Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ai-vreS: Φραστικό επεισόδιο με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Θεοφύλακτο στα Σέρβια! - Έφυγε κακήν κακώς από μαγαζί.

Την πόλη των Σερβίων επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Θεοφύλακτος κάνοντας περιοδεία στη λαϊκή αγορά και στο κέντρο των Σερβίων. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνοντας σε μαγαζί των Σερβίων, του επιτέθηκαν φραστικά οι παρευρισκόμενοι θαμώνες. 
Σε έντονο ύφος και με φωνές άρχισαν να τον κατηγορούν για την υποτίμηση της κοινωνίας των Σερβίων σε σχέση με την αυτονομία του  Βελβεντού.
Η ένσταση των παρευρισκόμενων σχετίζεται όχι με την αυτονομία ως γεγονός αλλά με την τεκμηρίωση που αυτή πραγματοποιήθηκε, θεωρώντας ότι υποτιμήθηκαν οι Σερβιώτες.
Στο επιχείρημά του ότι δεν υπήρξε τέτοια πρόθεση, οι θαμώνες υποστήριξαν ότι η αυτονομία δεν έλυσε κανένα πρόβλημα, αντίθετα δημιούργησε νέα.

"Να σηκωθείς να φύγεις"! ακούστηκε μέσα στο μαγαζί και ο κ. Θεοφύλακτος  αποχώρησε ταραγμένος. 
Να σημειώσουμε ότι η διαμαρτυρία των κατοίκων ήταν αρκετά έντονη αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και βρισιές.
ai-vreS

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και πολύ καλά του κάνανε.... μόνο που αποδέχτηκαν αυτή την αιτιολογική έκθεση φτάνει... ΟΛΟΙ οι βουλευτές του νομού πρέπει να μαυριστούν στα Σέρβια....

Αιανή Πόλις Μακεδονίας είπε...

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό,Θεοφύλακτε!!!Πέρνα και από Αιανή να λάβεις τα χαιρετίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Σπέρνω ανέμους,θερίζω θύελλες!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι ίδιοι υποτιματε τον τόπο σας.Μιλησε η Χιονια στη Λαϊκή Συνελευση στο Βελβεντο και είπε ότι στα Σερβια έχετε την Κάστρο πολιτεία την Κάστρο πολιτεία την Κάστρο πολιτεία. ....

Ανώνυμος είπε...

Ντρεπομαι που είμαι σερβιωτης. Αντί να ασχολούμαστε με τον αλίμονο που εκείνη την ώρα ήταν στο δήμαρχειο αντί να ασχολούμαστε με τον τόπο μας που καταστρέφει από αυτούς τους άχρηστους ασχολούμαστε με το βελβεντο. Ναι ρε καλά τα είπανε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Που ακριβώς υποτιμήθηκαν τα Σέρβια; Ότι νά΄ναι λες.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι νάτανε πολλοί σαν τον θεοφύλακτο.Τέτοια συμβάντα δεν αρμόζουν στα Σέρβια.Εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ποιοί ήταν που συμπεριφέρθηκαν μ'αυτόν τον τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Nτροπή!

Ανώνυμος είπε...

Συμπεριφορες που δεν τιμουν τα Σερβια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ...Γ...ΑΙ ΒΡΕΣ...Ο ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΤΩ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ...ΑΠΛΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Βρε ποιο Βελβεντό;Ολόκληρη Μκαεδονία πρόδωσαν οι ξευτίλες.

Το Προφίλ μας