Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Συνδυασμός Δημοτική Συνεργασία Σερβίων & Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Τώρα οι πολίτες ξέρουν Όχι άλλες άστοχες επιλογές.Όχι πειράματα. Όχι νέες δοκιμασίες για τα Σέρβια και τα χωριά μας...

.
Πηγή βίντεο: Live-avles.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη ειμαστε μαζι σου! Ακριβως, οχι αλλα πειραματα και επιλογες που θα μας πανε και αλλο πισω!!! Προχωρα δυναμικα μαζι με τους αξιους συνεργατες σου, υποψηφιους δημοτικους συμβουλους και να εισαι σιγουρος πως ολοι θα σε στηριξουμε για την ΝΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία!Είσαι ένας άξιος εργατικος ,ευγενικος και τίμιος άνθρωπος!

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπος ικανός, προσιτός, εργατικός, δημιουργικός...!!! Τι άλλο χρειάζεται ο Δήμος για να πάει μπροστά??? Τίποτα απολύτως, απλά τον Κωνσταντόπουλο ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Καλή επιτυχία σε εσένα και στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σου!!! Η στήριξη και η πρωτιά - νίκη είναι δική σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε live-avles κάνεις που κάνεις το καλό και βιντεοσκοπείς όλα τα δρώμενα της περιοχής και μπράβο σου, κάντο σωστά τουλάχιστον. zoom in zoom out συνέχεια μας πόνεσαν τα μάτια απο το κούνημα. βάλε έναν τρίποδα και άσε να τραβάει μόνη της η κάμερα. Πάντα φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Κος Κωνσταντόπουλος γίνει πιό ανθρώπινος και φιλικός(με την καλή έννοια) και αφήσει στην άκρη αυτή την ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά, τότε δεν έχω λόγο να μη τον ψηφίσω.Το υπόσχεσαι Κε Κωνσταντόπουλε;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ 5.50. ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΪΔΕΥΕ.
ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΜΠΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

6.18 μάλλον δεν κατάλαβες,είπα δεν έχω άλλον λόγο να μη τον ψηφίσω,επομένως τον πιστεύω για Δήμαρχο.Ημουν σαφής αλλά εσύ το παρεξήγησες,δεν πειράζει.

Το Προφίλ μας