειες θα αναφερθούμε στις επισκέψεις μας σε κάθε χωριό, όπου και θα αναλύσουμε το πρόγραμμά μας.
Αναφέρεις αρκετά προβλήματα (γιατρός, νερό, ΚΕΠ κλπ) που αφορούν την καθημερινή λειτουργία του δήμου και αφορούν την σημερινή δημοτική αρχή και όχι εμένα. Εγώ εδώ και 5 χρόνια δεν είμαι δήμαρχος.
Ιδιαίτερα για το ΚΕΠ να σου θυμίσω ότι εμείς ως δημοτική αρχή το είχαμε στελεχώσει με πρόσληψη υπαλλήλου. Έληξε η σύμβαση και η σημερινή δημοτική αρχή δεν έκανε νέα πρόσληψη.
Όσον αφορά τα μεγάλα έργα, όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα σε όλη την έκταση του δήμου. Όμως καμιά δημοτική αρχή δεν μπορεί να τα κάνει όλα την ίδια χρονική στιγμή. Χρειάζεται μια ιεράρχηση.
Επιπλέον για κάθε έργο που γίνεται πρέπει να υπάρχει ωφελιμότητα για τους πολίτες. Γι αυτό και μιλήσαμε για την μελέτη βιωσιμότητας για την τηλεθέρμανση Σερβίων. Γιατί αν προκύψει ότι η θέρμανση θα είναι ακριβότερη από το πετρέλαιο, τότε τι νόημα έχει να κάνεις έργο τηλεθέρμανσης;
Ένα τελευταίο. Εμείς όταν ανακοινώνουμε κάτι, το έχουμε αξιολογήσει, το έχουμε κοστολογήσει και ξέρουμε πώς θα το κάνουμε. Δεν λέμε λόγια στον αέρα. Κουβαλάμε γνώση, εμπειρία, έχουμε μεγάλη διάθεση για προσφορά και είμαστε βέβαιοι ότι όταν λέμε κάτι μπορούμε και να το κάνουμε. Κάτι που οι άλλοι δεν έχουν.
Δοκιμάσαμε και τον Κοσματόπουλο και δες που κατάντησε ο τόπος μας. Έχουμε περιθώριο για άλλα πειράματα; Κατά την γνώμη μου όχι.
Γι αυτό λοιπόν αγαπητέ πρέπει να ψηφίσεις εμένα και τον συνδυασμό μας.

Ανώνυμος είπε...

Απαντώντας τελείως φιλικά στον/στην 8:09, διότι ευελπιστώ πως όλοι όσοι μένουμε σε αυτό τον τόπο θέλουμε το καλό του και δεν υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες, έχω να πω τα εξής.
1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ, Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ;…. Διότι είναι ο μόνος ο οποίος γνωρίζει, έχει την εμπειρία, έχει πρόγραμμα (ο μόνος που παρουσίασε τις θέσεις του!) και όρεξη για δουλειά, ώστε να αλλάξει ο τόπος μας! Εάν κάποιος παρακολούθησε την εν λόγω συνέντευξη είδε ότι δεν θα παίρνει τον μισθό του Δημάρχου, εφόσον εκλεγεί, το ίδιο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα??? Εκτός και αν δεν θέλει κάποιος να δει την πραγματικότητα! Δεν δείχνει έναν άνθρωπο με αξίες και όρεξη για εργασία??? Τώρα 5 χρόνια τι είδαμε…? Τίποτα απολύτως! Για όλους τους ανωτέρω λόγους ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ!!!
2. Στην συνέντευξη του ο κ. Κωνσταντόπουλος έκανα αναφορά για τις εργασίες που απαιτούνται έτσι ώστε να τελειώσει το κλειστό γυμναστήριο στο Τρανόβαλτο και να δοθεί προς χρήση από όλους στην περιοχή. Δεν θα είναι μόνο για το Τρανόβαλτο! Επίσης είναι δυνατόν να απέχει το Λιβαδερό 12χλμ από το Τρανόβαλτο και να γίνεται συζήτηση για δημιουργία και άλλου κλειστού γυμναστηρίου στο Λιβαδερό? Άρα σε κάθε χωριό και ένα γυμναστήριο…είναι αστείο να λέγονται τέτοια πράγματα…!
3. Σχετικά με το ΚΕΠ, μίλησε ότι εφόσον θα εκλεγεί θα πραγματοποιήσει διοικητική αναδιοργάνωση στις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά τώρα δεν είναι Δήμαρχος για να ευθύνεται για το ΚΕΠ, άλλοι ευθύνονται που είναι τώρα Δημοτική Αρχή εδώ και 5 χρόνια, τι έκανα για αυτό? Και για αυτό ο Κωνσταντόπουλος φταίει? Από όσο γνωρίζω επί Δημαρχίας του λειτουργούσε κανονικότητα το ΚΕΠ, όπως επίσης υπήρχε και υπάλληλος για θέματα δημοτολογίου κ.α.
4. Για να γίνουν έργα πρέπει πρώτα να γίνουν μελέτες και έπειτα να προχωρήσει η υλοποίηση τους!
5. Είδες ποτέ να μην δίνει το χέρι του ή να μην χαιρετά τον κόσμο? Φτάνει πια αυτή η καραμέλα για το καλό του τόπου μας! Θέλουμε ή δεν θέλουμε επιτέλους έναν άνθρωπό άξιο και κατάλληλο για Δήμαρχο, με εμπειρία και γνώσεις όπως τον Κωνσταντόπουλο για να μας βγάλει από το αδιέξοδο? Μήπως προτιμούμε άλλα 4 χρόνια ανυπαρξίας και διάλυσης του Δήμου μας? Εγώ προσωπικά δεν θέλω!!!
Εγώ προσωπικά, όπως και πολύ ακόμη κόσμος θα ψηφίσουμε τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ στις εκλογές της 26ης Μαΐου, για να ορθοποδήσει επιτέλους ο τόπος μας και να βγει από το αδιέξοδο που είναι τώρα! Τέλος τα πειράματα, διότι είδαμε τα αποτελέσματα τώρα 5 χρόνια!

Το Προφίλ μας