Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Περιοδεία στο Βελβεντό πραγματοποίησε την Κυριακή 21/4, κλιμάκιο του ΚΚΕ

Περιοδεία στο Βελβεντό πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Απρίλη κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χαστά Θανάση, υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με την Λαϊκή Συσπείρωση, την Κουζιάκη Τίνα υποψήφια ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ και την Γκαμπράνη Ειρήνη υποψήφια δήμαρχο στο Βελβεντό με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Βελβεντό την περασμένη εβδομάδα, στην συζήτηση με τους κατοίκους αναδείχθηκε πως παρά τις φανφάρες της κυβέρνησης περί δικαίωσης και περί δίκαιου που έγινε πράξη την ίδια στιγμή η ζωή που βιώνει ο λαός της περιοχής αποκαλύπτει την πραγματικότητα για την πολιτική που ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση, με τη Δυτική Μακεδονία να σπάει τα ρεκόρ σε ποσοστά ανεργίας.
Ταυτόχρονα, το κλιμάκιο του ΚΚΕ ανέδειξε τον αντιδραστικό χαρακτήρα του νομοσχεδίου του Κλεισθένη που δένει χειροπόδαρα τους Δήμους και τις Περιφέρειες με τους όρους της «ανταποδοτικότητας» και της επιχειρηματικής λειτουργίας,. Οι διοικητικές αλλαγές που έγιναν και εξελίσσονται στην Τοπική Διοίκηση, ούτε έφεραν, ούτε θα φέρουν ανάπτυξη προς όφελος του λαού.
Τέλος, κάλεσαν τον κόσμο με ενιαίο κριτήριο ψήφου να στηρίξει σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς αυτή θα είναι η πιο καθαρή απάντηση του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από την ΕΕ, τις κυβερνήσεις, φτάνοντας στις περιφέρειες και τους δήμους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βάλετε φωτογραφίες των υποψηφίων για να τους δούμε επειδη είναι από άλλες περιοχές άγνωστοι στο Βελβεντό. Άλλος από Σαλονικη άλλος από Κρανιδια άλλος από Κοζανη. Δουλευόμαστε κανονικά μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Τι να τις κανεις τις φωτογραφιες που το παιζεις και ανηξερος. Αν θελεις να δουλευεσαι δικσιωμα σου.

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφίες θέλουμε να τους γνωρίσουμε και μεις. Εσεις μας δουλεύετε.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ακούστηκε ότι έχουν υποφήφιο 85 χρονών άνθρωπο. αν είναι αλήθεια τι άλλο να λέμε τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Οπως και να 'χει η κατάσταση,
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, είναι που με θυμίζει
άλλες εποχές και με φοβίζει.
Αν η Δημοκρατία είναι η θέληση του ΕΝΟΣ,
τότε ζήτω!!!

Το Προφίλ μας