Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Τα βιογραφικά και οι φωτογραφίες τριών υποψηφίων της Δημοτικής Συνεργασίας Σερβίων – υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος

Τα βιογραφικά και οι φωτογραφίες τριών υποψηφίων της Δημοτικής Συνεργασίας Σερβίων – υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος 


Νίκος Παπαδημόπουλος
Ο Παπαδημοπουλος Νίκος γεννήθηκε το 1959 στο Πολύρραχο του Δήμου Σερβίων. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Πολυρράχου, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σερβίων και στη Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας του ΤΕΙ Λάρισας.
Από το 1985-1991 εργάστηκε στη λιπασματοβιομηχανία ΑΕΒΑΛ. Έως το 2002 διατηρούσε κατάστημα με αγροτικά προϊόντα στα Σέρβια, ενώ το 1996 προσλήφθηκε στον Τομέα Προστασίας Περιβάλλοντος και Αποκατάστασης Εδαφών του ΛΚΔΜ της ΔΕΗ Α.Ε, όπου εργάζεται έως σήμερα. Υλοποίησε δεκάδες έργα αναδάσωσης και εγκατάστασης πρασίνου αποκτώντας το πτυχίο εργοληπτών. Συμμετείχε σε επιτροπές διεξαγωγής δημόσιων διαγωνισμών και παραλαβής έργων, αποκτώντας εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική παρακολούθηση και διαχείριση συμβάσεων. Επικεφαλής του κλιμακίου της ΔΕΗ για την εκτέλεση έργων κοινωνικής ευθύνης σε δήμους και οικισμούς (κατασκευή γηπέδων, αγροτική οδοποιία, καθαρισμοί σκουπιδότοπων, κατασκευές περιφράξεων), συνέβαλε στην αναμόρφωση του τρόπου εκτίμησης του φυτικού κεφαλαίου των προς απαλλοτρίωση εκτάσεων, εξοικονομώντας για την επιχείρηση τεράστια ποσά.
Υπήρξε ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Κρανιδίων, του ΤΙΤΑΝΑ Σερβίων και της Αναγέννησης Σερβίων. Κατέχει πτυχίο προπονητή ποδοσφαίρου και έχει εργαστεί στην Αναγέννηση, στον Απόλλωνα Αυλών και στον ΤΙΤΑΝΑ με τον οποίο ως προπονητής και ποδοσφαιριστής κατέκτησε 7 τίτλους. 
Υπηρέτησε στη θέση του κοινοτικού συμβούλου Πολυρράχου, υπήρξε πρόεδρος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης, Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου Πολυρράχου, ήταν μέλος της δημοτικής επιτροπής Δημοτικού Σταδίου Σερβίων και της επιτροπής «Ποιότητα ζωής» του Δήμου Σερβίων καθώς και μέλος του Δ.Σ. της κολυμβητικής ομάδας του Ποσειδώνα Κοζάνης.
Είναι παντρεμένος με την Άννα Στεργιοπούλου, φυσικοθεραπεύτρια στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και έχουν δύο παιδιά: τον Θανάση, υπ. διδάκτορα στο τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του ΑΠΘ, και την Καλλιόπη, πτυχιούχο μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.




Σαββατούλα Κτενίδου

Η Κτενίδου Σαββατούλα γεννήθηκε στα Κρανίδια. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων. Παιδί προσφύγων-τρίτη γενιά και μεταναστών στη συνέχεια, πέρασε τα φοιτητικά της καλοκαίρια στη Γερμανία, αρχικά στο Λίπσταvτ και στη συνέχεια στο Ζόλινγκεν, όπου εργαζόταν σε εργοστάσιο στο οποίο δούλευαν και οι γονείς της.
Μετά την αποφοίτηση της εργάστηκε για 35 ολόκληρα χρόνια ως φιλόλογος στο Γυμνάσιο Σερβίων, όπου διετέλεσε υποδιευθύντρια και στη συνέχεια διευθύντρια τα τελευταία 15 χρόνια της καριέρας της με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του κλάδου της. Εργάστηκε με ζήλο και ως γυναίκα και επιστήμων  προσπάθησε να δώσει ένα νέο ήθος και ύφος στη διοίκηση σχολικής μονάδας και στη διαμόρφωση χαρακτήρων και προσωπικοτήτων υποστηρίζοντας την ανθρωπιστική παιδεία για τους μαθητές και τις μαθήτριές της.
Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα».
Είναι παντρεμένη με τον Μάρκο Τσιτσόπουλο και έχουν τρείς κόρες.






Βάγια Βητοπούλου
 
Η Βητοπούλου Βάια, με καταγωγή από το Τρανόβαλτο, γεννήθηκε το 1968 και διαμένει στις Αυλές. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό χώρο.
Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.  

 
Γραφείο Τύπου
της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων  



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιολογες υποψηφιοτητες για τον Δημο μας! Μπραβο Βασιλη για τις επιλογες σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κ. Κωνσταντόπουλε για την επιλογή σας, να εντάξετε στο ψηφοδέλτιο σας, ανθρώπους ικανούς και άξιους, ώστε μαζί με εσάς να μπορέσει ο Δήμος να επανέρθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς!

Το Προφίλ μας