Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Για 5η φορά έρχεται το θέμα του δανείου 2 εκατομ. ευρώ στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού!

 Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ. θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Περί σύναψης δανείου για ισοσκέλιση προϋπολογισμού του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ........... με την υποθεση της αυξησεις των Δημοτικων τελων ηλεκτροδοτησς εξαιτίας του Βελβεντου τώρα που έφυγε το Βελβεντο απο τα Σερβια τι θα γίνει θα εξακολουθούνε να πληρωνουνε οι Σερβιώτες ?

Ανώνυμος είπε...

αχ δημος ΔΕΝ ειναι τα σερβια ειναι και το λιβαδερο το τρανοβαλτο η ελατη οι αυλες κλπ κλπ

κατα τα αλλα οσον αφορα το δανειο ειναι απλα τραγικο να ζητανε δανειο δυο μηνες πριν τις εκλογες σε ενα δημο που διασπαται περσι γιατι δεν το πηραν; και αληθευει οτι κανεις δεν εχει δει αυτο τον προυπολογισμο που του λειπουν δυο εκατομυρια και καποιοι λενε οτι χρειαζονται παραπανω; και οτι καποιοι δεν θελουν να τον βγαλουν στον αερα γιατι εχει πολλες τρυπες; αληθευει οτι χρωστανε λεφτα σε εργαζομενους;

Ανώνυμος είπε...

η αύξηση των δημοτικών τελών στις δημοτικές Ενότητες Σερβίων, Καμβουνίων και Λιβαδερού, για την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό, πραγματοποιήθηκε για να ισοσκελιστούν με αυτά που κατέβαλαν (1,10€ ανά τ.μ. κατοικίας) οι δημότες στη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού. Ενώ στα Σέρβια ήταν ο,70€ ανά τ.μ. Και αυτό ίσχυε για όλα τα έτη του Καλλικρατικού Δήμου. Δηλαδή οι βελβεντινοί κατέβαλαν 50% περισσότερα τέλη από το 2010 έως και το 2017!!! Για ίδιες υπηρεσίες!! Και αυτό το ανέχτηκαν και η προηγούμενη δημοτική Αρχή και η νυν.

Ανώνυμος είπε...

πες μου τωρα οτι οι κατοικοι των καμβουνιων απολαμβανουν τις ιδιες ποιοτικες υπηρεσιες οπως στο βελβεντο και τα σερβια!!!!!
και μπραβο των βελβεντινων αλλα ρε παιδια οι κατοικοι του ορεινου ογκου ειναι ξεχασμενοι απο τον θεο!

Το Προφίλ μας