Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Συνέντευξη του Χρήστου Ελευθερίου στο kozan.gr και τη δημοσιογράφο Νατάσα Χατζηγεωργίου

Στην οικονομική κατάσταση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον» και υποψήφιος δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, Χρήστος Ελευθερίου, επισημαίνοντας, πως «Εάν δεν συμμαζέψουμε τα οικονομικά του Δήμου δεν μπορεί να γίνει τίποτα», ενώ είπε χαρακτηριστικά πως «Συμμάζεμα σημαίνει απλά να γίνουμε ωσάν πολίτες μη μπαταχτσήδες».
Επιπλέον ο κ. Ελευθερίου, μιλώντας στο kozan.gr, αναφέρθηκε σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα έθεσε σε θέσετε σε αδρές γραμμές το αναπτυξιακό πλάνο του συνδυασμού του.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
Πως αξιολογείτε την λειτουργία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού την τελευταία τετραετία; Ποιες οι αστοχίες στη διαχείριση από την Δημοτική Αρχή;
Θεωρώ πως ή Δημοτική Αρχή έχει αποτύχει παταγωδώς. Δεν έχει καμία συνοχή, καμία επαφή με το περιβάλλον και απλά πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο. Μόνο πίσω πήγε την περιοχή.

Έχετε κάποιο πλάνο για την οικονομική διαχείριση του δήμου, καθώς υπολείπεται σε έσοδα κατά 3 εκατομμύρια ευρώ περίπου.
Εάν δεν συμμαζέψουμε τα οικονομικά του Δήμου δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Συμμάζεμα σημαίνει απλά να γίνουμε ωσάν πολίτες «μη μπαταχτσήδες». Άρα το πρώτο και βασικό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε έσοδα. Δυστυχώς όσο αυξάνεται ο όγκος των ανείσπρακτων τόσο πιο δύσκολα τα εισπράττεις. Άρα θα αναγκαστούμε να μπούμε σε μία διαδικασία δόσεων, σε μία διαδικασία που ο πολίτης συνεχώς να πληρώνει.
Τι εννοείται λέγοντας να γίνουμε σαν πολίτες «μη μπαταχτσήδες»;
Ο μπαταχτσής είναι αυτός που αποφεύγει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του. Τώρα εμείς σαν Δημοτική Αρχή , η προηγούμενη Δημοτική Αρχή έκανε τον κάθε πολίτη μπαταχτσή, με τη λογική ότι δεν του έστελνε όπως θα έπρεπε τους λογαριασμούς. Άρα ενώ ο πολίτης θέλει να είναι τυπικός, η Δημοτική Αρχή τον κάνει αναγκαστικά μπαταχτσή, όχι ο ίδιος ο πολίτης.
Εσείς πως θα το επιτύχετε αυτό σε περίπτωση που εκλεγείτε;
Θα το επιτύχουμε με σκληρή δουλειά. Με τη λογική ότι δεν μπορούν να μένουν να μένουν τα ρολόγια χωρίς να γράφονται, με τη λογική ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη σειρά, να ξέρουμε πόσα ρολόγια υπάρχουν, πόσο νερό μπαίνει, πόσο νερό βγαίνει σε κάθε περιοχή. Άρα υπάρχουν απλές κοινές λογικές και έξυπνα ρολόγια που μπορούν να μπουν στο δήμο και να καταγράφονται οι τιμές αυτόματα, να καταγράφονται οι χρεώσεις αυτόματα, είμαστε στον καιρό της τεχνολογίας , όλο μπορούν να γίνουν πλέον με τη βοήθεια ενός μηχανήματος. Άρα θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσουμε είναι στις υποδομές που έχει να κάνει με τις εισπράξεις γρήγορα και εύκολα μέσω των δημοτών. Φανταστείτε ότι δεν μπορούν οι δημότες να πληρώνουν. Έχω πει ότι όλες οι συναλλαγές του δήμου θα μπορούν να γίνονται με πλαστικό χρήμα. Άρα να τελειώσουμε και τη λογική μπαίνει, τι μπαίνει, πως μπαίνει και γιατί μπαίνει το χρήμα στο δήμο. Όταν υπάρχει η λογική του πλαστικού χρήματος δεν υπάρχει λόγος ούτε να κρύβει έσοδα ο δήμος, ούτε να χάνονται έσοδα από τον δήμο.
Επειδή η παρούσα Δημοτική Αρχή επέβαλλε ανταποδοτικά τέλη κινούμενη σε μία λογική αυξήσεων με στόχο τα έσοδα. Εσείς πως στοχεύετε να διαχειριστείτε αυτό το ζήτημα σε περίπτωση εκλογής σας;
Αυτό το έκανε για να εισπράξει μέσω της ΔΕΗ. Είναι φανερό και ξεκάθαρο. Όταν δεν εξορθολογήσεις τα έσοδά σου, είναι λογικό να κάνεις αυξήσεις για να εισπράξεις. Είναι ότι πιο φορομπηχτικό μπορεί να υπάρξει. Αντί να πάμε σε νέες μεθόδους, να μπορούμε να δημιουργήσουμε την Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης, η οποία θα λειτουργεί με συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα και οι άνθρωποι που θα δουλεύουν εκεί θα παρουσιάζουν μέσα σε ένα μήνα, σε ένα τρίμηνο τη δουλειά που έκαναν, πάνω σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στις βλάβες, τότε θα μπορούμε να ελέγξουμε και κάποια πράγματα από πλευράς εσόδων. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο κρίσιμο.
Πέραν λοιπόν του εξορθολογισμού των οικονομικών αλλά και των ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας, μπορείτε να θέσετε σε αδρές γραμμές το αναπτυξιακό πλάνο του συνδυασμού σας για τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού; Σε ποιες δράσεις θα επικεντρωθείτε;
Σε δύο άξονες, την διοίκηση και και διαχείριση της καθημερινότητας και το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης. Στη διοίκηση συζητάμε για δημοκρατική λειτουργία, διαφάνεια και διαρκή έλεγχο παντού. Βασικοί στόχοι είναι η αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας του δήμου, η υποχρεωτική ανάρτηση στον ιστοχώρο του Δήμου όλων των αποφάσεων. Μείωση των δαπανών, κατάρτιση και εφαρμογή τιμολογιακής πολιτικής, ανεξάρτητο όργανο ελέγχου και διαφάνειας, ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους επαγγελματίες και διασύνδεση και συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς. Έτσι πιστεύω ότι με ένα γραφείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, με μια καλή απογραφή –αξιολόγηση –αξιοποίηση ανθρώπινων πόρων, με ένα βασικό κέντρο διαχείρισης προβλημάτων και ένα σχέδιο πολιτικής προστασίας , αν καταφέρουμε να «χτυπήσουμε» στον εθελοντισμό στη νεολαία και στην αλληλεγγύη, μπορούμε να πάμε καλύτερα. Αυτά θεωρούμε ότι είναι οι βασικοί μας στόχοι. Όσον αφορά την ύδρευση, την καθαριότητα, την παιδεία, τις τοπικές κοινότητες θεωρούμε ότι αυτά πρέπει να είναι ειλημμένα.
Επειδή κάνατε λόγο «για αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας» στο δήμο, θεωρείτε πως ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού στην περούσα φάση δεν λειτουργεί δημοκρατικά;
Θεωρώ ότι δεν λειτουργεί καν. Ο δήμαρχος είναι η κεφαλή, από εκεί και κάτω υπάρχει Δημοτικό Συμβούλιο αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δε λειτουργεί. Όλα αυτά πρέπει να ξεκινήσουν από μηδενική βάση . Όταν ο δήμαρχος δεν έχει την τυπική πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάνει έξι και εφτά φορές συνεδρίαση για περάσει τον προϋπολογισμό, πως θα λειτουργήσει ο δήμος; Άρα όλα πρέπει να ξεκινήσουν από μηδενική βάση με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο . Οι βασικές δημοκρατικές αρχές πρέπει να λειτουργούν, και όχι να τραβάει ο καθένας το δικό του δρόμο.
B’ Mέρος Συνέντευξης στο kozan.gr
Ο επικεφαλής της παράταξης «Γέφυρα στο μέλλον» για το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, Χρήστος Ελευθερίου, αναφερόμενος στο αίτημα ανεξαρτητοποίησης του Βελβεντού στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο kozan.gr ανέφερε πως «[Η ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού] είναι ένα μεγάλο λάθος για το σύνολο του δήμου αν συμβεί», ενώ επεσήμανε πως «το να ενώσεις δύο δήμους είναι εύκολο, το να αποκόψεις ένα κομμάτι είναι πολύ δύσκολο».
Δείτε τι ακριβώς δήλωσε:
Ν.Χ.: Βλέπετε θετικά την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού σε περίπτωση που τελικά υλοποιηθεί ή θεωρείτε πως θα δημιουργήσει προβλήματα;

Χ.Ε.: Όσο διαιρείς και βασιλεύεις, τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα. Η ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού πιθανόν να είναι κάτι θετικό για το νέο Δήμο Βελβεντού. Για το σύνολο όμως του Δήμου θεωρώ πως δεν θα είναι θετικό, είναι ένα μεγάλο λάθος αν συμβεί. Θα πάει πίσω το δήμο και δεν ξέρω όπως θα λειτουργήσει αυτό. Με ποιο νομικό πλαίσιο και πόσο εύκολα θα διαχωριστούν οι καταστάσεις. Γιατί το να ενώσεις δύο δήμους είναι εύκολο, το να αποκόψεις ένα κομμάτι είναι πολύ δύσκολο. Θεωρώ ότι αυτή η απόφαση σίγουρα θα πάει πίσω τον τόπο και αν συμβεί στην πράξη θα πρέπει να καθίσουμε σοβαρά να το δούμε αμέσως μετα τις εκλογές. Όσο η κεντρική κυβέρνηση το αφήνει, όλο και πιο δύσκολο φαντάζει να γίνει. Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα, γρήγορα και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο νομοθέτης είναι σοφός για να αποφασίσει αν θα πρέπει να γίνει ανεξάρτητο το Βελβεντό ή όχι.
==================================
Συνεχίζοντας τη συνέντευξη στο kozan.gr,  στις διερευνητικές επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το πολιτικό «διαζύγιο» με τον συνδυασμό Κωνσταντόπουλου αλλά και τις αιτίες της ήττας στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον» και υποψήφιος δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, Χρήστος Ελευθερίου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας στο kozan.gr ανέφερε πως «Νομίζω ότι [η ήττα στις εκλογές του 2014] ήταν προσωπική ήττα του κ. Κωνσταντόπουλου» ενώ υπογράμμισε πως « ομάδα η οποία χάνει, νομίζω ότι πρέπει να ανανεώνεται».
Διαβάστε τη συνέχεια:

Πρόσφατα έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με εσάς και με τους κυρίους Κωνσταντόπουλο, Λιάκο, Γαβριηλίδη, καθώς και την κυρία Ανδρεάδου. Προέκυψε κάτι σημαντικό, ενδεχομένως να προκύψει σύντομα ή είναι κάτι που έκλεισε οριστικά;
Εγώ έκανα μία σαφέστατη πρόταση σε αυτή τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε όπως ακριβώς είπατε. Είπα λοιπόν, αφού όλοι είναι έτοιμοι να κατέβουν στις εκλογές , να μαζευτούμε στο Πνευματικό Κέντρο οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνδυασμοί τους , και να αναδείξουμε τον καλύτερο υποψήφιο Δήμαρχο και την καλύτερη ομάδα υποψηφίων, η οποία θα μπορέσει να διοικήσει το δήμο. Αυτή ήταν η δική μου πρόταση. Δε είδα καμία εξέλιξη, απλά οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησαν σκόπιμο ότι έπρεπε να μας μαζέψουν εκεί , εγώ τους δήλωσα ότι είμαι υπερκομματικός δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αυτό με ενδιαφέρει είναι το καλό του τόπου και γι’αυτό τον σκοπό θα κάνω όλες εκείνες τις κινήσεις που θα αναδείξουν το καλύτερο Δημοτικό Συμβούλιο. Από εκεί φύγαμε χωρίς να προκύψει κάτι. Δεν χρειάζομαι ουδεμία στήριξη από κανένα κόμμα.
Γιατί χώρισαν πολιτικά οι δρόμοι σας με τον κ. Κωνσταντόπουλο;
Γιατί θεωρώ ότι ο κύκλος ενός πολιτικού όταν χάνει από κάποιον αντίπαλο κλείνει. Είχα πει στον κ. Κωνσταντόπουλο πριν από ένα χρόνο περίπου, ότι ο κύκλος του στην περιοχή έχει τελειώσει. Γιατί ομάδα η οποία χάνει, νομίζω ότι πρέπει να ανανεώνεται.
Πιστεύετε ότι μετά την εκλογική ήττα, έπρεπε να παραιτηθεί από την θέση του επικεφαλής της παράταξης;
Όχι βέβαια, ο λαός τον εξέλεξε στην αξιωματική αντιπολίτευση. Άρα το χρέος του είναι και να κινείται και για το καλό του τόπου να επιτελεί το καθήκον του. Γιατί όταν χάνει αποσύρεσαι.
Που αποδίδετε την ήττα της Ενωτικής Κίνησης στις εκλογές του 2014; Θεωρείτε προσωπική ευθύνη του Βασίλη Κωνσταντόπουλου το εκλογικό αποτέλεσμα;
Θεωρώ ότι οι επιλογές στην κατάρτιση του συνδυασμού δεν ήταν οι κατάλληλες. Αυτά όμως είναι περασμένα και δεν έχει αξία να το ψάχνουμε τώρα πια. Αυτό που έλεγα στον κ. Κωνσταντόπουλο πάντα είναι πως η ομάδα πρέπει να είναι αδαμάντινη και τα διαμάντια πρέπει να ψάξεις για να τα βρεις, δεν επαναπαύεσαι. Από τη στιγμή που πολλά και πρώτα διαμάντια έφυγαν από την ομάδα, έπρεπε να βρεθούν τα καινούρια διαμάντια και αυτά βρίσκονται με ψάξιμο και δυσκολία και φυσικά για να μας ακολουθήσουν τα διαμάντια πρέπει να εμπνευστούν από τον αρχηγό. Πιθανόν κάποια λάθη έγιναν τα οποία οδήγησαν στην ήττα.
Να το θέσω διαφορετικά. Η ήττα του 2014 ήταν ήττα του συνδυασμού ή του κ. Κωνσταντόπουλου κατά την άποψή σας;
Νομίζω ότι ήταν προσωπική ήττα του κ. Κωνσταντόπουλου. Ο συνδυασμός την πρώτη Κυριακή του έδωσε πολύ υψηλό ποσοστό. Άρα τη δεύτερη Κυριακή κερδίζει το πρόσωπο. Και εκεί πιστεύω ότι έχω περισσότερες δυνατότητες να κερδίσω το δήμο. Γιατί δυόμιση χιλιάδες άνθρωποι γνωρίζουν προσωπικά εμένα με το μικρό μου όνομα και θέλω να πιστεύω ότι τα τριάντα χρόνια δουλειάς έχω αποδείξει ότι υπάρχει ένας καλός στρωμένος δρόμος, και σε πολιτικό επίπεδο.

Γ’ Mέρος Συνέντευξης στο kozan.gr
Στους πολιτικούς του αντιπάλους, τις πιθανές συνεργασίες αλλά και στο σύστημα της απλής αναλογικής που θα εφαρμοστεί στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον» και υποψήφιος δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, Χρήστος Ελευθερίου, επισημαίνοντας, πως «Η απλή αναλογική θέλει ανθρώπους της σύνθεσης και όχι ξερόλες και ανθρώπους που θα κάνουν του κεφαλιού τους».
Επιπλέον ο κ. Ελευθερίου μιλώντας στο kozan.gr, υπογράμμισε πως « ο Δήμαρχος δεν είναι για να πιάνει χέρια και να χτυπάει πλάτες».
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
Ν.Χ.:Με την απλή αναλογική, ενδεχομένως να προκύψουν συνθέσεις στα Δημοτικά Συμβούλια, οι οποίες θα επιβάλλουν συνεργασίες ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους. Βλέπετε θετικά αυτή την πρακτική;
Χ.Ε.:Θεωρώ ότι για μεγάλες κοινωνίες είναι το ιδανικό. Για μικρότερες κοινωνίες σαν τις δικές μας, έχει τα προβλήματά του. Όταν οι ρόλοι είναι διακριτοί και εγώ το έχω πει, από την πρώτη στη δεύτερη Κυριακή αν εκλεγώ θα ονοματίσω με ποιους θα συνεργαστώ. Ο κόσμος θα ξέρει με ποιους θα συνεργαστώ, άρα δεν θα υπάρχει τίποτα κάτω από το τραπέζι. Γι’ αυτό το λόγο η απλή αναλογική θέλει ανθρώπους της σύνθεσης και όχι ξερόλες και ανθρώπους που θα κάνουν του κεφαλιού τους. Γιατί θα αναγκαστούν να συνεργαστούν και με τους πιθανούς αντιπάλους.
Ν.Χ.:Σε περίπτωση που εκλεγείτε θα επιδιώξετε συνεργασίες;
Χ.Ε.:Χωρίς συνεργασίες δεν μπορεί να υπάρχει δήμος. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε σκόρπιοι. Άλλωστε το σύνθημα της «Γέφυρας» είναι «Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί». Όλοι έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι, άρα ο καθένας ο οποίος θα εκλεγεί θα έχει το ρόλο του. Όλοι μαζί πρέπει να πάμε σαν ένας ενιαίος συνδυασμός από εκεί και μετά. Γιατί οι εκλογές τη μέρα που θα τελειώσουν, τελειώνουν. Μετά μπαίνει ο τόπος μπροστά.
Ν.Χ.:Οι πολιτικοί σας αντίπαλοι σας διαβλέπουν υστεροβουλία στην δραστηριοποίησή σας με τα κοινά και σας κατηγορούν πως είχατε απομακρυνθεί από την πολιτική και κοινωνική ζωή της περιοχής. Τι απαντάτε;
Χ.Ε.: Σε αυτούς που λένε ότι απέχω απαντώ ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγραψα τέσσερα βιβλία, έκανα πέντε εκδηλώσεις σε πολιτικό επίπεδο, έφερα ανθρώπους από μακριά, γνώρισα ανθρώπους από μακριά και έκανα δράσεις μέσα σε έναν συγκεκριμένο στόχο . Άρα για να φτάσεις να είσαι υποψήφιος δήμαρχος πρέπει να κάνεις και έναν κύκλο. Άρα εάν απέχω από μνημόσυνα, κηδείες ή πανηγύρια και κοινωνικές εκδηλώσεις , αυτή είναι μια κοινωνική ζωή που δεν μου ταιριάζει και από εκεί θα απέχω και σαν δήμαρχος αν εκλεγώ. Γιατί ο Δήμαρχος δεν είναι για να πιάνει χέρια και να χτυπάει πλάτες.
Ν.Χ.: Πως αξιολογείτε τους συνυποψήφιους σας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές;
Χ.Ε.: Καταρχάς δεν ξέρουμε τους υποψηφίους. Ας τους δούμε, ας κάνουν εκδηλώσεις, ας μαζέψουν τον κόσμο… Εμείς κάναμε τις προγραμματικές μας δηλώσεις, κάναμε δύο πάρα πολύ καλές μαζώξεις τις οποίες δεν τις βλέπω να γίνονται, όχι μόνο στον τόπο μου αλλά ούτε στην Κοζάνη από άλλους. Εγώ θα ήθελα να είμαστε όσο το δυνατόν λιγότεροι, για να είμαστε πιο δυνατοί στο τέλος . Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε έναν συνδυασμό. Θα ήταν το ιδανικό. Όχι με εμένα υποψήφιο Δήμαρχο, μπορούμε να βρούμε και κάποιον καλύτερο.

Νατάσα Χατζηγεωργίου

Νατάσα Χατζηγεωργίου

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο φασκεις και αντιφασκεις εχασε ο Κωνσταντοπουλος απο τους υπ συμβουλους του συνδιασμου του και μετα λες οτι τις εκλογες τις εχασε την δευτερη Κυριακη ο ιδιος,Τελικα τι ισχυει και δευτερον γιατι προσπαθεις να παρεις στον συνδιασμοσου ατομα του Κωνσταντοπουλου ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Λόγια του αέρα. Τίποτα συγκεκριμένο.

Ανώνυμος είπε...

Απο υποψήφιους Δημάρχους σαν τον Ελευθερίου έχουν χορτάσει τα Σέρβια.Αυτή δεν είναι γέφυρα στο μέλλον αλλά ενα τεντωμένο σχοινί πανω απο γκρεμό.

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο τελικα τι ισχυει, τις εκλογες τις εχασε ο Κωνσταντοπουλος η το ψηφοδελτιο;;; γιατι ολο αντιφασεις εισαι!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.09 Κανε μια ερωτηση για να σου δωσει καποια απαντηση. Μονο ετσι γινεται , οχι με εξυπναδες

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: Η ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού πιθανόν να είναι κάτι θετικό για το νέο Δήμο Βελβεντού. Για το σύνολο όμως του Δήμου θεωρώ πως δεν θα είναι θετικό, είναι ένα μεγάλο λάθος αν συμβεί. Θα πάει πίσω το δήμο και δεν ξέρω όπως θα λειτουργήσει αυτό.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΟΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΕ. ΑΙΒΡΕΣ ΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΥ. ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το καταλάβαμε κύριε Μπουκουβάλα. Μην εκτίθεσαι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνω εγω μια ερωτηση σαν νέος! Γιατί παραιτήθηκε όσο ήσουν πρόεδρος με τον Κωνσταντοπουλο; Αλήθειες θελει ο κόσμος! Αν εισαι μάγκας πες μας;

Ανώνυμος είπε...

Ο ξερόλας και ο του κεφαλιού του είναι ο Κωνσταντόπουλος;Ελευθερίου δεν μας τα λές καλά.Εσυ μοιάζεις μέχρι σήμερα που σε παρακολουθώ για ξερόλα και όχι ο Κωνσταντόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ιδανική προσωπικότητα ευρείας αποδοχής είναι ο Λαιοπουλος. Μπορεί να προταθεί από τους υποψήφιους και να εκλεγεί μια σημαντική προσωπικότητα της περιοχής..

Ανώνυμος είπε...

Ο χρήστος λέει ότι ο Δήμαρχος πρέπει να είναι από τα Σέρβια.Εγώ που είμαι Σερβιώτης και παρακουλουθ΄ω στενά τους υποψήφιους λέω ότι η Σπυρίδου είναι η μοναδική σοβαρή υποψήφια. Λεω λοιπον πως μπορει και να μη με νοιάζει που δεν είναι από τα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε κουτά. Ο Λαιόπουλος. Αυτός που εφερε τον Κοσματοπουλο με ειδικη συμφωνία. Το καταλάβατε ή να κάνω και κακά;

Ανώνυμος είπε...

Το δημοτικό συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο σε έναν δήμο. Ο δήμαρχος φροντίζει για την ορθή εκτέλεση των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο, το ΕΓΩ πιο χαμηλά, θα σε κάψει στο τέλος

Ανώνυμος είπε...

H Ρίτσα Σπυρίδου είναι η ιδανική υποψηφιότητα. Χωρίς κόμπλεξ,Δραστήρια, καλός ανθρωπος και πάνω από όλαΔίκαια.

Ανώνυμος είπε...

Ρίτσα,Ρίτσα που είσαι Ρίτσα;Τελικά θα τρελαθουμε εδώ στα Σέρβια,τελικά ποσο μαλακο....ες είμαστε;Ποιά Ρίτσα ρέ;Αυτή δεν ξέρει που είναι η Αγία Κυριακή και θα την κάνουμε και Δήμαρχο;Παράδειγμα έφερα έτσι;Θέλετε και άλλο;Αυτή δεν ξέρει απο πού πάνε για Λιβαδερό, αυτή δεν ξέρει απο που πάνε για Πλατ/μα.ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι αυτή; Αυτή δεν ξέρει πως πάνε στα Καμβούνια, θα την κάνουμε και δήμαρχο. Αλλά βέβαια με τέτοιο δήμαρχο που έχουμε όλοι νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν δήμαρχοι.

Ανώνυμος είπε...

Η Ρίτσα Σπυρίδου ξέρει τον Δήμο πολύ καλά. Εχει πάει πολλές φορές σε όλα τα σημεία του Δήμου και κάλυπτε τηλεοπτικά τα πάντα. Είναι η πιο δραστήρια δημοσιογράφος και δεν έλειψε από κανένα γεγονός και πρόβλημα του Δήμου μας. Είναι η καλύτερη

Ανώνυμος είπε...

Αλλού αυτά 11.54 δεν απευθύνεται σε χαζούς.Ψάξε κάτι καλύτερο να πείς,Άκου δεν έλειψε απο γεγονότα και προβλήματα του Δήμου,ωρε τι θα ακούσουμε ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάω σοβαρά. Την επόμενη φορά που θα γράψεις για την Κυρία Σπυρίδου πρόσεχε γιατί θα γελάν μαζί σου. Ολοι την ξέρουν και όλοι εκτιμάν την προσωπικότητά της.

Το Προφίλ μας